Pozdrav svim clanovima, 
- recite mi da li je moguce da sam povracao... prvi put sam radio ove ledjne vezbe, znaci barbell row, mrtvo dizanje i lat masinu... te 3 vezbe po 3 serije do 10 ponavljaja, i takodje 20minuta trcanje na traci a posto nisam mogao da trcim , onda sam 20 minuta hodao...znaci ubilo me ovo mrtvo dizanje i barbell row... au ! inace posto idem na mrsavljenje a ne na masu, kontam da je ovo sasvm dovoljno
- i kada sam seo u svalcionicu malo da odmorim , ma nije proslo 30 sekundi jos kazem ortaku jbt ja cu povratiti... kako sam to rekao haahh odma mlaz iz usta... ispovracao protein koji sam popio i bananu.... sve otislo haahha u svlacionicu, i kupatilo... uzas.. sva sreca nije nikog bilo tu... sada ne znam do cega je, do kilaze ne verujem, posto sam slab, radio sam barbell row sa 40kg i mrtvo sa 60kg... i 40kg lat masina.... da nije mozda do jela? posto sam slabo jeo... ustao u 9, jeo 70gr kornlfleksa sa 200ml mleka, 35gr whey i 15gr lanenog semena... ili je mozda pak od vode, popio sam 2 litre vode za ceo trening od sat i 15... i onda u pola 12 u teretanu
- ako je do jela onda cu ga definitivno zameniti sa ugljenin hidratima
- inace idem u teretanu posle prvog obroka, jer tamo negde oko 14h+ ima ih kao gamadi, ne mogu da se opustim i na miru da radim vezbe... a i sprave su zauzete sto je kanal
- ako sam promasio temu, odnosno podforum izvinjavam se, nisam znao gde da stavim
PS: Slavisa krenuo sam u teretanu i vidis sta sam napravio