TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399884 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 11:49:20 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: POMOC oko odabira proteina  (Pročitano 36649 puta)
leevu
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #108 poslato: Septembar 07, 2015, 09:21:47 posle podne »

Nisam siguran da znam sta je stalak za cucanj.hvala unapred za program
https://www.google.rs/search?q=stalak+za+cucanj&safe=off&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI2-u88t_lxwIVQQYsCh0hxQXi&biw=1600&bih=775#imgrc=hfDWzmteGFUhNM%3A
Sačuvana
Eskobar 1389
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #107 poslato: Septembar 07, 2015, 09:11:40 posle podne »

Nisam siguran da znam sta je stalak za cucanj.hvala unapred za program
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #106 poslato: Septembar 07, 2015, 08:54:28 posle podne »

Ajde probaću kasnije da ti stastavim trening program sa tim čim raspolažeš, pa ti okačim ovde. Jel imaš neki stalak za čučanj ?
Sačuvana
leevu
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #105 poslato: Septembar 07, 2015, 08:36:48 posle podne »

Pretopstavljam da imas i sipku? Ti mozes vecinu vezbi da radis.
za biceps mozes pregib da radis, za grudi mozes benc, propadanja (ako nekako nabavis i kosu klupu ili skotu klupu otvara ti se jos vise mogucnosti, za triceps mozes da radis skullcrusher i Ekstenzija jednom bucicom iznad glave, za ledja mozes mrtva i da veslas, zgibove, za rame mozes military press, letenja i sleganja ramenima i za noge mozes cucanj da radis
Sačuvana
Eskobar 1389
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Septembar 07, 2015, 08:30:45 posle podne »

Nzm kako onda da osmislim plan treninga.Ono s cim raspolazem je moja tezina,sprava za propadanje;sipka za zgibove,klupa za bendz,bucice svih tezina,tegovi svih tezina
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #103 poslato: Septembar 07, 2015, 07:30:58 posle podne »

Ovakav trening nema smisla, ti svakog dana treniraš iste mišićne grupe i sa istim vežbama. Ovakav trening ti neće dati rezultate samo ćeš biti pretreniran.
Sačuvana
Eskobar 1389
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: Septembar 07, 2015, 01:46:25 posle podne »

Ponedeljkom radim bez tegova a ostale dane sem nedelje kada mi je odmor radim s tegovima
Sačuvana
leevu
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: Septembar 07, 2015, 01:41:32 posle podne »

Koliko sam shvatio moze da se pije litar mleka na dan.sad plan treninga izgleda ovako:ponedeljak vezbe za trbusnjake,sklekovi,propadanja,zgibovi.Utorak vezbe za trbusnjake,sklekovi,propadanja,zgibovi,bendz,bucice.Sreda vezbe za trbusnjake,sklekovi,propadanja,zgibovi,bendz,bucice.Cetvrtak vezbe za trbusnjake,sklekovi,propadanja,zgibovi,bendz,bucice.Petak vezbe za trbusnjake,sklekovi,propadanja,zgibovi,bendz,bucice.Subota vezbe za trbusnjake,sklekovi,propadanja,zgibovi,bendz,bucice.Nedelja odmor
znaci 6 dana radis isto i onda 7 odmaras? Ima da se zasitis tog obrasca, kad nesto stalno radis isto, sta mislis kako ce ti telo reagovati na tako nesto?
Sačuvana
Eskobar 1389
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: Septembar 07, 2015, 01:39:01 posle podne »

Koliko sam shvatio moze da se pije litar mleka na dan.sad plan treninga izgleda ovako:ponedeljak vezbe za trbusnjake,sklekovi,propadanja,zgibovi.Utorak vezbe za trbusnjake,sklekovi,propadanja,zgibovi,bendz,bucice.Sreda vezbe za trbusnjake,sklekovi,propadanja,zgibovi,bendz,bucice.Cetvrtak vezbe za trbusnjake,sklekovi,propadanja,zgibovi,bendz,bucice.Petak vezbe za trbusnjake,sklekovi,propadanja,zgibovi,bendz,bucice.Subota vezbe za trbusnjake,sklekovi,propadanja,zgibovi,bendz,bucice.Nedelja odmor
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #99 poslato: Septembar 07, 2015, 12:37:34 posle podne »

u pitanju je ela mleko 0,5 mm koliko vidim ne smeta mi pijem ga tokom celog dana.koliko jaja mogu da pojedem u toku dana i jel u jednom jajetu ima 6 g proteina

čak i da je 1,6%  nema problema dok god si umeren...  čaša-dve dnevno neće napraviti problem, ali u svakom slučaju u Slavišinom tekstu imaš sve lepo objašnjeno.
Sačuvana
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #98 poslato: Septembar 04, 2015, 11:09:40 posle podne »

u pitanju je ela mleko 0,5 mm koliko vidim ne smeta mi pijem ga tokom celog dana.koliko jaja mogu da pojedem u toku dana i jel u jednom jajetu ima 6 g proteina

Hm, zašto misliš da su proteini iz jaja limitirajući faktor njihove upotrebe?

Većina ljudi kada se pomenu jaja, krene sa sličnim pitanjima vezanim za ograničenje konzumacije misleći na žumanca, tj. famozno "zli", nepravedno okrivljeni holesterol...

Naravno, uvek bi trebalo imati mere, kako u konzumaciji proteina, tako i u konzumaciji namirnica bogatih holesterolom( npr. žumanca, iznutrice...)...dakle, sve uklapamo u neki ciljani unos, ali bez krajnosti...

Dakle, ako ćemo o pitanju ograničenja, za belanca nema nekih ograničenja( uklapati u ciljani unos proteina, jedno belance ima 3-4 gr proteina u zavisnosti od veličine, "klase"), dok je kod žumanaca problem vezan za polu-istine vezane za uticaj holesterola i ograničenje njegove konzumacije, kao i sadržaj zasićenih masti koje su takoĂ°e nepravedno satanizovane...

Detaljno o žumancima...

http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/umance-na-optuenikoj-klupi.html

Sve što bi trebalo da znaš o "holesterolu i zdravlju"...

http://www.pansport.rs/tekstoteka/zdravlje/holesterol-va-najbolji-neprijatelj.html

Inače, uvek se odluči za termički obraĂ°ena jaje...bez ispijanja "živih jaja", evo i zašto...

http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/zabluda-ispijanja-ivih-jaja.html

Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #97 poslato: Septembar 04, 2015, 07:24:38 posle podne »

Zavisi kako se uklapaš sa unosom proteina, ja ponekad pojedem 4jaja samo za doručak a ponekad kad nemam mesa u ostalim obrocima pojedem i preko 10.
Sačuvana
leevu
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: Septembar 04, 2015, 07:04:25 posle podne »

Pa da, jedno jaje 6g proteina i 5g masti, jedes koliko ti odgovara u makrosima, ja jedem 3 komada dnevno.
Sačuvana
Eskobar 1389
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Septembar 04, 2015, 06:56:29 posle podne »

Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #94 poslato: Septembar 03, 2015, 09:36:30 posle podne »

I ja redovno unosim mleko, ali reč je o dve, maksimalno tri čaše dnevno. Što reče Slaviša, obično popijem čašu uz neki obrok, ili dodam wheyu. Ovo "mrtvo" kupovno mi ne smeta uopšte, ali zato mi haos napravi kada ponekad doĂ°em u situaciju da probam pravo kravlje mleko na selu. Tek tada vidim koliko mi se stomak odvikao od takvog mleka, koje sam kao mali ispijao na litre, ali i razliku u odnosu na kupovno.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.229 sekundi sa 18 upita.