TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398451 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 12:45:24 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Total Gym  (Pročitano 17072 puta)
igorbb22
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Oktobar 08, 2008, 07:54:50 posle podne »

mozda si cuo za eritropoetin (epo) 5 puta vise crvenih krvnih zrnaca u krvi u odnosu na normalnog coveka, a skriva se koktelom b vitamina. kazi mi dali je normalno da neko ima 5 puta vise crvenih krvnih zrnaca?  tu nemozes otkriti epo, ali u tom slucaju se takmicar diskvalifikuje, pa nek se sam cudi zbog cega.
svaki hormon koji nije u granicama normalnog smatra se dopingom.
cenim mrsave i jadne sportiste, ali samo sa jakom voljom za trening i voljom za uspehom. pametnjakovice mrzim, tj neznam kako da im pomognem.
mislis ako si na netu procitao od nekog amatera u vezi dopinga da nesto znas.
nauci i mene molim te.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #31 poslato: Oktobar 08, 2008, 05:31:12 posle podne »

vidim da neznas, ali naucices. misic nema veze sa snagom. ha ha ha. jeste ako pricas o traktoru.
dali znas koliki je recimo nivo testosterona u krvi normalan za muskarca? neznas jer govoris o 1000 mg.
od 8,7 do 33 nmol/l.
svaki sportista ima poviseniji nivo od obicnog amatera. ako ta granica prelazi odredjenu granicu to znaci doping, a to da nemogu da otkriju... sio mi ga djura. tajson zbog upotrebe marihuane je proglasen dopingovanim...
a sto se tice snage tu nemam reci. da nisi i ti mozda neki snagator sa pilecim grudima ( ne vredjam) cim hvalis slabe i jadne mrsave sportiste koji mozda imaju gliste.
tako isto kada je rec o penisu, svi koji imaju mali kazu da duzina nije bitna....
druze, da ti kazem iskreno, ili si los ucenik ili stvarno nemas osnovno obrazovanje o snazi.
ti mislis snaga je kad se neko bije ili?  neko je fajter znaci on je jak?

nemas pojma sta da ti kazem ;D  Sta ti smatras snagom?Jacinu udarca?Tezinu koju mozes podici?Izdrzljivost?

Stagod racunao MISICNA MASA,VELICINA MISICA NEMA NIKAKVEEEEEEEE VEZE svatas li ti to ? pa da brate,ja sam nerazvijen i mali :( nisam kao ti veliki :(  pwasim se zastitite me

ljudi koji su duplo laksi od mene dizu mnogo vise JER treniraju za to,meni cilj nije snaga,nego velicina misica svatas ti to?Velicina misica nista ne znaci

ti nemas postovanja prema mrsavim,jadnim sportistima,sto posto izgledas kao svarceneger  :D :D :D 

ovo za doping nezna sta pricas,kako otkriti GH,insulin? pojasni please cekam :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
igorbb22
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Oktobar 08, 2008, 05:21:22 posle podne »

vidim da neznas, ali naucices. misic nema veze sa snagom. ha ha ha. jeste ako pricas o traktoru.
dali znas koliki je recimo nivo testosterona u krvi normalan za muskarca? neznas jer govoris o 1000 mg.
od 8,7 do 33 nmol/l.
svaki sportista ima poviseniji nivo od obicnog amatera. ako ta granica prelazi odredjenu granicu to znaci doping, a to da nemogu da otkriju... sio mi ga djura. tajson zbog upotrebe marihuane je proglasen dopingovanim...
a sto se tice snage tu nemam reci. da nisi i ti mozda neki snagator sa pilecim grudima ( ne vredjam) cim hvalis slabe i jadne mrsave sportiste koji mozda imaju gliste.
tako isto kada je rec o penisu, svi koji imaju mali kazu da duzina nije bitna....
druze, da ti kazem iskreno, ili si los ucenik ili stvarno nemas osnovno obrazovanje o snazi.
ti mislis snaga je kad se neko bije ili?  neko je fajter znaci on je jak?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #29 poslato: Oktobar 08, 2008, 05:16:24 posle podne »

imas i to pund-per-pund snaga to je vezano za kilazu,imas onu apsolutnu snagu tj jednostavno najjaci udarac bez obzira,pa lomljenje "stvari" :D
Sačuvana
ognjen novakov
" Shut the fuck up and train. "
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Chips,Cola i telefon Motorola ;)

« Odgovor #28 poslato: Oktobar 08, 2008, 05:14:16 posle podne »

Da se nadovezhem... TEZHINA I MASA nemaju veze sa snagom.. ja dok sam svojevremeno trenirao kick box... ja sam sam tada imao oko 90 kg.. dok moj kum koji je takmichar ima 61 u ... i dechko me je znachi uvek ali uvek isavijao od batina.. jednostavno... ta brzina to sve... ne mozesh.. udje zdrsh zdrsh zdrsh izadje i kraj... tako da...
Sačuvana

Sharky90
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

!!! The blood is rushing in to your muscles !!!

