TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 03:14:54 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: riba u ishrani  (Pročitano 73245 puta)
midji91
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 22

« Odgovor #79 poslato: Maj 15, 2009, 10:38:43 pre podne »

K Plus tunjevina je zakon!! Ima je u svakoj idei!!
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #78 poslato: Maj 14, 2009, 08:40:36 pre podne »

 8) 8) 8)

Juce sam svratio u ribarnicu posle treninga,da pazarim nesto od ribe :)
Kako sam tu redovna i stalna musterija,ponudise me sa novinom u njihovoj
ponudi,sa pecenom haringom :)
I nisam se nesto odusevio,ukus je isti kao kod skuse,stom razlikom da ima  mnogo vise kostiju :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Beka_S
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1372


Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #77 poslato: Maj 14, 2009, 07:43:57 pre podne »

E smudj je stvarno zakon,ne mogu da prezalim sto je cale otisao u sportske ribolovce pa vise ne ide na smudja.A secam se lepih dana kad je donosio smudja,praznik za mene
Sačuvana
Be Happy!!!
nickey
Gost
« Odgovor #76 poslato: Maj 13, 2009, 07:38:20 posle podne »


Citat
Pre tri dana upecan, 2kg
Gde je upecan?
Ja sve gledam visoka voda pa ni neidem,cekam da malo opadne  :)

Tisa kod zrenjaniskog mosta, ovde je vodostaj visi za 1m od normalnog... :D
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #75 poslato: Maj 13, 2009, 10:06:55 pre podne »

 8) 8) 8)

Ja sam juce provalio da u novootvorenom marketu familija,kod mene u kraju,
besplatno ciste svu kupljenu svezu ribu  :)
A kako obozavam pastmku,a bas nevolim da je cistim,odmah sam pazario istu ;D
Ispekao u plehu,sa malo barenog krompira i uz to puno puno krastavaca,i eto extra rucka :)
Nisam mogao ni da idem po aparat,odmah sam navalio :)
Sta mogu volim ribu :)


Citat
Pre tri dana upecan, 2kg
Gde je upecan?
Ja sve gledam visoka voda pa ni neidem,cekam da malo opadne  :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
nickey
Gost
« Odgovor #74 poslato: Maj 12, 2009, 07:05:26 posle podne »

Jeli to aleva paprika odgore? To stavis pre pecenja ili posle?
tokom pecenja da riba ne bi zagorela i da bi upila zacine  marinada: beli luk, persunov list, ruzmarin, paprika(slatka), biber+proizvoljni zacini + voda, ulje, sirce... :)
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 514

« Odgovor #73 poslato: Maj 12, 2009, 04:58:21 posle podne »

Jeli to aleva paprika odgore? To stavis pre pecenja ili posle?
Donja polovina pojedena  :D  :D  :D mogao si ti i kasnije da se setis pa da slikas samo kosti u tanjiru  ;)
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #72 poslato: Maj 12, 2009, 04:12:44 posle podne »

Evo malo umeca i od mene, Smudj sa rostilja!!
Pekao sam ga u rerni jer nisam imao vremena da palim vatru napolju, i kada sam se setio da slikam vec je donja polovina bila pojedena.



Pre tri dana upecan, 2kg.
Sačuvana
NATURE
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1651


Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #71 poslato: Maj 11, 2009, 04:16:04 posle podne »

E vidis, fino ti to kuvas :)
Tebe zene nece da ucenjuju sa kuvanim ruckom :D
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 514

« Odgovor #70 poslato: Maj 11, 2009, 04:07:05 posle podne »

Joj obozavam riblju corbu. Ova tvoja slika ne da ne deluje posebno nego tako dobro izgleda da otvara apetit  ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12954


Never give up!

« Odgovor #69 poslato: Maj 11, 2009, 12:01:59 posle podne »

Ekstra to sve izgleda Johnny :) odo ti nama u kuvare.Svaka cast na svemu tome samo nastavi ima nas koji to sve prepisujemo :)
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #68 poslato: Maj 11, 2009, 10:46:09 pre podne »

 8) 8) 8)

Idemo dalje :)
Ovo ja zivem proteinska riblja corba :)
U corbu je stavljeno 1kg fileta somai jedna veca deverika
oko 600g i jedna stukica od oko 800g,koje sam inace ja upecao  :)
Znaci,vise mesa nego tecnosti i extra extra ljuto  :)
Ukus fenomenalan  :)
Kad ste vikendom kod kuce,imate vremena i volje,i ako ste ranoranilac
,dok nema nikoga u kuhinji i uzivate u miru,i dok
leti nekrene vrucina,mozete uzivati u pripremi ovako necega :)
Ja sam ranoranilac,i kada pocnem sa sezonom rostilja,obicno sam ja taj koji
ide rano ujutro da zauzme neko lepo mesto,i onda cekam ostale da se dovuku do podneva,a ja do tada
spremim sebi ovako nesto,ali u pravome kotlicu na vatri,pa se nertko desavalo da sednemo i najdemo se corbe
,pa meso nio nemozemo :)
Evo i slike koja posle ovakve price i nedeluje tako posebno,ali znaqjte da ukus jeste :)
Ovo je kucna varijanta :)

[prilog je izbrisao admin]
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3772


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #67 poslato: Maj 11, 2009, 10:33:31 pre podne »

 8) 8) 8)

I evo ,moje zaboravljene foteke girica :)
Iskreno,nisam zaboravio,ali kad sednem za komp u sobi,mrzi me da odem do druge
ida uzmem foto aparat i da prebacim fotke na komp ;D
Ko prizna,pola mu se prasta :)

Evo ovde ima 400g suvo pecenih i krckavih girica,posto ih takve volim,50g suvo merenog,pa u mikrotalasnoj
kuvanog inbtegralnoga pirinca,i naravno,nista bez luka,a iako je vec poceo mladi,ja ipak mnogo vise volim
ovaj stari  :)
Ovo je jedan moj rucak,na defki :)
A da,girica ustvari ima vise kolicinski,ali sam jedan deo pojeo dok sam ovo pripremao da uslikam  ;D

[prilog je izbrisao admin]
« Poslednja izmena: Maj 11, 2009, 10:36:05 pre podne od strane Johnny Bravo » Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
midji91
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 22

« Odgovor #66 poslato: April 29, 2009, 01:41:10 pre podne »

Protein iz ribe je mozda i najbolji protein!! Zato sto se najbrze grade misici od njega!!! A i omega 3!! I ostale stvari i da ne spominjem!!!  Najbolja je 2 puta nedeljno da se jede!!!ne valja ni riba da se pretera!!!
Sačuvana
NATURE
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1651


Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #65 poslato: April 29, 2009, 12:33:36 pre podne »

Eto vidis, moracu do metroa po papaline...Narokam u zamrzivac i posle samo pecem a jeftine su.. Ae cekamo slike :D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.119 sekundi sa 18 upita.