TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399990 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 02:58:59 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kada se najbrze tope masti ?  (Pročitano 101029 puta)
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Maj 25, 2008, 01:01:10 posle podne »

a zasto je metabolizam najbrzi , i to cega metabolizam ?
Sačuvana
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #49 poslato: Maj 25, 2008, 12:59:27 posle podne »

prazan ti je stomak, glikogenske rezerve su ti prazne, metabolizam ti je najbrzi, imas puno snage jer si odmoran...
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Maj 25, 2008, 12:57:35 posle podne »

e , pusti me price to AAS je nista , ne pljujem ja nikoga , mene bas briga da li neko koristi AAS ili ne , ali da postoji razlka postoji evidentna razlika tako bolje da ne sirimo pricu na to

ja nisam rekao da nemoze da se smrsa bez AAS , a to sto je ta devojka skinula masti pa to je zbog neceg drugog a ne kardio treninga ujutru

ima ljudi koji uopste ne rade kardio a smrsali su dosta , ima i ovde , necu da pominjem ako hoce nek se jave sami , ali i to nema veze sa temom , ja sam lepo objasnio zasto ne ujutru , a sada to sto neko radi ujutru ne znaci da ce umreti sto radi ujutru , vec vi tvrdite da se najbolje tope kada se radi kardio ujutru , a to je pa da ne kazem sta , a ja ne vidim da je neko objasanio zasto ujutru , pa jedino ako je ona nebuloza da je telo bez glikogena cinjenica u korist treninga ujutru

a da ne bude da ja sam na svetu tvrdim to , ja sam naveo najboljeg trenera na svetu koji je trenirao dosta BB , pa i bb koji se vode kao najbolji treneri u bb

Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #47 poslato: Maj 25, 2008, 12:55:32 posle podne »

Pa po tim silnim istrazivanjima najbolje je ne raditi nista i gledati reklame za razne napredne masine uz pomoc kojih skidas 5 kg dnevno.sve se svodi na marketing.Ja sam vam izneo moja iskustva i iskustva ljudi sa kojima sam ja radio ipostigao neki rezultat.
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #46 poslato: Maj 25, 2008, 12:51:05 posle podne »

a zashto bi trchao na prazan stomak ?? svi razlozi ,,za'' su davno oboreni po raznim istrazivanjima ... nije to nishta efikasnije nego bilo koji kardio u drugom dobu dana .. to ne znachi da nije EFIKASNO !! jednostavno se izlazesh nepotrebnom katabolizmu .. shto bi to radio ??

a ako uzimash ,,neshto'' shto sprechava katabolizam onda sve to nije problem ... zato je markoni pomenuo aas ..
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Maj 25, 2008, 12:42:17 posle podne »

Markoni...dacu ti jedan primer da nije sve u aas.Znas da sam bio na Evropskom i da sam u poslednjih 5 nedelja bio na vitaminu C i zelenom caju a verovatno znas i zasto,a forma mi je bila sve bolja i imao sam 5 takmicenja(ne po nekim selima,nego 4 jaka medjunarodna takmicenja)
I dosta vise pljuvanja po bilderima,tipa lako je kada uzimate aas!
znaci moju formu sam napravio zahvaljujuci jakom treningu,ishrani ,suplementima.Nemam nista protiv ovoga sto si napisao ,ali hocu da mi to pokazes na nekom primeru da je imalo efekta.
U poslednjih 1,5 mesec trenirao sam jednu devojku koja je trenirala samnom sve isto sto i ja ,od suplemenata nije nista koristila,samo ishrana,trening i jutarnji cardio i ima stomak skoro kao ja!
Posalji mi sliku da vidim tako nesto i nema problema,a teorije su jedno praksa je drugo.I slazem sa ja sa tim sto si citirao,ali voleo bih da vidim primer za to.

Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Maj 25, 2008, 12:32:32 posle podne »

nemozes marko da gledas tako , vidis ti koristis razne stvarcice koji  vecina ovde ne koristi , pa vecina koja je postovala u ovoj temi , e upravo zato je i greska , BB su i krenuli a onda su krenuli sa kopiranjem ostali , ali postoji velika razlika , tako da nemozes sebe da gledas i sta ti radis i druge

evo citiracu samo par najboljih trenera , da ne postavljam istrazivanja jer ce opet da pricate to su papiri nije praksa i slicne fa ne kazem sta
Polquin :  " All morning cardio does is fatigue the adrenal glands.  "
tu je i Lyle koji je uprokost svojim tvrdnjama od pre par godina da se jardio moze raditi i ujutru sada promenio da kardio treba raditi 3 sata nakon obroka