« Odgovor #27 poslato: Oktobar 08, 2008, 04:58:14 posle podne »

a sto se tice bruce lee - a  ja mu skidam kapu.
onakav skakavac da bije onolike ljude...  samo na filmu.
svi znamo ovde da snage nema bez misicne mase. sto veci misic, veca i snaga.
nogice je imao kao trske, i on sa tim da nekog prepolovi.
stiven sigal, zan klod van dam, cak noris su bili neki prvaci u svojoj disciplini, a bruce lee nije nikad nigde.
ako pratite ultimat fajt, videcete silne momke koji su dzudisti, karatisti,bokseri,  kik bokseri, street fighteri itd
primeticete da se niko od njih ne bije tako kao bruce lee u filmu, svaki potez odmeren i upucen na pravo mesto. a zasto?
zato sto je to film, a u ringu bi ga polomili kao sibicu, bio bi toliko nemocan da bi to bilo smesno, e zbog toga se on nikad nigde nije borio.
nemoj sad da me mrzite sto vam diram idola, ali to su cinjenice

coveche...ti bas nisi upicen ...

Pa znas li kako je brus stigao jbt do amerike?sta je radio na turnirima i slicno?

kako mozes da lupas sto veci misic veca snaga??To je najveca glupost ikad izrecena,to sad znaci ja imam vece misice od Brusa,ja bih ga ubio,ne razumem?Ili oces reci da je Roni Koleman jachi od olimpijskih liftera koji dizu duplo vece tezine od njega,a duplo manju tezinu imaju...misicna masa NEMA NIKAKVE VEZE SA SNAGOM,pogotovo ne direktne proporcionalne...

u svakom slucaju evo izazivam te da nadjes lika koji ce se sukobiti sa jednim mojim ortakom iz srednje koji trenira dziu dzicu i kineski boks(znas sta je kineski boks) covek ima 52kg,167cm...evo nadji koga hoces ja ti garantujem da on moze za 6 sekundi,ne da povredi nego da ubije BILO koga ko ne nosi pancir na grudima...misici NEMAJU AMA BAS NIKAKVE VEZE ZAPAMTI!

Pa hans ne moze to tako mesas kategorije :D 52 kg protiv nekog ko ima 80-90 kg :D i jos plus trenira borilacke sportove!

Fala bogu da ce on da bude pokretniji i brzi od nekoga ko je 20-30 kila tezi, a i nemoj ti da racunas tacke na telu gde mozes coveka da ubijes nekim osrednjim udarcem jel u tom slucaju brzina je presudna!

A jel imas te studije oko najjaceg udarca?
Osecam(lupam sad) da je to bilo ono lik 70 kg ima udarac 400kg
a lik od 80 kg ima udarac 410 kg i onda je ovaj  sa manje kg "proglasen" za pobednika jer je manja razlika njegove tezine i jacine njegovog udarca ! :D

Ili u G force ne znam koliko bi to bilo :D
« Poslednja izmena: Oktobar 08, 2008, 04:59:50 posle podne od strane Sharky90 » Sačuvana
Iznajmljivanje automobila u Beogradu. Najbolji uslovi City rent a car Beograd.
Smestaj u Beogradu po najboljim cenama - BGD apartmani Beograd,
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #26 poslato: Oktobar 08, 2008, 04:43:06 posle podne »

izvini sto pitam ali koliko imas ti godina?
tajson jeste ludak kojeg najjaci lekovi sto koriste u ludnici nemogu da smire. njegov nivo testosterona je neverovatno veliki, i zbog toga je neverovatno lud.
nemoze da bude na steroidima jer MOK kontrolise ( medjunarodni olimpijski komitet) sto znaci da mokracu daje ispred komisije a ne tajno u wc.
nadji na jou tube tajsonov trening iz londona i pogledaj sta znaci masa puta ubrzanje. pogledaj njegove naj bolje nokaute i videces da je to nosorog u stadu ovaca.
a likovi iz saolina su jaki zato sto se koncentrisu na udarac ili potez po dan dva bez hrane vode wc- a itd, a inace su i oni strkljavi majmuni.
oni treniraju mozak, udarac je samo proizvod tog treninga.
ako ne razumes, uradi ovako:
uzmi komad recimo aluminijumskog lima i okaci da visi na neki kanap ili slicno, isto toliko parce uzmi aluminijumske folije i isto tako okaci.
koncentrisi se na udarac sa strane znaci ne po sredini lima i folije nego bocno.
udari iz sve snage u lim i u foliju...
javi mi gde si jace udario i zasto.
strah je cudo, i brus li je imao strah ako nisi znao

