| 
			| 

| Dr Nikola Todorov | 
								|  | « Odgovor #66 poslato: Avgust 05, 2022, 09:26:30 posle podne » |  | 

Dobra je za taktika. Što dalje da mora da se ustane.Ja moram tako inace bih svako jutro zaspao.

U prevodu- tumaras svako jutro po kuci, kako bi iskljucio alarm😀 meni malo dalje stoji, pre svega zbog zracenja. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #65 poslato: Avgust 04, 2022, 09:32:22 posle podne » |  | 

Dobra je za taktika. Što dalje da mora da se ustane.
 Ja moram tako inace bih svako jutro zaspao.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #64 poslato: Avgust 04, 2022, 09:31:24 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dr Nikola Todorov | 
								|  | « Odgovor #63 poslato: Avgust 04, 2022, 08:58:45 posle podne » |  | 

Alarm ako se pojača čuje se i sa dva metra udaljenosti. 🤣🤣
 Neko ni pored glave ne cuje 😁

Ko treba na ispitivanje sluha?😀 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| drAnita Mrdakovic | 
								|  | « Odgovor #62 poslato: Avgust 04, 2022, 12:31:34 posle podne » |  | 

Dobra je za taktika. Što dalje da mora da se ustane.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 dr Anita Mrdaković |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #61 poslato: Avgust 04, 2022, 06:22:42 pre podne » |  | 

Ako mi je alarm blizu ja ga onda stavim sto dalje jer inace brzo iskljucim alarm ili ga stavim na spavanje i opet bih zaspao,a ovako ako mi je telefon daleko i moram da ustanem kako bih ga iskljucio onda se probudim toliko da znam da moram da ustanem.Ako mora da se nosi gde god, ne mora da se spava sa njim. 😂I ja gledam da ga odloži kad god mogu. Ako ništa drugo definitivno nije potreban pored glave tokom spavanja.
 A nosenje telefona uz sebe gde god?

Mora alarm d abude blizu! 😁

Znaci i ti si od tih sa tom taktikom podizanja iz kreveta 😁😁😁 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #60 poslato: Avgust 04, 2022, 06:21:45 pre podne » |  | 

Neko ni pored glave ne cuje 😁 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dr Nikola Todorov | 
								|  | « Odgovor #59 poslato: Avgust 03, 2022, 08:48:29 posle podne » |  | 

Meni isto stoji telefon udaljen od kreveta, i cuje se dobro alarm. Jesmo mi ovde poceli da testiramo sluh jedni drugima?🤣🤣🤣 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #58 poslato: Avgust 03, 2022, 08:41:07 posle podne » |  | 

Upravo tako. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #56 poslato: Avgust 03, 2022, 08:38:18 posle podne » |  | 

Ako mora da se nosi gde god, ne mora da se spava sa njim. 😂I ja gledam da ga odloži kad god mogu. Ako ništa drugo definitivno nije potreban pored glave tokom spavanja.
 A nosenje telefona uz sebe gde god?

Mora alarm d abude blizu! 😁

Ako mi je alarm blizu ja ga onda stavim sto dalje jer inace brzo iskljucim alarm ili ga stavim na spavanje i opet bih zaspao,a ovako ako mi je telefon daleko i moram da ustanem kako bih ga iskljucio onda se probudim toliko da znam da moram da ustanem. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #55 poslato: Avgust 03, 2022, 08:36:41 posle podne » |  | 

Za pocetak je vazno i da si svestan toga. Trebalo bi da mozda da ucinis prvi korak da bar dozvolis malo sebi vremena bez mobilnog.Koriscenje mobilnog je u mnogim slucajevima prava zavisnost. To da neko ne moze bez njega, ni kad spava, je jedan od znakova te zavisnosti.
 Ja defitinitvno imam taj problem.... I prosto ga nosam sa sobom dok menjam i prostorije....

Zato sam i naveo svoj primer da kad god je moguce ja ukljucim spikerfon kod razgovora i stavim daleko od sebe mobilni da sto manje bude pored mene,da ne bi zracilo. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| drAnita Mrdakovic | 
								|  | « Odgovor #54 poslato: Avgust 03, 2022, 05:37:33 posle podne » |  | 

Alarm ako se pojača čuje se i sa dva metra udaljenosti. 🤣🤣 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 dr Anita Mrdaković |  |  | 
	| 
			| 

| Miletić Dušan | 
								|  | « Odgovor #53 poslato: Avgust 03, 2022, 06:33:46 pre podne » |  | 

Za pocetak je vazno i da si svestan toga. Trebalo bi da mozda da ucinis prvi korak da bar dozvolis malo sebi vremena bez mobilnog.Koriscenje mobilnog je u mnogim slucajevima prava zavisnost. To da neko ne moze bez njega, ni kad spava, je jedan od znakova te zavisnosti.
 Ja defitinitvno imam taj problem.... I prosto ga nosam sa sobom dok menjam i prostorije....

Pa da zelim, verovatno bih to i uradio..... Sta da se radi.... Neki porok mora da postoji. 😁 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	|  |