TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 09:42:29 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: animal cuts-rezultati na pola "tretmana"  (Pročitano 53747 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: Maj 07, 2007, 12:17:39 posle podne »

To je ok ako dva sata pred spavanje ima obrok na primer, ili ako whey napravi sa mlekom..

Nastavk AC-a... pa prvo jedno nedelju dana ništa jer i dalje deluje AC a i malo da oporaviš organizam (ne brini za 1kg koji dobiješ, to je voda je AC isuši) i onda Možeš da nastaviš sa Unidynom.. dva puta jedna za početak a ako ne bude dovoljno onda 2x2 kao maximalna doza
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #100 poslato: Maj 07, 2007, 11:00:09 pre podne »

druze ti pijes whey pred spavanje...i on ti se ugradi veoma brzo...i onda ostavljas organizam bez proteina tokom noci...ovako uzmes ellu,tunu ili belo i ti si miran
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
roolee
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: Maj 07, 2007, 01:10:54 pre podne »

Mislio sam da se dopunjavam sa nekim slabijem a efikasnijim sagorevacem. Naravno da nastavljam dalje da pazim na ishranu.
Sačuvana
driver1206
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: Maj 07, 2007, 12:55:33 pre podne »

Pa ne mogu uvek da jedem tunjevinu i taj budjavi ella sir.Ne znam ko ga uopste proglasi za neki fenomen....Odvratan je...
A whey pred spavanje popijem i to je to...I mogu ti reci da mi je dobro bilo....zasiti me.A ne goji..a to mi je bio cilj.
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #97 poslato: Maj 06, 2007, 11:27:32 posle podne »

whey ti je dodatak ishrani...a ne zamena za obrok...ne znam samo zasto pred spavanje ne bi pojeo neku ellu ili tunjevinu ili jos bolje belo meso
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
driver1206
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: Maj 06, 2007, 08:28:22 posle podne »

Posto cu sada praviti pauzu a kako sam ukapirao AC ima produzen efekat. Ja bi nastavi sa necim cime cu jos napredovati. Sta bi mi preporucili?
Mislis napredovati u definiciji.Pa ja sam nastavio sa vitaminima i sa whey-om kao zamena za poslednji obrok pred spavanje i skinuo sam jos par kila.....
Sačuvana
roolee
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Maj 05, 2007, 11:28:06 posle podne »

Posto cu sada praviti pauzu a kako sam ukapirao AC ima produzen efekat. Ja bi nastavi sa necim cime cu jos napredovati. Sta bi mi preporucili?
Sačuvana
driver1206
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #94 poslato: Maj 05, 2007, 09:12:29 posle podne »

Ma animal je definitivno bolji.Xenadrin je vise za one koji su navikli na ekstazi ;D ;D
Salim se ali koliko ja vidim nema leba od xenadrina.Jeste on dobar kada ti se pakleno spava kao meni pre neki dan.Hteo  sam da zaspem na nogama,i kada sam ga popio za jedno pola sata sam se razbudio  toliko da nisam zaspao sledecih 15 sati.
A izaziva neku nervozu sto sa animalom nije bio slucaj.A i desi mi se da mi smrdi iz usta na lekove po sat dva vremena pa prestane.
A vrlo cesto izaziva jaku kiselinu i kad god podrignem dodje mi da povratim od tog smrada.Kao neki koncentrat.
Sačuvana
roolee
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: Maj 05, 2007, 06:46:52 posle podne »

Eto i ja da se nadovezem na AC. Odlican je! U ponedeljak mi se zavrsava kura. 4-5cm u struku i kukovima a kg, tu sam izgubio oko 3ipo kg. Izgubio sam malo i na masi. A obim ruke mi je opao za 1cm, sto mi se ne svidja. Nikakve tegobe nisam imao sa stumakom ili nesto slicno da mi se odrazilo.
Ishrana je bila prilicno redukovana. Pekao sam na malo ulja i kuvao sam belo beso. Unosio sam oko 200g pirinca i to bi bilo to.
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #92 poslato: Maj 05, 2007, 10:54:48 pre podne »

Ma Miki, ne zvuči uooooopšte kao antireklama ;)

Inače antidot za predoziranje kafeinom je piti dosta vode :)
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #91 poslato: Maj 03, 2007, 10:29:24 posle podne »

Xenadrin NRG je koliko ja vidim cista glupost.Sa animalom sam mogao da vidim rezultate svakodnevno,a sa Xenadrinom se samo znojim i ne mogu da spavam a nista drugo ne primecujem.Nisam izgubio ni kilo ni centimetar u obimu...
A treniram jos jace nego sa animalom i jedem kako treba....ali nista...

Mozda ce zvucati kao antireklama no ni jedan od mojih klijenta nije bio zadovoljan Xenadrinom naprosto AC im je dao najbolje rezultate. Ako se uzme cinjeinica da sam ja brinuo o njihovom tipu treninga i da tu gresaka nije bilo onda je jedini razuman zakljucak da je AC kvalitetniji preparat!?

Sačuvana
driver1206
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: Maj 03, 2007, 05:41:41 posle podne »

Evo sad mi trenutno trza ovo desno oko.... :D
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #89 poslato: Maj 03, 2007, 02:53:13 posle podne »

Rekoh ja - čist kofein.. Isto bi postigli i sa 100 šoljica kafe ;)
Sačuvana
driver1206
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #88 poslato: Maj 02, 2007, 10:58:18 posle podne »

Xenadrin NRG je koliko ja vidim cista glupost.Sa animalom sam mogao da vidim rezultate svakodnevno,a sa Xenadrinom se samo znojim i ne mogu da spavam a nista drugo ne primecujem.Nisam izgubio ni kilo ni centimetar u obimu...
A treniram jos jace nego sa animalom i jedem kako treba....ali nista...
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #87 poslato: April 24, 2007, 11:03:53 posle podne »

Dobro dosli u 18!

To sto ste dobili "LK" ne znaci da treba da radite bas sve sto i odrasli. Ovo shavtite pre svega kao prednost jer vase je telo mladje i u kompletnom naletu da iznendi vas same i sve oko vas!

zato napred na trening i manje price!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.129 sekundi sa 17 upita.