hhhhhhhh au brateeee MOK kontrolise :D :D :D :D :D :D jesi ti svestan cinjenice da je cela sad ova prosla olimpijada( i mnogo proslih)bila dopingovana covece :D o cemu mi pricamo :D Mislim ni felps nista ne koristi,niko svi su natural sine samo jedu povrce isto ko tajson :D Pa da ne pominjem sto 30% dopinga NE MOZE da se detektuje ni na koji nacin,to nisi znao zar ne?Tajson ima 1000mg testosterona znaci proizvodnju jel? :D

e ne znaima me tajson,covek koji bije zivotinje,zene me ne interesuje pa makar udarao kao voz :D Ja ti govorim samo da misici nemaju nikakve veze sa snagom,toliko od mene
Sačuvana
igorbb22
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Oktobar 08, 2008, 04:34:47 posle podne »

izvini sto pitam ali koliko imas ti godina?
tajson jeste ludak kojeg najjaci lekovi sto koriste u ludnici nemogu da smire. njegov nivo testosterona je neverovatno veliki, i zbog toga je neverovatno lud.
nemoze da bude na steroidima jer MOK kontrolise ( medjunarodni olimpijski komitet) sto znaci da mokracu daje ispred komisije a ne tajno u wc.
nadji na jou tube tajsonov trening iz londona i pogledaj sta znaci masa puta ubrzanje. pogledaj njegove naj bolje nokaute i videces da je to nosorog u stadu ovaca.
a likovi iz saolina su jaki zato sto se koncentrisu na udarac ili potez po dan dva bez hrane vode wc- a itd, a inace su i oni strkljavi majmuni.
oni treniraju mozak, udarac je samo proizvod tog treninga.
ako ne razumes, uradi ovako:
uzmi komad recimo aluminijumskog lima i okaci da visi na neki kanap ili slicno, isto toliko parce uzmi aluminijumske folije i isto tako okaci.
koncentrisi se na udarac sa strane znaci ne po sredini lima i folije nego bocno.
udari iz sve snage u lim i u foliju...
javi mi gde si jace udario i zasto.
strah je cudo, i brus li je imao strah ako nisi znao
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #24 poslato: Oktobar 08, 2008, 04:21:07 posle podne »

bruce lee je rodjen u americi znaci nije stigao, vec je rodjen tamo, zatim se vratio u kinu pa opet u ameriku.
nekazem da je ron koleman najjaci covek na svetu, vec covek od 50 kg, sta moze da uradi recimo jednom majk tajsonu?
uporedi princa nasima hameda sa tajsonom i videces da je smesno, neverovatno smesno.
taj tvoj ortak sto trenira kineski boks nek nadje baju koji isto to trenira ali koji je tezi od njega duplo....
i da ne pricamo vise o glupostima bezveze jer o cinjenicama netreba raspravljati, kad je tvoj ortak toliko opasan sto ne ide na K1 pa da pokaze svetu kako se bije.
tajson je moj idol, ali i nad popom ima pop.

tajson je ludak nakljukan steroidima,no necemo o tome...poredis obicnog boksera i nekog ko trenira KINESKI BOKS? tu nema takmicenja covece,pa jbt pogledaj sta rade u saolinu,onaj monah bi na jednoj gomili i kolmana i Norisa i Muhameda friking Alija unistio...GABARIT tj sto si veci ne znaci da si jachi,znaci d aje neko manji od tebe agilniji,brzi...ako si gledao neke studije oko jachine udaraca onda znasas da najjaci udarac nema najveci lik,bas naprotiv :)

poredjenja radi posto je svojevremeno merena brzina i tajsonovog i brusovog udarca rukom,dok tajson jednom udri najbrze sto moze,brus je vec njega klepio 2 ipo puta...brzina,preciznost to cini smrtonosnim

pa pitaj ijednog coveka koji trenira dziju dzicu takvo pitanje :D pa cim bi nastao klinch,on moze zadati smrtonosni udarac...a to bas nije lepo,u tom borilackom sportu je poenta sto pre zavrsiti borbu,cak pre no sto se zadises
Sačuvana
igorbb22
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Oktobar 08, 2008, 04:14:57 posle podne »

bruce lee je rodjen u americi znaci nije stigao, vec je rodjen tamo, zatim se vratio u kinu pa opet u ameriku.
nekazem da je ron koleman najjaci covek na svetu, vec covek od 50 kg, sta moze da uradi recimo jednom majk tajsonu?
uporedi princa nasima hameda sa tajsonom i videces da je smesno, neverovatno smesno.
taj tvoj ortak sto trenira kineski boks nek nadje baju koji isto to trenira ali koji je tezi od njega duplo....
i da ne pricamo vise o glupostima bezveze jer o cinjenicama netreba raspravljati, kad je tvoj ortak toliko opasan sto ne ide na K1 pa da pokaze svetu kako se bije.
tajson je moj idol, ali i nad popom ima pop.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #22 poslato: Oktobar 08, 2008, 04:02:14 posle podne »

