TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398211 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 13, 2024, 01:31:56 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Meniskus  (Pročitano 6405 puta)
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Septembar 29, 2017, 09:21:26 pre podne »

Pozdrav ljudi, danas sam izvrsio rengen i obavio pregledekod doktora posto je bol sve jaca i jaca...
Sve u svemu stanje je da je kost pukla jos odavno u kolenu i da sesmirilo kako nisam trenirao jedno vreme i sada kako sam opet poceo bol se vraca...dobio sam uput za hirurgiju pa cemo da vidimo sta i kako dalje...

Poslato sa HUAWEI CRR-L09 uz pomoć Tapatoka

Sačuvana
Dr Aleksandra Brankovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Septembar 06, 2017, 06:26:56 posle podne »

Meniskus? Ja vec duze vreme mucim muku sa kolenom ne znam jel to u pitanju...na nozi vrlo malo ispod kolena  imam neko ispupcenje-kost ili sta vec i to me jako boli...nekad dodje nekad prodje....zadnjih dve nedelje bas muku mucim sa tim...to mi se pre desavalo dok sam fudbal igrao i sada opet....

Slazem se sa Markom, moguce da je upala patelarne tetive tzv." Skakacko koleno"...
Treninzi kojima opterecujes kolena samo pogorsavaju situaciju...tetiva bi trebalo da se oporavi, mirovanje, led, vezbe istezanja nogu....
Trening prebaci na gornji deo tela...
Oporavak zahteva vreme
Sačuvana
Marko Vlajic
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Septembar 04, 2017, 11:53:33 pre podne »

Opusteno,nema na cemu :)
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Septembar 04, 2017, 04:27:32 pre podne »

Ok probacu da se snadjem da uzmem to...hvala
Sačuvana
Marko Vlajic
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Septembar 03, 2017, 11:24:25 posle podne »

Gavez je biljka od koje se pravi istoimena mast. I jako dobro zaceljuje rane i fizicke povrede, tetive i sl. Sigurno ima u svakoj apoteci.
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Septembar 03, 2017, 07:33:48 posle podne »

A sta je to gavez mast? Pogotovo ne znam ni kako ni dje to da kupim ovde u svabiji...
Sačuvana
Marko Vlajic
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Septembar 03, 2017, 12:12:23 posle podne »

Razumem te, cesto ni poseta njih ne dovede do rezultata. Probaj bar onda ovo sto sam ja radio 1x dnevno posle treninga gavez mast sam mazao i dosta mi je ubrzalo oporavak.
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Septembar 03, 2017, 06:51:34 pre podne »

Ne...i pre kad me bolelo terao sam dalje sa treninzima ...ja sam onaj tip klin se klinom izbija...glupo ali tako je...a i ne volim bas doktore posevati....a trebalo bi...
Sačuvana
Marko Vlajic
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Septembar 03, 2017, 12:18:44 pre podne »

Pretpostavljam da je upala pripoja patele. A jel si bio do sportskog lekara?
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Septembar 03, 2017, 12:12:27 pre podne »

Da boli i na dodir....
Sačuvana
Marko Vlajic
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Septembar 02, 2017, 01:55:01 posle podne »

Meniskus? Ja vec duze vreme mucim muku sa kolenom ne znam jel to u pitanju...na nozi vrlo malo ispod kolena  imam neko ispupcenje-kost ili sta vec i to me jako boli...nekad dodje nekad prodje....zadnjih dve nedelje bas muku mucim sa tim...to mi se pre desavalo dok sam fudbal igrao i sada opet....

A jel te manje boli kad se zagrejes? Recimo odradis seriju cucnjeva, pa manje boli, ili uvek isto?
uvek isto mislim...nisam obratio paznju....recimo sada i kada ne odem na trening boli bas...sinoc me razbijalo na poslu...

Boli i na dodir? Moguce da je upala patelarnog pripoja, odnosno pripoja casice ispod kolena. Ja sam to imao od jacih treninga..kada sam radio jace cucnjeve i puno serija skokova itd. U principu sam mazao gavez, cak i oblozi od ricinusovog ulja su mi pomagali, ali sam bas dosta vukao povredu.
Sačuvana
radovicmiladin86
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Septembar 02, 2017, 01:33:35 posle podne »

A jel te manje boli kad se zagrejes? Recimo odradis seriju cucnjeva, pa manje boli, ili uvek isto?
uvek isto mislim...nisam obratio paznju....recimo sada i kada ne odem na trening boli bas...sinoc me razbijalo na poslu...
Sačuvana
Marko Vlajic
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Septembar 02, 2017, 01:21:35 posle podne »

Ja sam nakon povrede odmah isao na rentgen-sve ok. Odradio 20ak fizikalnih terapija medjutim nema pomaka. Posle nekog vremena uradim ultrazvuk, pokaze samo istegnuce spoljneg ligamenta. Krenm sa fizikalnim i shockwave terapijama, opet bez pomaka. Testovi za meniskus negativni. Odradim magnetnu pre 10 dana kad ono ligamenti u savršenom stanju, a na kolenu pukli i unutrašnji i spolji meniskus
Dok se meniskusi ne rese, kombinuje za ocuvanje kondicije kruzne treninge, intervalnog tipa za gornji deo tela. Naravno, uz treninge snage. Na taj nacin posle oporavka ces se mnogo lakse vratiti u formu.
Sačuvana
Marko Vlajic
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Septembar 02, 2017, 01:20:24 posle podne »

Sačuvana
nemanjadz
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Septembar 02, 2017, 09:42:48 pre podne »

Ja sam nakon povrede odmah isao na rentgen-sve ok. Odradio 20ak fizikalnih terapija medjutim nema pomaka. Posle nekog vremena uradim ultrazvuk, pokaze samo istegnuce spoljneg ligamenta. Krenm sa fizikalnim i shockwave terapijama, opet bez pomaka. Testovi za meniskus negativni. Odradim magnetnu pre 10 dana kad ono ligamenti u savršenom stanju, a na kolenu pukli i unutrašnji i spolji meniskus
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.127 sekundi sa 17 upita.