TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399990 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 03:00:05 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kada se najbrze tope masti ?  (Pročitano 101034 puta)
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #110 poslato: Maj 30, 2008, 08:04:48 posle podne »

juri za gusterima
Sačuvana
Decky_Nis
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

No limit

« Odgovor #109 poslato: Maj 30, 2008, 08:03:49 posle podne »

Ja se plasim veverica i ostalih glodara  :( sta ja da jurim ???
Sačuvana
Don't settle for average!
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #108 poslato: Maj 30, 2008, 07:36:15 posle podne »

da malo vecu vevericu  :D  :D
Sačuvana
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #107 poslato: Maj 30, 2008, 07:17:17 posle podne »

nadjite neku pa trcite za njom  ;)
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: Maj 30, 2008, 01:19:47 posle podne »

brate... i mene mrzi  da trcim... zato jurim veverice oko drveta kod gimnazije..  :D i ti moras da se pronadjes u nekoj dodatnoj aktivnosti..  ;D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #105 poslato: Maj 30, 2008, 12:31:17 posle podne »

To i ja kazem...al bas bas mrzim da trcim  :D Mislim da se trkam s nekim to vec moze :)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Maj 30, 2008, 06:39:42 pre podne »

E ljudi evo obecavam sledeci put kad krene defka pa ima da grunem od efedrina do steroida sve,necu raditi kardio uopste a ima da  se spustim na 8%...i sad bih isao tako nisko,ali mi trebaju bar jos 2 ipo meseca a ja nemam vremena da se toliko bavim defkom trenutno...KARDIO samo pomaze u KALORIJSKOM deficitu...end of story...nadjite drugi ancin da napravite kcal deficit i REZULTATA ce biti...mislim ja znam bar desetak ljudi koji kardio rade 2put DNEVNO 5 dana u nedelji...a stoje na istom...ZATO STO NEMAJU KCAL DEFICIT...ne kazem ja da ne traba raditi kardio,zdravlje je zdravlje,ali samo ocu da akzem da je kardio nacin da kalorijski deficit povecate....to je sve...A btw,vise cete kalorija potrositi ako koristite sve misice(kruzni trening celog tela) tako da jednostavno probajte umesto kardia da radite lactic,pa cete da vidite kako padaju masti...da ne pominjem sto cete povecati prozivnodnju(posredno) Hormona rasta tako da cete i posle treniranja gubiti adipozno tkivo jer je gh jako lipolitican...a ovim procesom se oslobodi vise GH nego sto kolman uzima....try it out....
upravo tako!
mada ima kardio i svojih zdravstvenih prednosti btw...
Sačuvana
two more...no matter what...!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #103 poslato: Maj 29, 2008, 10:50:56 posle podne »

Jednostavno iako aas nisu cudo,neko ko ih uzima moze mnogo vise stvari "losije" da radi i opet da ima bolje rezultate nego neko na suvo...tako je
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #102 poslato: Maj 29, 2008, 10:14:10 posle podne »

Jutarnji kardio je dobar.... ali ne na prazan stomak nego bar dva - tri sata posle prvog obroka

I jos nesto...Kardio se smatra "dugom"aktivnoscu da se izrazim...znaci imate kardio koji se radi po 45minuta a imate sa druge strane sprintove...I onda pogledajte sprintere i dugoprugase...ko ima manji postotak masti??Ovi koji trce nekoliko kilometara ili ovi koji odjednom pretrce 100-200 metara...zasto?Opet su u pitanju laktati i trajanje-napor neke aktivnosti...

Upravo tako...  :)   e sad, ptanje - da li su deonice neophodne jednom BB takmičaru!? Sudeći po slikama pojedinih takmičara, a i razmišljanju na forumu - NE!  ;) 
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #101 poslato: Maj 29, 2008, 08:42:52 posle podne »

I jos nesto...Kardio se smatra "dugom"aktivnoscu da se izrazim...znaci imate kardio koji se radi po 45minuta a imate sa druge strane sprintove...I onda pogledajte sprintere i dugoprugase...ko ima manji postotak masti??Ovi koji trce nekoliko kilometara ili ovi koji odjednom pretrce 100-200 metara...zasto?Opet su u pitanju laktati i trajanje-napor neke aktivnosti...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #100 poslato: Maj 29, 2008, 08:34:16 posle podne »

E ljudi evo obecavam sledeci put kad krene defka pa ima da grunem od efedrina do steroida sve,necu raditi kardio uopste a ima da  se spustim na 8%...i sad bih isao tako nisko,ali mi trebaju bar jos 2 ipo meseca a ja nemam vremena da se toliko bavim defkom trenutno...KARDIO samo pomaze u KALORIJSKOM deficitu...end of story...nadjite drugi ancin da napravite kcal deficit i REZULTATA ce biti...mislim ja znam bar desetak ljudi koji kardio rade 2put DNEVNO 5 dana u nedelji...a stoje na istom...ZATO STO NEMAJU KCAL DEFICIT...ne kazem ja da ne traba raditi kardio,zdravlje je zdravlje,ali samo ocu da akzem da je kardio nacin da kalorijski deficit povecate....to je sve...A btw,vise cete kalorija potrositi ako koristite sve misice(kruzni trening celog tela) tako da jednostavno probajte umesto kardia da radite lactic,pa cete da vidite kako padaju masti...da ne pominjem sto cete povecati prozivnodnju(posredno) Hormona rasta tako da cete i posle treniranja gubiti adipozno tkivo jer je gh jako lipolitican...a ovim procesom se oslobodi vise GH nego sto kolman uzima....try it out....
Sačuvana
The Mickey
Only rage gives me strenght!!!
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Oculus ex Inferni

eXplode FORUM!!!
« Odgovor #99 poslato: Maj 29, 2008, 07:16:41 posle podne »

Jutarnji kardio je dobar.... ali ne na prazan stomak nego bar dva - tri sata posle prvog obroka
Sačuvana
"In Nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"
Dark Angel....Maybe dark but still Angel

MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #98 poslato: Maj 29, 2008, 07:11:31 posle podne »

Ko zeli BF ispod 10% ili brzo da dodje do forme pozeljno je raditi jutarnji kardio.
Sačuvana
vikidns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Welcome To The Club 100

« Odgovor #97 poslato: Maj 29, 2008, 06:53:28 posle podne »

Pa i ja sam za varijantu ne raditi kardio ujutru. . .
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #96 poslato: Maj 29, 2008, 06:36:18 posle podne »

VIKI da li je ovo dovoljan dokaz ili treba da prepišem i njegove treninge!? Ono u šta sam 100% siguran - čovek niti radi kardio ujutru na prazan stomak, a i kada radi kardio puls mu se kreće izmeĂ°u 75-85%!  ;)

« Poslednja izmena: Maj 29, 2008, 06:38:18 posle podne od strane DHEA » Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Stranice: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.117 sekundi sa 19 upita.