TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399865 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 02:46:30 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kardio / trcanje - pomoc  (Pročitano 5863 puta)
Kolev Nenad
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Decembar 25, 2015, 06:57:16 posle podne »

Pozdrav.

Normalno je jer nisi do sada trcao i jer si tezak samom sebi. Ljudi koji imaju vecu kilazu od potrebne nikada ne krecu sa trcanjem.

Beton nije najidealnija podloga za zglobove jos ih dodatno haba tezina. Bajs je bolje resenje, ali pre toga da li imas neke zdravstvene smetnje, da li si imao neke operacije.

Moras postepeno da ulazis u sve to. Vidis kako te minimalne greske izbacuju iz koloseka. Nadam se da ti je jasno da za skidaje tezine moras ishranu da promenis. :)
Sačuvana
_david_
Član
**
Van mreže Van mreže

i've never been much of a romeo

« Odgovor #1 poslato: Decembar 25, 2015, 06:43:27 posle podne »

Ljudi imam jedan problem, visok sam 181 , tezak 99/100 kg... nisam sportski tip... dakle kilaza nije u misicima...

- problem je sledeci , poceo sam pre nedelju dana da trcim.. pre toga nikad nisam trcao.., i kad dodjem do nekih 800, do 1 km krecu tabani , cevanice i listovi da me cepaju od bolova, onda istricim jos nekih 300,400 metara i moram da stanem... zbog bolova... sto se tice nogu / kvadricepsi, oni me ne bole... ali ne umorim se .. plucno, srcano... ne znam kako da objasnim valjda kontate....dakle samo kada bih te bolove odklonio... trcao bih sigurno jedno 5,6 km bez stajanja kao pocetnik... recite mi da li je to normalna pojava za pocetnika, i da li je normalna pojava da ga tabani bole ? posto sam negde cuo da ne bi trebali tabani da bole... pa ja sada vas pitam, da li je realno da me tabani bole posle 800m do 1km....kao pocetnik

ima li saveta? ako sam pogresio podforum izvinjavam se
« Poslednja izmena: Decembar 25, 2015, 06:56:37 posle podne od strane _david_ » Sačuvana
i've never been much of a romeo
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.441 sekundi sa 18 upita.