TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 06:38:15 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ovsene su mi odvratne,pomagajte!  (Pročitano 58217 puta)
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #146 poslato: Maj 19, 2010, 07:17:29 posle podne »

ja ne mogu da zamislim da uz eto i dve kasikice meda (mada je i jedna dovoljna) i cimet nekome ovsene mogu da ne budu lepe :)
pa pravio sam ja i ljudima koji nemaju veze sa zdravom ishranom pa im je bilo lepo :)
jedini prob moze biti ako se ne napravi kasa pa onda dolazi do izrazaja mozda "suvi" ukus ovsenih...

znaci ako kupujete na merenje, Monika je napisala - samo stavite u blender par sekudni (ne previse da se ne napravi bas brasno :)) i resena stvar. i one ce onda nakon prelivanja kljucalom vidi biti u kasastom stanju, sto nije bas slucaja kada je poptuno celo zrno...

i naravno uvek postoji opcija sa wheyom, cistim kakaom npr i td...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #145 poslato: Maj 19, 2010, 12:19:54 posle podne »

ako baš toliko ne volite ovsene sameljite ih u blenderu i dodajte mericu whey-a i dobićete jednu kašu koju ćete lako popiti, nećete se ni setiti da su unutra ovsene :)

I ovo je odlicna kombinacija a brzo se popije i nema brige :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #144 poslato: Maj 18, 2010, 06:16:20 posle podne »

ako baš toliko ne volite ovsene sameljite ih u blenderu i dodajte mericu whey-a i dobićete jednu kašu koju ćete lako popiti, nećete se ni setiti da su unutra ovsene :)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #143 poslato: Maj 14, 2010, 09:46:35 posle podne »

Whey i ovsene su stvarno odlična kombinacija.
Hvala Kozma na pojašnjenju :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #142 poslato: Maj 13, 2010, 10:09:24 posle podne »

Nisam se dobro izrazio.Da me neko ne shvati pogresno, mojim postom sam samo hteo reci da se moze i bez mleka i jogurta cisto to jesti nije bas toliko bljutavo.Bez obzira bili takmicar ili ne.Pa nema to neki ukus slazem se ali nije bas ni tesko u jednu ciniju staviti ovsene malo vode sacekati da upije i jesti tako.Ko bas mora nesto mesati eto mozete whey staviti unutra, to je mozda i najbolja kombinacija.Pogotovu ako uzmete cokoladu  ;)
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #141 poslato: Maj 12, 2010, 07:34:04 posle podne »

ja ih ne mogu smisliti sa mlekom niti sa jogurtom bilo obicnim ili vocnim, samo vrela voda i ocedim posle 5 min, malo cimeta i gotovo. Cak i protein popijem pre toga ne sa njima, meni je ukus ovsenih ok, a protein mi je grozan(isoKool) pa da ne zagadim.  :D
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #140 poslato: Maj 12, 2010, 07:25:15 posle podne »

Polijes ih mlekom, ostavis 20-30min, zasladis malo i pici.. Naravno ko nije PRO takmicar :)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #139 poslato: Maj 12, 2010, 02:30:29 posle podne »

Ja ih jedem ciste bez icega..moze malo vode samo.Kakvi jogurti,mleko i ostali bakraci.Zelite uspeh! Onda stisnie zube i odreknite se svega ne moze drugacije.

Kozma, da ne preteruješ malo?
Misliće ovi mladi momci da ako popiju 2dl mleka ujutru nikad neće imati uspeha (u sportu, životu, izgledu...)...
Mleko, a posebno jogurt su vrlo dobro došli u jutarnjem obroku. Kozma je takmičar i on mora da pazi na svaki miligram šećera.. Ako niste profi BB molim vas iskoristite ovsene da sa njima unesete i kalcijuma i proteine
Sačuvana
milanceolympia
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #138 poslato: Maj 12, 2010, 10:50:50 pre podne »

ovsene u 2 dl jogurta i cao...stavim uvece, ujutru jedem...nema filozofije, jedino ako ste na dijeti onda nema jogurta, nego voda..
Sačuvana
Go hard or go home!!!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #137 poslato: Maj 11, 2010, 01:27:55 posle podne »

Ja ih jedem ciste bez icega..moze malo vode samo.Kakvi jogurti,mleko i ostali bakraci.Zelite uspeh! Onda stisnie zube i odreknite se svega ne moze drugacije.
Sačuvana
JovanR
Član
**
Van mreže Van mreže

Follow the Ruhls!

« Odgovor #136 poslato: Maj 11, 2010, 01:09:13 posle podne »

Ovsene, malo mleka, voda, whey. Sve u blender i dobije se fin i gust shejk.
Sačuvana
Asphyxia
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #135 poslato: Maj 11, 2010, 12:12:11 posle podne »

Jeo sam ih danas prvi put u jogurtu, znaci pomesao i posle pola sata jeo(na silu) i umalo se nisam ispovracao kako je odvratno. Posle sam samleo nekih 150g i prelio vrelom vodom pa promesao i dobio kashu koja je skroz ok ukusa, cak dopadljiva.
Sačuvana
Avanti Stella Rossa
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #134 poslato: Oktobar 01, 2009, 07:17:03 posle podne »

Super onda...
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #133 poslato: Oktobar 01, 2009, 07:00:29 posle podne »

Једем их баш тако као што си описао,и то без икаквих проблема. ;)
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #132 poslato: Oktobar 01, 2009, 06:49:30 posle podne »

Па имам све зубе,шта ће ми каша.Само зато их не једете?

Ne razumem sta pricas... Ja ih jedem, ali naravno ne kao kasu, stavljam ih u balans jogurt...

A namenski kao ovsene ih nemozes koristiti jer su mnogo mekse... mislim besmismleno je... probaj da prelijes razene kljucalom vodom i jedi, pa javi kako si prosao i jel mozes stalno tako da jedes... kupis razeni hleb pravi i na konju si ako vec jedes hleb i ako toliko zelis da jedes bas razene
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.107 sekundi sa 20 upita.