TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 04:14:07 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: trazim savet  (Pročitano 35864 puta)
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

To weird to live,To rare to die

« Odgovor #95 poslato: Januar 24, 2007, 07:11:45 posle podne »

e mali veseljace  :D
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #94 poslato: Januar 24, 2007, 07:09:39 posle podne »

nista osetio sam se prozvanim :D
salim se naravno :D
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

There ain't nothing to it but to do it.

Tvoj život je možda nečiji san
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: Januar 24, 2007, 07:08:14 posle podne »

reci Rex-u
Sačuvana
Balls-to-the-wall trainig.You sweat.You push.It hurts.In here,there's no room for crybabies,no place for talking trash.Just raw lifting.This is real deal.This is Animal.Can you handle it?
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #92 poslato: Januar 24, 2007, 07:06:36 posle podne »

khm...
 :D
Sačuvana
Ja još nisam video da je neko koga su dobro istabanali to zaboravio, ali sam sto puta video da ljudi zaboravljaju i najlepse savete i pouke.
Ivo Andrić

liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #91 poslato: Januar 24, 2007, 06:43:40 posle podne »

jos zalije je sto ima takvih koji samo to i traze...
Sačuvana
Duh sa sekirom
Iron Man
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Lord of Darkwood

« Odgovor #90 poslato: Januar 24, 2007, 06:37:32 posle podne »

a na zalost takvih ima koliko hoces
Sačuvana
"Woe to you, Oh Earth and Sea,
for the Devil sends the beast with wrath,
because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon
the number of the beast for it is a human number,
it's number is Six hundred and sixty six"
liquid speed
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #89 poslato: Januar 24, 2007, 06:30:46 posle podne »

i lose je kada devojka samo o izgledu i brine...
Sačuvana
P-Rex
Napredni član
Van mreže Van mreže

Aj, aj, doĂ°i ako smeš!

« Odgovor #88 poslato: Januar 24, 2007, 04:37:37 posle podne »

lepo je kad devojke brinu o sebi i izgledu
Ali je smesno kad su opterecene izgledom :D
To uglavnom dovodi do nezeljenih efekata ;D
Sačuvana
Ivo Andrić

daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #87 poslato: Januar 24, 2007, 04:33:49 posle podne »

Mislim da je izgled zaista tercijalna stvar u zivotu... Ali opet mislim d je zdravlje primarna stvar u životu... naravno o tome ne razmišljamo kad smo zdravi :)

Hoću samo da kažem da je devojkama izgled, tako da kažem, hobi, ono o čemu razmišljaju ako nisu u školi ili opterećeni momcima..
ne kažem da ja nisam takva i baš to ne volim kod sebe..

Volim da čujem da devojka ima druga inetersovanja koje stavlja ispred izgleda... takve devojke su obično i sretnije...

Ipak podržavam sve priče i savete o izgledu jer su uglavnom saveti koji su vezani za zdravu ishranu (malo masnoća, dosta vlakana, puno vitamina)...
ako je nešto ekstremno (fanatikova dijeta pred takmičenje) upozorim da to nije zdravo...

Sačuvana
LaraTheSun
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: Januar 23, 2007, 09:08:03 posle podne »

back on topic
Sačuvana
Run, Forest, run!!!
Lokk1
Gost
« Odgovor #85 poslato: Januar 23, 2007, 08:45:17 posle podne »

Necu da ispadne da ne volim svoju drzavu ali nasa istorija nije nista za divljenje .
1. ne volim price mi smo mocni mi smo face , a 500 godina bili pod turcima
2. Sveti Simeon odnosno Stefan Nemanja je proterivao "jeretike" one ljude koji nisu hteli da se pridruze svirepoj crkvi
3. Dva kuma se prebise oko prestola (Milos Obrenovic i Karadjordje)
4. Tito bedna komunjara
ima jos dosta ali ovo mi prvo pada na pamet , ali ovo ne znaci da ne volim nasu zamlju niti narod , nego vekovima nam politiku vode pogresni ljudi koji nas samo unazaduju.

