TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395021 Teme od strane 25006 Članovi Poslednji član: Vlad77

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 19, 2024, 10:29:08 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Priprema mesa, recepti  (Pročitano 3900 puta)
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 263

« Odgovor #1 poslato: Jun 07, 2016, 04:09:36 posle podne »

Pozdrav, odlucio sam da podignem novu temu, nadam se da ne smeta moderatorima.
Posto uh kupimo na primer hleb, ili skuvamo pirinac, ovsene u vodu, povrce sveze ili samo bareno a meso uvek je neko zezanje oko spremanja da  bude ukusno i lepo, a i najvise ga jedemo zbog proteina i nezaobilazno nam je, zanima me vasa iskustva kako spremate i da bude lepo i ukusno, da ne bude zilavo itd.
Ovo ce svima nama da pomogne koji se ne snalazimo u kuhinji bas najbolje , a i nekima dobro ce doci da promene svoj jednolican nacin pripreme.
Raspisite se :) I sto detaljnije za nas neznalce ;)
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.054 sekundi sa 17 upita.