TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 400208 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 31, 2025, 11:47:36 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tae bo, pilates, aerobik, ovaj bik, onaj bik...  (Pročitano 32745 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #63 poslato: Mart 12, 2008, 01:13:13 posle podne »

...tako sam i mislio...
Sačuvana
bb
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Mart 12, 2008, 01:09:56 posle podne »

Instruktori aerobika ti kazu da radis koliko mozes a kad posustanes tapkas u mestu
Svaki trening isti je,muzika skoro ista sem toga sto nema napretka ovo je i jako dosadno
Ako si debeo kazu ti pa jedi manje, probusi kasiku (eventualno spomenu 3 bele smrti secer, brasno i so), a ako si mrsav  kazu ti da moras vise jesti.

Nisam instruktor aerobika, ovo je moje visegodisnje iskustvo sa bar 7-10 instruktora aerobika
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #61 poslato: Mart 12, 2008, 12:00:03 posle podne »

Jedno pitanje za instruktore aerobika.Imate grupu od 10 devojaka i dodje vam neko ko bukvalno nikada nije vezbao,kako uskladite nihove fizicke mogucnosti sa ostatkom grupe?
Ja sam svuda po teretanama gledao(a mnogo sam ih video u zivotu) uocio jednu stvar a to da svi rade isto bez obzira na fizicke i kondicione mogucnosti.
Druga stvar koju sam uocio da je svaki trening isti,muzika skoro ista...dakle poenta je da se organizam veoma brzo navikne na tu vrstu treninga i da kasnije uopste ne reaguje,a jos veci problem je da niko ne daje adekvatne savete za ishranu,a dosta instruktora ne razlikuje sta su prosti a sta slozeni hidrati.
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #60 poslato: Mart 12, 2008, 12:51:08 pre podne »

Aerobik je za devojke i zene koje nikad u zivotu nisu zadnjicu pomerile, pa eto sad bi malo da mrdu... jednostavno, aerobik je uvod u nesto mnogo zesce, samo sto nekima odgovara da nista ne rade, a opet imaju kakve takve rezultate!

Ako zaista hocete kondiciju - kruzni trening sa malim tezinama + osnovne vezbe i pucacete od snage, ali izgled ce zavisiti jedino od vasih navika npr. ishrana, kolicina kvalitetnog sna, itd...  ;)
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #59 poslato: Mart 11, 2008, 10:14:37 posle podne »

zato su dobre male grupe..ja u jednoj ne dopustam vise od 12 devojaka..
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #58 poslato: Mart 11, 2008, 04:24:05 posle podne »

OK slazem se sa vama,ali ja aerobik bukvalno ne osetim,niti sam zabusant niti bilo sta,ali jednostavno mi je to nedovoljno i sad ako ja odem na trening ostacu neisforsirana,a mozda cura do mene cak i preforsirana.O tome se tu radi i jednostavno mi zato ti grupni treninzi ne odgovaraju.
Dok na traci mogu da podesim brzinu koja mi odgovara,nagib,sve sto mi treba i da pogodim sta mi treba.I to sve u roku od 30-ak min..U tom smislu dajem prednost ovakvim kardio treninzima
A i posmatram aerobik u teretani gde ja vezbam,takodje mi smeta sto instruktor aerobika nije u mogucnosti da prati svaku vezbacicu da li radi pravilno ili ne.OK trudi se on ali priznacete da je u grupi od 15-20 devojaka malo nemoguce pa makar i oko sokolovo da ima
Sačuvana
Be Happy!!!
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Mart 10, 2008, 08:47:25 posle podne »

i ne radi onima koji rade sa pola snage, ne sagoreva amst onima koji nemaju kondicije itd...
i naravno to šo je nici rekla
Sačuvana
* nici *
Napredni član
Van mreže Van mreže

fitness instruktor

« Odgovor #56 poslato: Mart 10, 2008, 08:44:15 posle podne »

ne'radi' onima koji nastave sa losom ishranom..dzabe ti vezbas bilo sta ako posle treninga pojedes pljeskavicu i tablu cokolade...
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Mart 10, 2008, 08:42:44 posle podne »

Nemoguće je prilagoditi aerobik svima.. zato nekima "radi" a nekima ne...

Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Mart 10, 2008, 08:15:49 pre podne »

Interesantna stvar kod aerobika itd je da oce ljudi da krenu na tu aktivnost, a imaju mnog vise kila nego sto tetive i zglobovi mogu da izdrze i eto "belaja" !
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #53 poslato: Mart 09, 2008, 07:52:59 posle podne »

Ni ja ne mogu da kazem da sam pristalica aerobika.Jednostavno mi bilo koji oblik grupnog treninga nije drag jer,kao sto je vec receno,ne mozemo svi biti isti i da svi imamo potrebe za istim treningom.Po meni je to bespotrebno zamaranje bez postizanja zeljenog cilja.
Naravno bez uvrede onih koji podrzavaju aerobik,ne sumljam da nekome to odgovara,ali meni licno ne
Ali zato sa tegovima znas sta ti treba,koliko ti treba,kojom tezinom,koliko ponavljanja i sve ostalo i ako ne stedis sebe docices do zeljenog cilja.Naravno tegovi u kombinaciji sa kardiom,ali tu mislim na trcanje,biciklu i ostalo,a ima tu dobrih varijanti i kombinacija sa kojima sve to moze izgledati zanimljivije i jos delotvornije ;)
Sačuvana
Be Happy!!!
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Mart 08, 2008, 06:14:12 posle podne »

Slažem se da DHEAom .. devojke kad kreneu na trening (u ovom slučaju pod tim podrazumevam i aerobik) ne samo da koriguju ishranu nego čak više i jedu jer jednosatvno imaju više apetite jer su potrošile glikogen...
Rekla bih da je to osnovni razlog zašto čak i najbolji grupni trening za devojke ima malo efekta na njihovu liniju...
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #51 poslato: Mart 07, 2008, 11:58:22 posle podne »

to x2 :D
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #50 poslato: Mart 07, 2008, 11:56:01 posle podne »

Lokk1, a sta ima bolje od Marine pljeske sa kackavaljem!?!  :D  :D
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Lokk1
Gost
« Odgovor #49 poslato: Mart 07, 2008, 11:42:35 posle podne »

zene su iz nekog razloga sklone najgrdjim dijetama na svetu i sve bi uradilo ali teg ne bi digle za sve pare sveta ...

a mushkarci bi digli TONE tegova ali mnogo im je teshko da promnene ishranu ...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.141 sekundi sa 17 upita.