stiven sigal, zan klod van dam, cak noris su bili neki prvaci u svojoj disciplini, a bruce lee nije nikad nigde.
ako pratite ultimat fajt, videcete silne momke koji su dzudisti, karatisti,bokseri,  kik bokseri, street fighteri itd
primeticete da se niko od njih ne bije tako kao bruce lee u filmu, svaki potez odmeren i upucen na pravo mesto. a zasto?
zato sto je to film, a u ringu bi ga polomili kao sibicu, bio bi toliko nemocan da bi to bilo smesno, e zbog toga se on nikad nigde nije borio.

coveche...ti bas nisi upicen ...

Pa znas li kako je brus stigao jbt do amerike?sta je radio na turnirima i slicno?

kako mozes da lupas sto veci misic veca snaga??To je najveca glupost ikad izrecena,to sad znaci ja imam vece misice od Brusa,ja bih ga ubio,ne razumem?Ili oces reci da je Roni Koleman jachi od olimpijskih liftera koji dizu duplo vece tezine od njega,a duplo manju tezinu imaju...misicna masa NEMA NIKAKVE VEZE SA SNAGOM,pogotovo ne direktne proporcionalne...

u svakom slucaju evo izazivam te da nadjes lika koji ce se sukobiti sa jednim mojim ortakom iz srednje koji trenira dziu dzicu i kineski boks(znas sta je kineski boks) covek ima 52kg,167cm...evo nadji koga hoces ja ti garantujem da on moze za 6 sekundi,ne da povredi nego da ubije BILO koga ko ne nosi pancir na grudima...misici NEMAJU AMA BAS NIKAKVE VEZE ZAPAMTI!
Sačuvana
igorbb22
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Oktobar 08, 2008, 03:48:47 posle podne »

Sačuvana
igorbb22
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Oktobar 08, 2008, 03:37:54 posle podne »

ja sam pravio sam kuci i verujte da se ne isplati. jeftinije je kupiti.
moze da se odradi oko 40- 50 vezbi, u zavisnosti od ideje vezbaca.
neke delove tela mozes bas da isforsiras dok neke samo radim bezveze.
u pocetku je bilo tesko dok se nisam navikao, ali sad kako imam dosta vise snage, ne koristim je vise, ali idem u teretanu koja je nezamenjiva.
Sačuvana
Sharky90
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

!!! The blood is rushing in to your muscles !!!

« Odgovor #19 poslato: Oktobar 06, 2008, 10:32:27 posle podne »

Da li neko od vas zna gde ima da se kupe prave sprave a ne ove fensi spravice od aluminijuma :D sve neka ogranicenja te 100kg te 120 kg ?Ili ako zna dimenzije nekih sprava kao sto su leg press, lat i tako te malo "komlikovanije" spravice :D
Sačuvana
Iznajmljivanje automobila u Beogradu. Najbolji uslovi City rent a car Beograd.
Smestaj u Beogradu po najboljim cenama - BGD apartmani Beograd,
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 06, 2008, 10:05:49 pre podne »

Bruce Lee? Pa, pitajte me nesto o njemu. Obozavam coveka. :)

Evo nesto o njegovoj ishrani:

Nutrition

According to Linda Lee, soon after he moved to the United States, Lee started to take nutrition seriously and developed an interest in health foods, high-protein drinks and vitamin and mineral supplements. He later concluded that in order to achieve a high-performance body, one could not fuel it with a diet of junk food, and with "the wrong fuel" one's body would perform sluggishly or sloppily. Lee also avoided baked goods, describing them as providing calories which did nothing for his body. Lee's diet included protein drinks; he always tried to consume one or two daily, but discontinued drinking them later on in his life.

Linda recalls Bruce's waist fluctuated between 26 and 28 inches. "He also drank his own juice concoctions made from vegetables and fruits, apples, celery, carrots and so on, prepared in an electric blender".[citation needed] He consumed green vegetables, fruits, and fresh milk everyday. Bruce always preferred to eat Chinese or other Asian food because he loved the variety that it had. Bruce also became a heavy advocate of dietary supplements, including:

* Vitamin C
    * Lecithin granules
    * Bee pollen
    * Vitamin E
    * Rose hips (liquid form)
    * Wheat germ oil
    * Natural protein tablets (chocolate flavor)
    * Acerola — C
    * B-Folia
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.145 sekundi sa 18 upita.