| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #4244 poslato: Jul 18, 2024, 08:32:34 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #4243 poslato: Jul 18, 2024, 08:32:06 posle podne » |  | 

Mozda su sada vece temperature jer imamo manje suma I drvenih povrsina.Ovako toplo ne.Secam se da je pre par godina danju bilo 42 stepeni ali onih pravih,ne kao ovih sada kada kazu da je 4O a ustvari je puno vise,ali onda se nocu spustalo barem do prijatnih 22 stepeni....a ne 29....Da li se možda sećaš da je još neke godine bilo tako?Pre neku noc u 4 ujutru je bilo 29 stepeni.....Poslednjih nekoliko noci su bas tople. Jedva da ima strujanja vazduha.To je baš mnogo. Čak je i preko noći veoma toplo.Danas u parku kod nas u 18 casova uvece sam merio 42 stepeni.....Pa u nekoj velikoj hladovinu definitivno. Ali sto kaze Miki- u danasnje vreme me nista ne bi cudilo.Muslim da je I preko 40° ali ako prognoza tako kaze. 😅Možda se sada meri zvanična temperatura ispod klime

Nazalost to je vrlo moguce! |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| drAnita Mrdakovic | 
								|  | « Odgovor #4241 poslato: Jul 18, 2024, 05:24:13 posle podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 dr Anita Mrdaković |  |  | 
	| 
			| 

| drAnita Mrdakovic | 
								|  | « Odgovor #4240 poslato: Jul 18, 2024, 05:22:32 posle podne » |  | 

Ovako toplo ne.Secam se da je pre par godina danju bilo 42 stepeni ali onih pravih,ne kao ovih sada kada kazu da je 4O a ustvari je puno vise,ali onda se nocu spustalo barem do prijatnih 22 stepeni....a ne 29....Da li se možda sećaš da je još neke godine bilo tako?Pre neku noc u 4 ujutru je bilo 29 stepeni.....Poslednjih nekoliko noci su bas tople. Jedva da ima strujanja vazduha.To je baš mnogo. Čak je i preko noći veoma toplo.Danas u parku kod nas u 18 casova uvece sam merio 42 stepeni.....Pa u nekoj velikoj hladovinu definitivno. Ali sto kaze Miki- u danasnje vreme me nista ne bi cudilo.Muslim da je I preko 40° ali ako prognoza tako kaze. 😅Možda se sada meri zvanična temperatura ispod klime

Mozda su sada vece temperature jer imamo manje suma I drvenih povrsina. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| drAnita Mrdakovic | 
								|  | « Odgovor #4239 poslato: Jul 18, 2024, 05:21:32 posle podne » |  | 

U Africi nije toliko toplo sada kao ovde....kod nas dosla africka vrucina a kod njih otislo ono nase prijatnih 3O stepeni....Planina je verovatno sada najbolji izbor.Da odemo svi kompletno na Zlatibor.Teško je ovih dana rashladiti se. Najbolje bi bilo kada bi svi mogli biti okruženi nekom prirodom ili na nekom brdu.Ujutru u 4 kod mene na terasi u hladu je bilo 29 stepeni.....a ja zivim u kuci okruzen drvecem ne u stanu....To je baš mnogo. Čak je i preko noći veoma toplo.Danas u parku kod nas u 18 casova uvece sam merio 42 stepeni.....Pa u nekoj velikoj hladovinu definitivno. Ali sto kaze Miki- u danasnje vreme me nista ne bi cudilo.Muslim da je I preko 40° ali ako prognoza tako kaze. 😅Možda se sada meri zvanična temperatura ispod klime

Inace moj drug je danas bio na Zlatiboru i kaze da je tamo sada extra!

Kod njih je sad drugo godisnje doba pa ni ne cudi. 😅 |  
						| 
								|  |  
								| « Poslednja izmena: Jul 18, 2024, 05:24:39 posle podne od strane drAnita Mrdakovic » |  Sačuvana | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #4238 poslato: Jul 18, 2024, 11:54:28 pre podne » |  | 

Drasticne su promene poslednjih godina.Ovako toplo ne.Secam se da je pre par godina danju bilo 42 stepeni ali onih pravih,ne kao ovih sada kada kazu da je 4O a ustvari je puno vise,ali onda se nocu spustalo barem do prijatnih 22 stepeni....a ne 29....Da li se možda sećaš da je još neke godine bilo tako?Pre neku noc u 4 ujutru je bilo 29 stepeni.....Poslednjih nekoliko noci su bas tople. Jedva da ima strujanja vazduha.To je baš mnogo. Čak je i preko noći veoma toplo.Danas u parku kod nas u 18 casova uvece sam merio 42 stepeni.....Pa u nekoj velikoj hladovinu definitivno. Ali sto kaze Miki- u danasnje vreme me nista ne bi cudilo.Muslim da je I preko 40° ali ako prognoza tako kaze. 😅Možda se sada meri zvanična temperatura ispod klime

I kazu da ce sve biti gore i gore |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #4237 poslato: Jul 18, 2024, 11:54:05 pre podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #4235 poslato: Jul 18, 2024, 11:52:37 pre podne » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Miki Mihajlovic | 
								|  | « Odgovor #4234 poslato: Jul 18, 2024, 11:51:38 pre podne » |  | 

Znam da si rekao. Uzasno je sto je onda ko zna koliko po gradovima.Pre neku noc u 4 ujutru je bilo 29 stepeni.....Poslednjih nekoliko noci su bas tople. Jedva da ima strujanja vazduha.To je baš mnogo. Čak je i preko noći veoma toplo.Danas u parku kod nas u 18 casova uvece sam merio 42 stepeni.....Pa u nekoj velikoj hladovinu definitivno. Ali sto kaze Miki- u danasnje vreme me nista ne bi cudilo.Muslim da je I preko 40° ali ako prognoza tako kaze. 😅Možda se sada meri zvanična temperatura ispod klime

A o tome i da ne pricamo ili na 6om spratu naprimer... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dr Nikola Todorov | 
								|  | « Odgovor #4233 poslato: Jul 18, 2024, 09:57:46 pre podne » |  | 

Ovako toplo ne.Secam se da je pre par godina danju bilo 42 stepeni ali onih pravih,ne kao ovih sada kada kazu da je 4O a ustvari je puno vise,ali onda se nocu spustalo barem do prijatnih 22 stepeni....a ne 29....Da li se možda sećaš da je još neke godine bilo tako?Pre neku noc u 4 ujutru je bilo 29 stepeni.....Poslednjih nekoliko noci su bas tople. Jedva da ima strujanja vazduha.To je baš mnogo. Čak je i preko noći veoma toplo.Danas u parku kod nas u 18 casova uvece sam merio 42 stepeni.....Pa u nekoj velikoj hladovinu definitivno. Ali sto kaze Miki- u danasnje vreme me nista ne bi cudilo.Muslim da je I preko 40° ali ako prognoza tako kaze. 😅Možda se sada meri zvanična temperatura ispod klime

Drasticne su promene poslednjih godina. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dr Nikola Todorov | 
								|  | « Odgovor #4232 poslato: Jul 18, 2024, 09:56:43 pre podne » |  | 

|  
						| 
								|  |