TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 12:42:48 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Misljenje o trening programu ?  (Pročitano 1961 puta)
lonewolf
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Decembar 22, 2015, 07:36:41 posle podne »

Pa samo da trening nije lose smisljen i onda je lakse i ishranu odradit kako treba jer jedno bez drugog ne ide.....
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Decembar 22, 2015, 06:54:15 posle podne »

Sve se moze ako imas kvalitetnu ishranu i odgovarajucu suplementaciju da to isprati.
Sačuvana
Cvetko
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Decembar 22, 2015, 06:30:59 posle podne »

Naravno da mozes ako je ishrana korektna.
Sačuvana
lonewolf
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Decembar 22, 2015, 03:04:47 posle podne »

A da li ce ova frenkvencija treninga za gornji deo tela da mi pomogne da nabacim masu u tom gornjem delu tela (ako se podrazumeva da su ishrana i odmor ispostovani) ili ne moze da se ocekuje neko osetnije povecanje s obzirom da pored toga i dosta trcim ??
« Poslednja izmena: Decembar 22, 2015, 03:08:52 posle podne od strane lonewolf » Sačuvana
Gym Hater
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Decembar 22, 2015, 02:57:10 pre podne »

Ja nista ne bih ispravljao, za fudbal sasvim korektan plan. Samo cepaj
Sačuvana
lonewolf
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Decembar 21, 2015, 05:18:55 posle podne »

Probacu sto jednostavnije i jasnije da napisem sta otprilike radim. (Ne odnosi se na kondiciju vec na koordinaciju pokreta i brzinu)
U teretani pauza izmedju svih ponavljanja u svim vezbama mi je 1 minut. Pauza izmedju razlicitih vezbi je 2-3 minuta. Broj ponavljanja je u svim vezbama isti - 10.
2) GRUDI - kosi benc, ravni benc, propadanja za grudi(sve u 5 serija x 10 ponavljanja i tezina shodno tom broju ponavljanja)
kad zavrsim to prelazim na BICEPS - stojeci pregib sa bucicama, stojeci pregib sa ravnom sipkom (sve u 4 serije)

3) LEDJA - siroki zgibovi do otkaza u 4 serije, mrtvo dizanje 5 serija
kad zavrsim to TRICEPS - propadanja za triceps, triceps extenzija, na kraju trbusnjaci po 3 serije x 20 pon svaka grupa

4) NOGE - cucanj, nozna extenzija, pregib za zadnju lozu, podizanje na prste za listove (sve po 4 serije)

5) RAMENA - https://www.youtube.com/watch?v=KOC7O9JOY3Y ova vezba s tim dodatkom da podizem iznad glave znaci kombinacija ove vezbe i stojeceg ramenog potiska pa tako pogadjam i trapez i prednje rame, letenje bucicama za srednje rame pa za zadnje rame (sve po 5 serija)

1) PLIOMETRIJA - obicno radim oko 12 serija po 7-10 ponavljanja gde su ukljuceni razni dubinski skokovi + obavezan kratak sprint nakon svake serije od 15-tak metara, pauze izmedju serije su oko 2-3 min

2) 5) Koordinacija pokreta i brzina - oko 7-8 serija raznih varijanti skipova u duzini od 10-tak m i kratkog sprinta nakon toga u duzini od 15m (pauza oko 1-2 min izmedju serija) + kad to zavrsim odradim 3-5 serije sprinteva u duzini od 50-100m (veci odmor izmedju serija od 3-4min)....

U formi sam i ovako treniram od prosle nedelje (pre toga sma trenirao nesto slabijim intezitetom) dakle imam celu ovakvu nedelju iza sebe i osecam se ok malo su mi teze noge (sto se oseti kod igranja malog fudbala ali nista preterano) ali ne osecam zamor i pad snage....treniram fudbal i zelim da podignem neke trkacke sposobnosti na jos veci nivo pre svega startnost i brzinu (igram desnog beka).
« Poslednja izmena: Decembar 21, 2015, 05:22:36 posle podne od strane lonewolf » Sačuvana
Gym Hater
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Decembar 21, 2015, 04:34:31 posle podne »

Prvo treba da napises sta radis na tim treninzima kompletno u teretani jer napisati "grudi" to ne znaci apsolutno nista. I takodje sta su treninzi "kondicija i brzina"?
I ovo takodje "ocu da postanem ekspozivniji i brzi" ne razumem sta to znaci, to treba da se odnosi na nesto, na neki sport na neku aktivnost u kojoj hoces da budes bolje i za svaku aktivnost odnosno sport drugacije se radi to sto hoces.

Nikakvi ti suplementi nece pomoci da odradis stvari kako treba ako ti je program prenatrpan i pogresan. Oni mogu da ti samo pojacaju ponavljanja i energiju na treningu nista vise.
Sačuvana
lonewolf
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Decembar 21, 2015, 02:52:37 posle podne »

Od suplemenata koristim samo kre.monohidrat toliko sam u mogucnosti, a ishranu sam sredio i na odmor max obracam paznju. Cilj je da za nekih 2 meseca ojacam i postanem explozivniji, brzi.
Sačuvana
Kolev Nenad
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Decembar 21, 2015, 02:37:09 posle podne »

Na prvi pogled deluje zastrasujuce kada je donji deo tela u pitanju.

Mislim da ce noge biti preopterecene sa tri razlicita treninga.

Da radis samo teretanu drugacije bi rasporedili partije, ali ovde ne vidim luft nigde prakticno.

Koji je krajnji cilj ovih treninga i da li koristis suplemente koji ce zajedno sa hranom podrzati ovakav trening ?
« Poslednja izmena: Decembar 21, 2015, 02:39:06 posle podne od strane Kolev Nenad » Sačuvana
lonewolf
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Decembar 21, 2015, 02:14:05 posle podne »

Zanima me sta mislite o ovom planu treninga?

Zbog ovih treninga u svrhu dobijanja na brzini i startnosti nekako sam bio prinudjen da treninge u teretani prema mom misljenju malo losije rasporedim...ali nisam siguran da li je to malo ili mnogo los raspored.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.082 sekundi sa 17 upita.