TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 409992 Teme od strane 25087 Članovi Poslednji član: Gisa67

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 14, 2026, 12:42:11 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 425 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kako promena vremena na satu utiče na zdravlje?  (Pročitano 2050810 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #6375 poslato: Jun 13, 2026, 10:04:30 posle podne »

U Novome Sadu sam rođen I tu sam odrastao.
Nikada nisu bile ranije pre dvadeset godina ovakve promene a pogotovu ne leta gde su temperature sada i do 40 stepeni.
Govorim za Novi Sad.
Zato sam ti i citirao za celu Vojvodinu,ukljucujuci i Novi Sad.I ja sam roden tamo,ziveo tamo do svoje seste godine,a i svako leto sam proveo tamo kod brace i sestara od 5 strica.Jedino sto nije bilo ovako pre 20 godina Zoli je +40 stepeni,a to nam se desilo zbog ozonskog omotaca.....i tako nam je u zadnjih 7-8 godina,sto znaci da se moramo polako poceti da se navikavamo.Za ovo leto kazu da ce biti jos pakleniji od dosadasnjih,da nam dolazi El Ninjo i bice nam jako puno dana oko 40 stepeni...a temperaturne promene od 10-15 stepeni je uvek bilo i bice normalno za ovaj period godine.Samo ti kao mali mozda nije toliko smetao kao sad kada staris.... ;)
Definitivno se moramo prilagoditi novim klimatskim uslovima.
Znas kako kazu:ko prezivi pricace. ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #6374 poslato: Jun 13, 2026, 10:03:48 posle podne »

Nikada nisu bile ranije pre dvadeset godina ovakve promene a pogotovu ne leta gde su temperature sada i do 40 stepeni.
Govorim za Novi Sad.
Nigde nisu bile toliko visoke temperature u ovim predelima. Jos jedan dokaz da se klima promenila.
Ne samo u ovim predelima nego po celom svetu.....unistili smo veci deo prirode i kao posledica svega toga je i klimatska promena...
Naravno. Samo sam govorio konkretno za nase podneblje.
Sve jasno.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #6373 poslato: Jun 13, 2026, 10:03:13 posle podne »

Evo malog zahladjenja :D
Taman na vreme. ;)
Bice opet toplo. Nema brige ;)
Sledeci vikend vec 36 stepeni.E to nije normalno.Sad bi bilo normalno 30 stepeni a ne iznad toga.
To je nesto optimalno za ovo klimatsko podrucje.
Slazem se.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6372 poslato: Jun 13, 2026, 08:31:56 posle podne »

Govorim za Novi Sad.
Nigde nisu bile toliko visoke temperature u ovim predelima. Jos jedan dokaz da se klima promenila.
Ne samo u ovim predelima nego po celom svetu.....unistili smo veci deo prirode i kao posledica svega toga je i klimatska promena...
Naravno. Samo sam govorio konkretno za nase podneblje.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6371 poslato: Jun 13, 2026, 08:31:06 posle podne »

Taman na vreme. ;)
Sledeci vikend vec 36 stepeni.E to nije normalno.Sad bi bilo normalno 30 stepeni a ne iznad toga.
To je nesto optimalno za ovo klimatsko podrucje.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6370 poslato: Jun 13, 2026, 08:30:02 posle podne »

Govorim za Novi Sad.
Zato sam ti i citirao za celu Vojvodinu,ukljucujuci i Novi Sad.I ja sam roden tamo,ziveo tamo do svoje seste godine,a i svako leto sam proveo tamo kod brace i sestara od 5 strica.Jedino sto nije bilo ovako pre 20 godina Zoli je +40 stepeni,a to nam se desilo zbog ozonskog omotaca.....i tako nam je u zadnjih 7-8 godina,sto znaci da se moramo polako poceti da se navikavamo.Za ovo leto kazu da ce biti jos pakleniji od dosadasnjih,da nam dolazi El Ninjo i bice nam jako puno dana oko 40 stepeni...a temperaturne promene od 10-15 stepeni je uvek bilo i bice normalno za ovaj period godine.Samo ti kao mali mozda nije toliko smetao kao sad kada staris.... ;)
Definitivno se moramo prilagoditi novim klimatskim uslovima.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #6369 poslato: Jun 12, 2026, 10:22:58 posle podne »

Govorim za Novi Sad.
Kao sto sam ti i rekao Zoli.
U junu 2006. godine, pre tačno 20 godina, Vojvodina je imala prosečno toplo i umereno vlažno vreme, ali uz čestu pojavu lokalnih nepogoda i grada.Temperaturne vrednostiSrednje temperature: Srednja mesečna temperatura u Vojvodini (Novi Sad, Subotica, Kikinda, Sombor) kretala se u intervalu od 18.5 °C do 20.5 °C, što je bilo u granicama višegodišnjeg proseka za to vreme.Maksimalne temperature: Najtopliji period zabeležen je u trećoj dekadi meseca (nakon 20. juna), kada su maksimalne dnevne temperature u Vojvodini prelazile 31 °C do 34 °C.Minimalne temperature: Jutarnje temperature tokom svežijih dana i u prvoj polovini meseca spuštale su se na 10 °C do 13 °C.Padavine i vremenske nepogodeKoličina kiše: Jun 2006. godine je bio klimatološki nestabilan. Ukupna količina padavina bila je nejednako raspoređena, ali se uglavnom kretala oko normale za jun (između 60 mm i 90 mm).Pojava grada i oluja: Prema zvaničnim meteorološkim i radarskim podacima iz tog perioda, Vojvodinu je u junu 2006. pogodio neuobičajeno veliki broj dana sa pojavom grada i grmljavinskih nepogoda. Grad je na teritoriji pokrajine registrovan čak u 15 različitih dana (najizraženije u periodima 4–10. juna, 12–14. juna, kao i u trodnevnom talasu od 18. do 23. juna), što je nanelo lokalnu štetu poljoprivrednim usevima.U poređenju sa današnjim junskim temperaturama (gde talasi vrućina redovno donose temperature preko 35 °C pa čak i do 40 °C), jun pre dve decenije je bio znatno prijatniji, sa klasičnim smenama sunčanih perioda i popodnevnih letnjih pljuskova
Znaci jutarnja temperatura 13 stepeni da bi maximalna bila 34 stepeni sto je 21 stepeni razlika za jedan dan.
Jedino kao sto sam ti i rekao te vrucine nisu bile od +35 stepeni....ali to je vec jedna sasvim druga tema.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #6368 poslato: Jun 12, 2026, 10:18:03 posle podne »

Govorim za Novi Sad.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #6367 poslato: Jun 12, 2026, 10:16:12 posle podne »

Taman na vreme. ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #6366 poslato: Jun 12, 2026, 10:15:16 posle podne »

Govorim za Novi Sad.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6365 poslato: Jun 12, 2026, 08:47:42 posle podne »

Govorim za Novi Sad.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6364 poslato: Jun 12, 2026, 08:46:48 posle podne »

Taman na vreme. ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #6363 poslato: Jun 12, 2026, 01:17:42 posle podne »

Govorim za Novi Sad.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #6362 poslato: Jun 11, 2026, 06:59:17 posle podne »

Taman na vreme. ;)
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6361 poslato: Jun 11, 2026, 06:27:09 posle podne »

Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 425 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.064 sekundi sa 18 upita.