A sto se tice ostalih kultura , jednostavno me fascinira njihov nacin zivota

AAAA pa nemoze to tako..ja na ovo moram da odgovorim pa me banujte ako ocete . :) :)

dakle ...
1) da..bili smo pod turcima..za razliku od Amerike koja ni nepostoji 500 god..koja nacija koja ima istoriju duzu od 1000 god. nije izgubila rat na svojoj teritoriji (japan..eng.. mozda josh par..) ??  pogledaj kolika je Kina pa su mongoli ispichkali (kao i snazne ruse .. izivljavali su se na njima .. o Mongolima citajte vishe u CKM-u :) :)  )

2) zaboravljaju ljudi jednu stvar .. da je taj covek u isto vreme bio i na chelu crkve ali i na celu drzave... a bogumili nisu bili mirno pleme kloje je samo htelo svoju slobodu .. vec sektashi kojhi su najvishe lichili na anarhiste .. nije bio problem shto se nisu pridrzavali zakona Bozijih, nego shto su osporavali i ovozemaljske zakone .. a tu je stvar jasna .. PRANGIJA :) .. dakle stefan Nemanja je postupao kao legitimni vladar koji je branio svoj narod .. A PRAVOSLAVLJE NIKAD ALI NIKAD NIJE BILO SUROVO..PRAVOSLAVLJE PODRAZUMEVA TOLERANCIJU,LJUBAV itd..katolichanstvo je bilo mnogo podloznije pogreshnim tumachenjima .. kao i islam danas .. :(

3)toga je bilo i bice u svim drzavama na svetu..ZELJA ZA VLASHCU .. :( :( a to shto su kumovi , tim kumstvom su samo hteli da sebi dignu reputaciju kod naroda .. ne mislish da su stvarno bili pobratimi ..

4) Tito je bio Hrvat(dobro , dobro Jugosloven ) i ne vidim zashto bi radio na srpskim intresima... meni je ovo 4 jasno ko dan..

.. to da .. s obzirom kakve smo vladare imali i kakav polzaj imamo (uvek smo izmedju 2 vatre..) pravo je chudo da josh postojimo .. i to shto smo i preziveli toliko meni je dovoljno da budem impresioniram nashim narodom .. jesmo ludi .. 100 na sat :) :)

e da znate kako mi je sada lakshe :P :P
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #84 poslato: Januar 23, 2007, 08:22:13 posle podne »

:) a kad džigerica ispadne zovite dr Danielu ;) (radim sa obolelima od jetre)

Pretreniranost (naročito kardijom) postoji i ogleda se u hroničnim i opasnim povredama zglobova naroćito kolena i kukova a strada i kičma.. kardio 6 puta edeljno je previše (soim ako ne traje do 20tak minuta)

reci to mom treneru  :P :P
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Januar 23, 2007, 08:17:21 posle podne »

pa ja samo hocu da pomognem , nije na meni da odlucujem sta one zele , sto se mene tice ja nisam probirac

govorilo se o salu na stomaku i da samo tu dobija pa ja sam se setio ovog clanka koji mi je bio veoma zanimljiv

ne ljutim se  ;)
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #82 poslato: Januar 23, 2007, 07:59:42 posle podne »

Da me Markoni ne shvati pogresno-njegovi saveti su maximalno dobri,zna decko sta pise,i isprati sta god ti kaze!Nemam apsolutno sta da dodam na njegov prethodni post!
Sačuvana
P A J S E R
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: Januar 23, 2007, 07:57:30 posle podne »

Ja nikako da nadjem mesto i vreme da kazem da mi nije jasna ta vasa zelja za potpuno misicavim zenskim telom? Ne mislim masivnim,nego tu neke plocice i zilave misice bi ste zelele a vec imate prefektnu gradju.Treba malo da bude na stomaku salce,ne da visi slauf,ali da malo daje mekocu,i tako jos po negde...Markoni bi vas lako sve pretvorio u fitness ribe ali cemu to osim ako ces da se takmicis,to meni nije lepo a tako jos misli jos i 90% ljudi koje znam.
Zato ako bi volela da vidis keramicke plocice na stomaku ili odrane bicepse,tricepse,listove itd-nadji decka koji je takav pa ces imati pristup takvim kvalitetima!Mogu da se kladim da ako bi smo videli vase slike na forumu niko ne bi zamerio ni jednu sitnicu.

Nemojte me sad bombardovati gomilom postova da nisam u pravu i sl. ja i dalje mislim da bi svaka devojka(muskarac takodje) trebalo da vodi racuna o telu,ishrani i kondiciji,ali samo napominjem da nije lepota u perfekciji nego po malo od svega.

Sad sam se probudio sa popodnevne dremke,bio u teretani prvi put posle duzeg vremena,pa sam malo konfuzno napisao ovo,ali valjda me razumete.Poz
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.098 sekundi sa 17 upita.