TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 04:20:05 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: trazim savet  (Pročitano 35865 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #110 poslato: Januar 28, 2007, 02:30:18 posle podne »

Pre jedno dve nedelje sam trčala na srednjoj traci, dok su levo i desno od mene bile dve gospoĂ°e tooooliko naparfemisane da sam se gušila..
neverovatno...
I ja ne mogu da zamislim šminku u teretani... one sigurno nisu došle da se preznoje.. za takve je dolazak u teretanu gubljenje vremena ako mene pitate..
Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #109 poslato: Januar 27, 2007, 11:14:37 posle podne »

potpuno se slazem....
to sta ces obuci i kako ces izgledati je bitan aspekt licnog marketinga ali preopterecene devojke u tom smislu su takve jer su im to cesto jedini aduti... :-\
 NE PODNOSIM devojke koje se frakaju pogotovo u prilikama u kojima je to nepotrebno...npr setnja kalisom u stiklama i suknjici duzine sireg kaisa....devojke nasminkane svim ratnim bojama u 7 ujutru za posao....ali pogotovo u teretani...i ja imam neki trip da nosim dobru opremu, uvek imam dobre patike,odecu u kojoj se osecam udobno i koje je i napravljena za trening,slozim malo boje i tako to...to se sigurno moze nazvati bacanjem para ali, ne znam, osecam se lepse, zadovoljnije, samim tim sam vise raspolozena za trening... valjda je i to neki kompleks koji vucem od plesa,sta da radim :( ....ali ne podnosim devojke koje dolaze full nasminkane ili jos gore sa parfemom koji stipa oci...e to me bas nervira!
u redu je da sminkom i garderobom istaknes adute, sakrijes nedostatke...ali mnoge ribice u tom preteruju....
ali stvarno je ruzno kad vidis napucanu ribicu, utegnutu a salce kipi a kosa prljava....fuuuj!
 a da ne pricam o tome koliko slucajeva drugara znam da su u klubu upoznali full curice a sutra se prepali kad su ih odveli na kafu po dnevnom  svetlu.... ::)
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: Januar 27, 2007, 11:00:16 posle podne »

Ja sam samo hteo da kazem da ne ulazite u ovo ludilo sa ishranom i redukcijom svih mogucih namirnica da bi skinule i poslednji gram sala na stomacicu.
    Nema nista lepse od prirodne devojke,bez sminke,koja pazi na izgled,ali se ne opterecuje...Vazno da ne jede kao prase i to je to.
    Ma razumemo se totalno.I treba da se bavimo sportom,to je jedna od najbitnijih stvari u zivotu,zamislite kako je onima koji nemaju prilike da se bave i nikad nisu nekim sportom,makar i sa drustvom,a da ne pominjem kako je kada od malena treniras nesto...

Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #107 poslato: Januar 27, 2007, 06:56:44 posle podne »

Da i moj odgovor ne bude pogresno protumacen ;D
Ovako .. obožavam devojke koje su opterecene svojim izgledom i zdravljem ali u smislu da nisu masne (ponekad je i to malo pozeljno ;D ) da vezbaju itd... i da vole sportske aktivnosti sem teretane i voznje bajsa
Ali smesne su mi devojke koje su opterecene izgledom u smislu sminke odece ... kojima je vazno da su obukle nesto IN bez obzira sto ima "kipi" malo sa strane ;D
I sminke pola kile na lice kad stave ....
To mi je smesno ... dok devojka koja vezba kad bi se "normalno" obukla za izlazak
npr. farmerice ( i sta ti ja znam nemam ja to pojma ;D ) takve devojke mnogo bolje izgledaju

naravno ovo je samo moje subjektivno misljenje i molio bih da me niko ne napada nego da kaze svoje ;D :D :P
jer se o ukusima ne raspravlja ;)
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: Januar 27, 2007, 03:33:50 posle podne »

Shvaćeno je kako treba...
Devojke na ovom forumu su sportskog duha, tako da se priča o opsednutosti izgledom i samo izgledom nije odnosila na nas :)
Sačuvana
ecipeci
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #105 poslato: Januar 27, 2007, 12:13:29 pre podne »

profesionalno sam, se bavila sportom i jednostavno ne osecam se dobro ako ne vezbam....

ako vec odvajam vreme na to onda pokusavam da dam sve od sebe i izvucem svoj maximum,ali ponekad mi je bitno samo da se relaxiram i zabavim i zato mi je prijao aerobik, iako nakon svih prociitanih markonijevih postova kada sam iz drugog ugla sagledala sve kapiram da je to bila samo zabava ali za mene dragoceno izbacivanje negativne energije....

