TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 03:11:47 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kreatin. Greska pri konzumiranju  (Pročitano 21481 puta)
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Mart 17, 2008, 08:05:45 pre podne »

@ MAD MAX ako je tebi tako odgovaralo, a koliko vidim unosio si i dovoljno tecnosti onda nisi pogresio sto se tice uzimanja kreatina.

@Sunce86, ne znam o kakvom razvaljivanju likovi iz tvoje t. govore ali kreatin mozes odmah da uzmes, mada je mozda bolje da prodju pocetne upale i da se malo zaletis(dobra klopa, proteini, vitamini) pa onda kada malo usporis s napretkom ubacis kreatin. Svakako u startu dobro i brzo napredujes.
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #18 poslato: Mart 16, 2008, 11:37:24 posle podne »

ma kreni odma .. shto bi muchio organizam .. daj mu energije
Sačuvana
sunce86
Član
**
Van mreže Van mreže

Zabava - Online
« Odgovor #17 poslato: Mart 16, 2008, 11:35:48 posle podne »

Da ne otvaram ponovo temu u vezi kreatina, evo pitacu ovde...
Pio sam kreatin jedno vreme dok sam ishao u teretanu, medjutim, prestao sam sa teretanom pre jedno pola godine, malo sam izgubio na tezini (moram priznati da je to zbog jako lose ishrane) ali se vidi da sam dosta jaci i da imam vise misicne mase nego pre idenja u teretanu a ista mi bila kilaza kao sada... za tih pola godine sam samo radio sklekove kuci i to po 50 komada iz 3 serije i tako svaki dan... hteo sam ponovo da krenem sa kreatinom (krecem ponovo i u teretanu) ali neznam da li odmah da pocnem sa koriscenjem ili da cekam nedelju - dve ili vise... (ne bih da se "razvalim" kako bi to neki rekli ovde kod mene u teretani mada ni sam neznam sta to znaci, valjda kao pijem suplemente i zderem a tek sam krenuo u teretanu i podizanje forme)
Sačuvana
Squat till u puke!
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #16 poslato: Mart 16, 2008, 07:28:09 posle podne »

Ja sam navikao da u svakom trenutku znam koliko sam vode popio do tada. :)
Evo, sada trenutno stojim na 3.4 litara vode. Na spavanje idem oko 22h a do tada cu popiti sigurno jos litar. Danas mi je dan odmora pa uvek tada popijem nesto manje vode nego radnim danom. Ipak, na treningu popijem jedan bidon vode(700ml) i u PWM-u jos oko 500 ml. Znaci, idem oko 5 - 5 i po litara u danima treninga i oko 4 - 4 i po kada odmaram.
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #15 poslato: Mart 16, 2008, 02:21:15 posle podne »

Da,vremenom se totalno naviknes.Ja retko kad u toku dana popijem ispo 4-5 litre vode i to u zimskom periodu i kad ne treniram a ovako doguram i do mnogo vise.
U sobi mi je uvek bokal vode koji zahvata 1,5litre tecnosti jer me mrzi non-stop da se setam za po casu vode.A u pocetku mi je to jako pomoglo da pratim taj unos tecnosti
Sačuvana
Be Happy!!!
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #14 poslato: Mart 16, 2008, 02:14:02 posle podne »

Skroz se slazem sa Beka_S.  Stvorices vrlo brzo naviku da pijes veliku kolicinu vode, i to je jako zdravo za organizam, "ispiranje" organizma, a da ne govorim o kreatinu...
kad treniras i kad se znojis jos vise vode... ponesi veliku flasu  :)
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #13 poslato: Mart 16, 2008, 01:58:11 posle podne »

I uopste,a ne samo uz kreatin, je za jednog sportistu jako bitno da unose dovoljno tecnosti,tj nikako ispod 3 litre dnevno.I sto rekose vec ne racunajuci tu sokove i slicno vec vodu.Naravno sam kreatin ti trazi veci unos vode zbog potpunijeg dejstva i sl. a i kao sto rekoh sportista si i u svakom slucaju je to potrebno
Sačuvana
Be Happy!!!
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #12 poslato: Mart 16, 2008, 12:23:41 pre podne »

8) 8) 8)

Problematicni,3 litre vode je dnevni unos,pa rasporedi kako hoces.

