| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #201 poslato: April 18, 2012, 09:21:23 pre podne » |  | 

I kafane isto! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MARKO DIMITRIJEVIC | 
								|  | « Odgovor #200 poslato: April 17, 2012, 10:27:52 posle podne » |  | 

..izmeðu ostalog,da.  Radila sam diplomski rad na temu Prevencija juvenilne gojaznosti  (gojaznosti kod dece) i podaci koje sam iskopala su zastrašujući...
 Citao sam neka ispitivanja da su radjena po osnovnim skolama u BG i da su deca gojaznija nego u Americi,a posledice toga ce se tek videti za 10 ak godina.Sve te pekare i kladionice treba izmestiti iz blizine skola! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| neko tamo | 
								|  | « Odgovor #199 poslato: April 13, 2012, 01:08:41 posle podne » |  | 

Naravno...Kiosci sa brzom hranom i kladionice - ODMAH PORED SKOLE! DECA SU NAJBOLJA META...Nazalost...I jedno i drugo su bukvalno poroci...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #198 poslato: April 10, 2012, 08:31:44 pre podne » |  | 

..izmeðu ostalog,da.  Radila sam diplomski rad na temu Prevencija juvenilne gojaznosti  (gojaznosti kod dece) i podaci koje sam iskopala su zastrašujući... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| jelena2108 
								Član početnik    Van mreže 
								 | 
								|  | « Odgovor #197 poslato: April 09, 2012, 08:14:31 posle podne » |  | 

...da ne kazemo oko osnovnih skola :/ |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #196 poslato: April 09, 2012, 02:45:24 posle podne » |  | 

...a poznato je i da se restorani brze hrane uvek otvaraju oko velikih fitnes centara    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| neko tamo | 
								|  | « Odgovor #195 poslato: April 09, 2012, 02:43:21 posle podne » |  | 

Sebican si. Ne mislis na milione ljudi koji bi patili zbog toga...   Na 'male debeljuce'!   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Galleryst | 
								|  | « Odgovor #194 poslato: April 06, 2012, 07:51:38 posle podne » |  | 

Sto se mene tice mogu slobodno da je vrate nazad    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga. |  |  | 
	| 
			| 

| neko tamo | 
								|  | « Odgovor #193 poslato: April 06, 2012, 06:25:51 posle podne » |  | 

Odomacili se Ameri kod nas,pa nam preneli svoju 'kuhinju'...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| milanoljaca 
								Član početnik    Van mreže 
								 | 
								|  | « Odgovor #192 poslato: April 06, 2012, 10:43:05 pre podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| neko tamo | 
								|  | « Odgovor #191 poslato: April 05, 2012, 11:14:55 posle podne » |  | 

Ubi nas domaca kuhinja...   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Opsenark@ | 
								|  | « Odgovor #190 poslato: April 05, 2012, 10:15:50 posle podne » |  | 

šta? pa to je totalno dijetalno. Pirinač i neka junetina sa integralnim pirinečem u kupusu. C:
 E vidish zashto ja preferiram kineze pre nego domacu varijantu, zalivenu uljem ili josh gore- masti   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 Hrabri mogu sve   |  |  | 
	| 
			| 

| Biochemo | 
								|  | « Odgovor #189 poslato: April 05, 2012, 07:48:00 posle podne » |  | 

šta? pa to je totalno dijetalno. Pirinač i neka junetina sa integralnim pirinečem u kupusu. C: |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Opsenark@ | 
								|  | « Odgovor #188 poslato: April 05, 2012, 07:12:21 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| Opsenark@ | 
								|  | « Odgovor #187 poslato: April 05, 2012, 02:54:50 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	|  |