TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398840 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 03, 2024, 06:29:56 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Bol u Lumbalnom Dijelu  (Pročitano 2589 puta)
Marko866
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Mart 12, 2018, 05:04:05 posle podne »

Poštovana Aleksandra,
bol je oštar pri mom savijanju leđa.A mjesto bola se nalazi baš u lumbalnom dijelu u (krstima).I bol se javlja jedino kad se krenem saviti.A u uspravnom polažaju nemam nikakvih bolova.
Što se tiče mog treninga trenutno u ovom vremenskom periodu bavim se Bodybildingom sa tegovima i sa svojom težinom.Radeći zgibove,sklekove propadanja,veslanje sa prethvatom (sa težinama do 40 kg),radeći vježbe:za trapez,biceps,ramena,triceps.
Vježbe za leđa radim jednom nedeljno.U tom treningu radim zgibove (uske,srednje,široke) ukupno za svaku grupu vježbi oko (50-70)ponavljanja.
Moram priznati da vježbe za stomak odnosno trbušnjake nisam radio sigurno nekih 15-ak dana.
Uvijek se zagrijavam prije treninga u trajanju od nekih 15 minuta i prve serije kad naravno počinjem sa treningom radim polako vodeći računa da se zglobi tetive prilagode naporu.A i nakon što završim trening istegnem se na vratilu.I takođe istegnem zglobove i dio mišića koje sam u tom treningu radio.Moja istezanju nisu vremenski preduga i taraju nekih 15-20ak minuta.
Sačuvana
Dr Aleksandra Brankovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Mart 12, 2018, 04:08:49 posle podne »

Opisi mi kakvim se treningom trenutno baviš?
Radiš li vežbe za leđa i trbuh, koliko često?
Zagrevanja i istezanja pre odnosno nakon treninga?
Sačuvana
Dr Aleksandra Brankovic
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Mart 12, 2018, 04:06:44 posle podne »

Pozdrav
Opiši mi kakav je bol (oštar, tup, je l se širi ili je u "jednoj tački" i ako je to na kom mestu?)
Sačuvana
Marko866
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 12, 2018, 03:21:08 posle podne »

Poštovani,
obraćam vam se ovim putem za pomoć.Prije nekih četiri nedjelje osjetio sam po prvi bol u donjem dijelu leđa.Prvo me je počelo "zatezati" u lumbalnom dijelu leđa nakon rada .Ja sam u tom periodu okopavo svoj voćnjak i vinograd.A nakon tog mi se javio bol u ovom području.Bol se javlja kad se krenem savijati u naprijed.I bol mi onemogućava čak i da se obujem.Od svog djetinjstva se bavim sportom aktivno kao rekreativac.Najviše biciklizmom,bodybildingom,plivanjem,čak od svoje 12 godine.A sad imam 20.Visok sam 187cm i težak 100 kg.Nakon što sam osjetio bol krenuo sam se istezati.Malo mi je lakše bilo,ali bol mi se nije povukao.Vrlo je bitno da naglasim da se meni ne javlja bol u tom području na dodir,već isljučivo na pokušaj savijanja.

Unaprijed zahvalan,
S poštovanjem Marko.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.08 sekundi sa 17 upita.