MAD MAX moze i tako,tj,ni ja nikada nisam rastvarao kreatin u vise od 2-3 deci kad sam ga pio cistog,
tj,ujutro,a posle treninga kad se tu doda whey,dex,glm..onda bude i preko pola litre tecnosti.No ,kao sto
sam vec rekao problematicnom,bitan je celokupni dnevni unos.
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Mart 15, 2008, 10:01:51 pre podne »

Posle treninga ako pijesh whey, meshash sve zajedno sa 0,7l vode, a ako pijesh samo kreatin, onda barem sa jednom chashom vode.
Sačuvana
MAD-MAX
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Mart 15, 2008, 03:45:08 pre podne »

Pozdrav svima ovo je moj prvi post na ovom forumu btw!

Naravno slažem se da čoveku neće ništa da se desi ali bi hteo da pitam one koje uzimaju ili su uzimali kreatin da li ste stvarno svaku kašičicu mešali sa pola litra vode kao što piše da treba?

Kad sam pre jedno 3-4 godine bio baš aktivan u teretani i koristio sam samo kreatin (i možda mesec dana neke aminokiseline ali to sad nije bitno) u početku sam ga rastvarao i pio možda 0.3l vode za jednu kašičicu ali to me smorilo posle nedelju dana i od tada sam kreatin uzimao tako što stavim u usta kašičicu s kreatinom i samo popijem recimo čašu vode posle toga.

Vežbanje mi je dosta dobro išlo i bio sam vrlo zadovoljan samo me zanima da li sam tu pravio grešku. Inače tokom dana sam pio i do 6l vode ali moje pitanje se odnosi na sam čin uzimanja kreatina!

Pozdrav!
Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Mart 14, 2008, 11:24:47 posle podne »

;D ;D
Uzmi min. 3L vode dnevno, nije bitno kad, kako i zashto samo ih popij.
Sačuvana
problematican
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Mart 14, 2008, 10:12:15 posle podne »

Bas vam hvala na odgovorima :)
Ostalo mi je jos 200 grama pa cu to pametno da iskoristim. Znaci preko 3l vode dnevno. Sad me jos zanima, da li se to odnosi 3 litre nakon uzimanja kreatina ili nekako drugacije? Npr. ja popijem 2.5l vode pre kreatina i onda uzmem kreatin, ostaje mi jos pola litre da popijem posle toga? Dakle ako me razumete pitanje je da li je bitno kada u toku dana ispijem te tri litre? Poz
Sačuvana
Dule Indijanac
Gost
« Odgovor #7 poslato: Mart 14, 2008, 01:04:24 posle podne »

Zdravo svima. Radi se o tome da nisam obracao paznju koliko vode unosim dok koristim kreatin a tek skoro sam saznao da moze biti zeznuto ako se ne unosi dovoljno. Uglavnom , ispio sam do sada oko 250 g i nisam pio preko litar i po tecnosti dnevno a trebalo bi preko tri.
Pitam se hoce li mi biti nesto? Za sada se osecam dobro ali opet, prisutan je strah.

sada bi tako rado napisao takav post da nemam rechi ... (@ostatak : indijski orah ?? :D )

ali necu .. pod pretpostavkom da si pochetnik samo cu ti reci da ako ti dosada nije bilo nishta nece ti ni biti .. ali ozbiljno pazi na unos technosti ...neki od nas (JA!!!) imaju posledice od dehidracije :D

hmmm....

@topic, sad je gotowo otisli su ti bubrezi...salim se, samo si bacio pare.

pa jebem mu sve hans je to vec rekao, daj razmisljaj malo jbt!
Sačuvana
stefy
The unfuckable
Napredni član
Van mreže Van mreže

"You are very cute,but I am on diet":)

« Odgovor #6 poslato: Mart 14, 2008, 09:13:15 pre podne »

Zdravo svima. Radi se o tome da nisam obracao paznju koliko vode unosim dok koristim kreatin a tek skoro sam saznao da moze biti zeznuto ako se ne unosi dovoljno. Uglavnom , ispio sam do sada oko 250 g i nisam pio preko litar i po tecnosti dnevno a trebalo bi preko tri.
Pitam se hoce li mi biti nesto? Za sada se osecam dobro ali opet, prisutan je strah.

sada bi tako rado napisao takav post da nemam rechi ... (@ostatak : indijski orah ?? :D )

ali necu .. pod pretpostavkom da si pochetnik samo cu ti reci da ako ti dosada nije bilo nishta nece ti ni biti .. ali ozbiljno pazi na unos technosti ...neki od nas (JA!!!) imaju posledice od dehidracije :D

hmmm....

@topic, sad je gotowo otisli su ti bubrezi...salim se, samo si bacio pare.
Sačuvana
My imaginary friend thinks you have serious problems...
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Mart 14, 2008, 08:08:26 pre podne »

Nema da brines, nece ti se nista desiti!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.133 sekundi sa 18 upita.