TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 05:07:19 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: izgled misica (oblikovanje)  (Pročitano 40694 puta)
Vule~
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #149 poslato: Jun 28, 2015, 11:34:35 posle podne »

fantazija neka :D
Sačuvana
Terror
Napredni član
Van mreže Van mreže

terroristes

« Odgovor #148 poslato: Jun 28, 2015, 06:51:12 posle podne »

Sedim u Amsterdamu u jednom coffee shopu i spremam se da koristim neke ovde legalne a kod nas nelegalne supstance i citam ovu temu vec 4. put i razmisljam da li sam vec upalio elektrodu ili tek treba... ??? ??? ???
Sačuvana
Nase ce sjene hodati po Becu ,lutati po dvoru , plasiti gospodu...
petarka
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #147 poslato: Jun 28, 2015, 05:33:54 posle podne »

Sa 70 kg cu sigurno imati masu naspram tadasnje tj sadasnje.
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #146 poslato: Jun 28, 2015, 12:17:50 posle podne »

https://www.youtube.com/watch?v=K3yXudOPbu0
Sačuvana
petarka
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #145 poslato: Jun 28, 2015, 10:16:27 pre podne »

Za razliku od ovog foruma.
Bio sam na mnogim forumima tj jos jesam i na jednom od 1700-i nekoliko strana o bodybildingu zapeo sam na 74 strene procitane.
I nigde, i niko toliko se ne drzi teme kao par vas ovde koji "trolujete"! Mada NE ZNAM ni sta to znaci da trolujes!
Za sada je neki hrvatcski forum dobar na temu bodybildinga, ima i nasih ali necu da spominjem...

Uglavnom na tih 90 strana (plus taj hrv. for.)
Ljudi imaju problema isto kao i ja sa masom.
Mada meni nece biti bolje od profesionalnih bodybildera sto preporucuju razne programe, daleko sam ja od njih, ne mogu da primenjujem njihove treninge za masu kada oni uzimaju hemiju... I jos su i profesionalci... a ja pocetnik.

I susretao sam se sa raznoraznim... programima plana, ali valjda cu kada sve te forume budem procitao i video kako ljudi pomazu... naci i ja program koji meni odgovara.

Ne znam mu ime ali neki lik profesionalac je napisao jedan takav slican program za 6 dana.
Sto je slozicete se previse.
Neko je rekao da bi bilo idealno jedno nedelju dana odmoriti od treninga da se celo telo odmori.
Hvala vam sto me savetujete....

Moj cilj teretane je da dodjem barem do 74-80kg. sa svojih 60kg.
I da lepo izgkedam.
 Poceo sam i da jedem proteine.

Kako sam shvatio za masu je najvaznije stk mnogi prelorucuju, benc,propadanja,mrtvo dizanje, i veslanje. Tako da necu da pijem suokimente razne... Vec prirodnim putem za nekih godinu dana stici do 70kg.

Tako da goslodo moja dok se ja na ovom forumu svadjam sa vama na drugima se forumima informisem, ako mislite da treba da se ova tema izbrise cela, molim vas da to ne pisete jer se brukate. Na nijednom postu, pazite koliko sam ih procitao nije spomenuto nista o tome o brisanju o prozivanju i sl.
Tako da, stoji pozdrav. :-)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #144 poslato: Jun 27, 2015, 09:20:24 posle podne »

Hoce li neko da zatvori ovaj glupi topic..PANSPORTU brukas se !!!
Sačuvana
petarka
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #143 poslato: Jun 27, 2015, 08:26:17 pre podne »

Pa rekli su mi sto manje serija sto manje ponavljanja maks. tezinom koju mogu podici, za masu, tako da radim 3 serije po 6-8 ponavljanja, na jednoj spravi po jedno 2-3 vezbe.
Ali ne znam, barem da sam dobio 1kg, ili ona vaga u teretani ne valja ili ne znam!
« Poslednja izmena: Jun 27, 2015, 08:27:50 pre podne od strane petarka » Sačuvana
Пеђа
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #142 poslato: Jun 27, 2015, 04:58:49 pre podne »

Sto?
Samo sam pitao za koliko kila mogu da ocekujem na mesec dana, jer od kada sam poceo da treniram (dva ipo) meseca brojevi na vagi se ne pomeraju.

P.s
A treniram po tri sata svaki dan.

To onda znači da si se adaptirao na stres izazvan treningom. Povećaj malo broj vežbi i serija. Jer mišići rastu kada su izloženi stresu. Ali nemoj puno, da ne preteraš. Idi postepeno, povećaj sada samo za 60-ak minuta, pa prati narednih mesec dva, da vidiš šta se dešava. Čak možeš i da ponoviš ceo trening ili odradiš jedan prepodne, pa popodne ga ponoviš. Tu će biti stresa koliko hoćeš. Samo dobro jedi da bi sve to imalo smisla.
Sačuvana
Cicaa
Gost
« Odgovor #141 poslato: Jun 26, 2015, 11:51:12 posle podne »

Ja mislim da ti trebaš da uplatiš termine kod nekog psihologa ili psihijatra umesto što si uplatio teretanu, ovo ti dobronamerno savetujem :)
Hahahaha, najbolji odgovor :D
Sačuvana
petarka
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #140 poslato: Jun 26, 2015, 08:17:07 posle podne »

Sto?
Samo sam pitao za koliko kila mogu da ocekujem na mesec dana, jer od kada sam poceo da treniram (dva ipo) meseca brojevi na vagi se ne pomeraju.

P.s
A treniram po tri sata svaki dan.
« Poslednja izmena: Jun 26, 2015, 08:19:18 posle podne od strane petarka » Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #139 poslato: Jun 26, 2015, 08:13:20 posle podne »

Ja mislim da ti trebaš da uplatiš termine kod nekog psihologa ili psihijatra umesto što si uplatio teretanu, ovo ti dobronamerno savetujem :)
Sačuvana
petarka
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #138 poslato: Jun 26, 2015, 06:45:54 posle podne »

a ko ne trosi vreme u teretani, da li u pauzama ili serijama :-).
Bas sam sada surfovao ali nigde odgovora.
1 kg misica 1 mesec? Tako ide ili... ? Znaci prirodnim lutem bez stereoida i ostalog.
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #137 poslato: Jun 26, 2015, 04:39:16 posle podne »

Ja mislim da je najbolje da ti promenis sport, jer nisi za ovaj, samo ces izgubiti vreme ;)
Sačuvana
petarka
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #136 poslato: Jun 26, 2015, 04:26:17 posle podne »

U svakom slucaju hvala.
Ako me jos nesto bude interesovalo 'cu da pitam mada mislim da nema potrebe za toliko preciznosti... Jer sve pitam u gymu tj teretani.

Sve u svemu, hvala sto ste mi pomogli. Eventualno mogu da vas pitam za plan treninga malo ekspeditivniji, hocu da kazes malo korektniji, profesionalniji od ovoga sto ste mi napisali ali se sigurno ne biste slozili... Tako da necu da vas pitam, nemojte da se ljutite zbog toga.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #135 poslato: Jun 26, 2015, 02:07:39 posle podne »

A i pismenost im je na nivou haha
Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.103 sekundi sa 18 upita.