sport koji sam godinama praktikovala imao je za cilj takmicarske rezultate,radila sam na kondiciji i tezila ka sto boljoj tehnici a fizicki izgled koji je bio, neskromno cu reci perfektan po mojim kriterijumima, dosao je potpuno spontano... jednostavno, nisam znala kao sto ni sada ne znam sta mu je doprinelo,nikada nisam brinula ni o cemu...mama je uvek pripremala zdravu hranu ali brojasnje kalorija  i smisleno unosenje uh mi je biloportugalsko selo....kada sam napustila taj vid sporta metabolizam se promenio a i veoma ozbiljno i ambiciozno studiranje (noci na kafi, neredovni obroci po citaoniicama,sedenje satima....)ucinili su svoje....

ako je preopterecenost izgledom izmedjuostalih (obzirom da nazalost ima malo devojaka na forumu  :( a i da sam ja postavila ovu temu) isla na moj racun, broj ispita koji su mi ostali, prosek ocena i upravo fizicki izgled koji je zbog toga zapostavljen iako daleko od kriticnog,ne govore u prilog onome sto komentarisete! nemojte misliti da se ljutim samo moram da odgovorim...

nemam nijedan razlog da kacim svoje slike po forumu a i ako bih to uradila znam da ne bih naisla na negativne komentare posto imam ogledalo u stanu, ali moje zelje i zadovoljstvo koje sam osecala kada su mi se nazirale plocice a pogotovo sada kad znam da nastaju ne spontanio kao pratnja nekom drugom cilju vec kao rezultat mog ciljanog rada, ne moze da mi da nijedan forumas svojim pozitivnim komentarom i komplimentom....kao ni jednoj drugoj devojci ovde....i sigurna sam da se u tome slazu samnom.... ;)

kontam da mi ceo post zvuci prepotentno ali nije mi to cilj, ali obzirom da znam gde mi je granica samo tezim da u okvirima koje moze da dozvoli moj svakodnevni opusteni zivot, bude bar donekle dostignuta.....

preopterecenost izgledom kod devojaka je vrlo cesto potpuno nezdrava i vrlo je osudjujem osim kod onih koje od toga zive....manekenke i neke javne licnosti.... ;)

zar ne bi bilo neukusno da ja ovde pisem da ne volim nagruvane momke,pootovo one koji brinu o svom izgledu vise nego prosecna ribica....  :)

nadam se da ce ovo sto sam otkucala biti shvaceno onako kako sam zelela.... ;) i hvala onima koji razumeju i koji su dali gomilu dobrih saveta.... :)
Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #104 poslato: Januar 26, 2007, 06:14:15 posle podne »

sve zavisi koji sport , npr . kik boks je po meni ok sport i mozda bih ga i trenirao da dani traju 34 h a nedelje 10 dana sa 5 dana vikenda ali nisam siguran da je bas najbolji za duh ,osobe koje ga treniraju postaju agresivnije i samo razmišljaju kako bi nekog malko napucali , ne pričam napamet drug mi je trenirao kik boks i bio je dosta agresivniji
Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #103 poslato: Januar 26, 2007, 05:53:07 posle podne »

Ono što je super je da sport zaista razvija i poseban duh, a ne samo izgled..
Sport je zakon!
Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #102 poslato: Januar 25, 2007, 07:59:35 posle podne »

Jao! bas si me podsetio.
Kad smo isli da gledamo kondiciona u skoku u dalj bila jedna riba iz crvene zvezde za koju smo svi navijali :D
U ns bilo takmicenje i skakala je valjda u dalj ili troskok ne secam :D
I mi se zezali derali navija i govori daj nam majicu.
I ona na kraju dodje i da drugu majicu :D
A dobra neka... ;D
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #101 poslato: Januar 25, 2007, 07:57:02 posle podne »

Ma kakve crnkinje,nase je najsladje...Pogotovo devojke u crvenoj zvezdi....
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #100 poslato: Januar 25, 2007, 07:52:32 posle podne »

Atleticarke da ( 400m crnkinje ;D ), gimnasticarke ne ;D
Sačuvana
Ivo Andrić

TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #99 poslato: Januar 25, 2007, 07:51:49 posle podne »

Ma nemate pojma,gimnasticarke i atleticarke su zakon...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
marijana021
Gost
« Odgovor #98 poslato: Januar 25, 2007, 06:31:16 posle podne »

Pa zato i vezbamo!
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: Januar 25, 2007, 05:41:34 posle podne »

U svakom slucaju poenta je da muskarci ne vole previse zgoljave i definisane devojke.Pa zato ne ttreba da se preterano opterecuju nekim "perfektnim" izgledom.Meni su recimo manekenke odvratne.Mislim vecina,oni kosturi uglavnom.Ali to ipak nema veze sa sportom,tako da ne znam ni sto sam naveo taj primer :) Znaci trenirajte zbog sebe,zdravlja i sopstvenog zadovoljstva!
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: Januar 25, 2007, 04:16:14 posle podne »

Po meni krivlji su časopisi i modna industrija.. no nećemo sad na tu temu... ;)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.078 sekundi sa 18 upita.