zasto ne ujutru , pa niste jeli nista najmanje 8 sati , ako ne i vise i sada dovodite organizam u stanje visokog stresa pa bilo koj trening da radite , a narocito HIIT , i ko zna sta se luci kada je organizam pod stresom zna sta se desava , onda kazete da organizam nema glikogena , pa ajde da kazemo da nema , mada i to sve zavisi , ali ajde kazemo da nema , kako dolazite do zakljucka da ce organizam trositi masti , prvo mobilizacija masti u slucajevima visokog stresa se ne desava , a pogledajte koj je to nivo stresa , maltene nervni sistem jos nije budan , znaci ne dolazi do mobilizacije masti , znaci ne trosi se mast , ako ima glikogena trosice se glikogen , ako ne nacice druge izvore energije , npr jetra ce oksidisati  aminokiseline iz free pool-a i onda se dobija keto acid i organizam pravi ono sto mu treba , a organizam u stanju stresa ne vodi racuna o misicima vec da odrzi osnovne funkcije , iz istog razloga kada unesete BCAA ili druge aminokiseline po ustajanju , pa proteini i aminokiseline podizu insulin , ne ko ugljenihidrati ali podizu , ajde da kazemo da to moze nesto ublaziti , ali opet kao sto sam naveo pitanje je kako ce se te aminokiseline iskoristiti da li ce jetra oksidisati , a jetra i ovako kada niste pod stresom oksidise vecinu aminokiselina , a tek onda sta ce biti sa tim unetim aminokiselinama  , iz istog razloga se ne preporucuje i trening rano ujutru , odmah po ustajanju ,ko sto tada ne radite trening sa tegovima tako se ne radi i kardio iz istih navedenih razloga , mada covekov organizam je cudo i na svasta se moze navici , ali treba doci do toga , znaci iz ovih razloga oni koji ne koriste razne supstance ne treba da rade kardio ujutru vec ko sto su gore najbolji treneri danasnjice naveli treba raditi 3 sata nakon obroka

zatim masti se ne skidaju kardio treningom , vec kalorijskim deficitom , ako neko unses vise kalorija nego sto je potrosio pa ma koliko kardio treninga radio opet nece izgubiti nista od masti , kardio se radi u situacijama kada se dodje masti koja se tesko skida i onda sa raznim kombinacijama suplemenata i kardio treninga pokusava se ta mast mobilizirati 
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Maj 25, 2008, 12:17:58 posle podne »

da ne bude zabune,radim i cardio i nakon treninga sa tegovima,ali predhodno idem bcaa,glutamin,amino...ali cardio jutarnji je na prvom mestu.
Sačuvana
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #42 poslato: Maj 25, 2008, 12:00:15 posle podne »

O hvala bogu da se javio neko kome nece reci da je nenormalan jer radi kardio na prazan stomak  :D
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Maj 25, 2008, 11:55:16 pre podne »

Markoni voleo bih meni da objasnis zasto ne raditi ujutru na prazan stomak?
A ja cu dati objasnjenje...vec 10 godina se spremam za takmicenja..imam ih preko 50 od toga 30 medjunarodnih i svake pripreme sam radio cardio na prazan stomak ,a u poslednje vreme idem glutamin ,bcaa pre cardia i stojim iza toga da je to najbolji tajming za topljenje masti.
Toga se pridrzava 99 % bodybuildera takmicara koje ja znam...ima par izuzetaka koji ne rade cardio ali rade dosta na poziranju i to cim ustanu i nakon treninga sa tegovima!
ne razumem zasto pokusavas ljude da dovedes u dilemu,ako imas neku teorju iznesi je pokazi to ili na sebi ili na nekome ko je slicno radio.Stvarno ne razumem!?
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #40 poslato: Maj 25, 2008, 10:55:14 pre podne »

Aman ljudi BRE... Manite se teorija, sve je to lepo što piše u knjigama, ali svaka osoba je INDIVIDUA ZA SEBE i kao takvu je treba i tretirati, a tekstove iz knjiga koristite kao uputstvo koje treba modelirati prema treniranoj osobi!

Slazem se potpuno.Licno sam za kardio trening ma kad se on odradio,bitno je da ga ipak ima.Slozicu se i sa tim da nisam protiv kardia ujutru na prazan stomak jer nije Spartak neki pojedinac kome to dobro deluje vec znam dosta ljudi koji godinama tako rade i daje im rezultate.
A ja licno najvise forsiram i kako kazete "kunem se" u kardio nakon treninga sa tezinama.Meni je to najbolja varijanta zaista,ali kao sto rekosmo svako je individua za sebe
Sačuvana
Be Happy!!!
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #39 poslato: Maj 25, 2008, 02:43:49 pre podne »

Aman ljudi BRE... Manite se teorija, sve je to lepo što piše u knjigama, ali svaka osoba je INDIVIDUA ZA SEBE i kao takvu je treba i tretirati, a tekstove iz knjiga koristite kao uputstvo koje treba modelirati prema treniranoj osobi!
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Lokk1
Gost
« Odgovor #38 poslato: Maj 25, 2008, 01:17:18 pre podne »

dada ... iam i ja lika koji spava jednom u 6 dana pushi pola kile vutre nedeljno jede iskljuchivo picu i pije pivo i izgleda bolje i jachi je od vecine ljudi na forumu .. ne preterujem .. ozibljan sam ...

ali to shto postoje pojedinci koji su izuzetci od pravila ne znachi da to pravilo ne postoji ..
Sačuvana
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Maj 24, 2008, 08:01:26 posle podne »

NE FILOZOFIRAJTE
ja radim 2mjeseca kardio na prazan stomak i ne suplementujem ni sa bcaa ni sa glutaminom vec samo maximalno sredjena ishrana i dosta wheya i nisam primjetio da gubim misice cak sam neke partije i popravio.
zato bez pametovanja puno no udrite po zeljezu
Sačuvana
two more...no matter what...!
jojevta
Gost
« Odgovor #36 poslato: Maj 24, 2008, 03:30:02 posle podne »

15-20g glutamina + 20g BCAA pre kardia
i posle u PWM
Sačuvana
Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.108 sekundi sa 18 upita.