TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399771 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 13, 2025, 05:52:42 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kako ste zadovoljni formom ovog leta?  (Pročitano 9543 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jul 25, 2008, 07:08:07 posle podne »

moglo je i bolje... ali moram prizanti da sa uživala u fitnessu pred ovo leto.. iako forma nije savršena vrlo mi je jasno da je do klope tj do mene
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #8 poslato: Jul 25, 2008, 03:03:21 posle podne »

vuksa kako stojis sa kg ? i kilaze sto dizes ?

pa trenutno sam na 96-98kg...tegove radim slabo...mislim odradim sa 110-120 cucanj,benc sa 100...ali vise radim rvanje
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
jojevta
Gost
« Odgovor #7 poslato: Jul 25, 2008, 02:45:47 posle podne »

uvek moze bolje
Sačuvana
djole123
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 25, 2008, 12:50:29 posle podne »

vuksa kako stojis sa kg ? i kilaze sto dizes ?
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #5 poslato: Jul 25, 2008, 11:39:02 pre podne »

bolje sam izgledao proslog leta...ali ovog leta sam dosta otisao sa snagom i kondicijom nego prosle godine...tako da ono...zadovoljan sam..ali moze bolje...tjs niije kraj leta :D
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 25, 2008, 11:26:06 pre podne »

generalno sam zadovoljan ove godine jer sam prosle godine bio u masi tj totalno nedefinisan  ;D narawno uvek moze bolje... i da,da kuju se zli planovi za sledecu sezonu ;D
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #3 poslato: Jul 25, 2008, 09:03:53 pre podne »

Iskreno ove sezone nisam sebi postavljala neke visoke ciljeve,ali sam za zivo cudo sa vrlo malo truda ovog puta uspela da zadrzim neki izgled kojim sam prvenstveno ja zadovoljna a i po komentarima drugih bioh rekla da je tako.
Zbog previse obaveza i svega ostalog nisam uvodila neke preterane novine u nacinu treniranja (u skladu sa godisnjim dobom samo malo vise plivanja i kombinacija vezbi u vodi) ali zadrzala sam naravno svoj trening,koji i nije tako lagan,u teretani.I u sustini se Monika i kod mene sve svodi na onu poznatu:Svuda podji svojoj teretani dodji ;) 
O ishrani ne smem ni da komentarisem,jer sam postala totalno opustena po tom pitanju ::) (znam da mi nikako nije za pohvalu ali sta cu),ali na srecu pa mi se nekim cudom apetit toliko smanjio pa nemam nekih problema.
Sto se ucenja tice,usavrsavanje u svemu uvek mora biti prioreitet pa je i meni u ovom svetu,a naucilo se dosta pa eto i nao samom forumu gde zaista moze uvek da se sazna po nesto novo,korisno i zanimljivo jer ima ovde i kvalitetnih umova zaista
Sačuvana
Be Happy!!!
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #2 poslato: Jul 24, 2008, 10:15:33 posle podne »

evo ja cu krenuti od sebe...  imala sam blagi pad motivacije kad je u pitanju teretana (vezbam vec 5-6 godina...) i doslo mi je nesto da promenim... isprobavala sam razne fitnes programe - kako zbog sebe, tako i zbog ucenja jer sam sama u toj struci... imala sam srecu da dospem u jedan vrhunski fitnes centar u gradu i da puno tamo naucim i upoznam nove ljude... jako me je zainteresovao kick box i planiram da se malo posvetim tome jer me jako ispunjava...  ali sam se ipak vratila teretani, i uvek joj se vratim... nema nista bolje od tegova za izgled, to sam proverila vec milion puta... najbolji oblik dobijem upravo kad se posvetim teretani...  nekako sam se osecala umorno... u ishrani sam imala faze kad sam izuzetno pazila i faze kad sam se skroz opustila i nije mi prijalo... uvek se vratim na staro, uvuklo mi se pod kozu :)

da cujem vas..
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #1 poslato: Jul 24, 2008, 10:10:36 posle podne »

Koliko ste bili istrajni u ostvarivanju vaseg cilja, da li ste uopste imali cilj, a ako jeste, jeste li ga ostvarili?
Jel vam bilo tesko, ili ste uzivali?
Koji ste motiv imali, bolje ste se osecali, ili je izgled bio presudniji?
Ili ste mozda pomalo razocarani, da li zbog nediscipline ili zbog neplaniranih okolnosti koje su vas udaljile od cilja?
Koliko ste napredovali?
Koliko ste naucili?
Jeste li napravili plan za sledecu sezonu?
Sta zelite da promenite na sebi, da li ste mozda previse ili premalo samokriticni?
Sta kazu drugi ljudi na vas izgled?
 ::)

:)
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.137 sekundi sa 17 upita.