TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399323 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 10:35:26 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zarada preko neta???  (Pročitano 2986 puta)
BENDŽO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Oktobar 27, 2007, 03:05:43 posle podne »

Значи ако те не буде било неко време на форуму, да знамо зашто те нема! ;D ;D :D :D
:D
Sačuvana
kikko
Gost
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 27, 2007, 01:41:41 pre podne »

Значи ако те не буде било неко време на форуму, да знамо зашто те нема! ;D ;D :D :D
Bas tako  ;)
Sačuvana
Mikala
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Oktobar 26, 2007, 11:14:21 posle podne »

Mislim da je to pokusaj da se stvori 'comunity' koji su se spontano stvarali na sajtovima tipa youtube, my space i sl. zato sto vlasnici najpopularnijih i najposecenijih sajtova zgrcu grdne pare od reklama. Oni zato nude malu nadoknadu, jer racunaju da ce jedino tako moci da odvrate ljude od vec ustaljenih, popularnih sajtova.
Sačuvana
Mali stefa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Oktobar 26, 2007, 07:18:28 posle podne »

Sačuvana
kikko
Gost
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 26, 2007, 05:49:26 posle podne »

Ja sam se registrovao,pa sta bude-nista me ne kosta......
Sačuvana
BENDŽO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Oktobar 26, 2007, 02:00:20 posle podne »

CAKA JE PRAVA REČ. MADA, KO ZNA...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #5 poslato: Oktobar 26, 2007, 12:18:18 posle podne »

Uvek ima neka caka druze.Ali kada je provalis tada bude kasno jer ili si vec uvucen ili su te na neki drugi nacin namagarcili.
Sačuvana
kikko
Gost
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 26, 2007, 11:50:57 pre podne »

Ok,samo sam pitao da li neko ima iskustva sa ovim,nista vise...
Sačuvana
BENDŽO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Oktobar 26, 2007, 09:39:28 pre podne »

JU-HU !!! EASY MONEY!  :D
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #2 poslato: Oktobar 26, 2007, 06:52:56 pre podne »

da da naravno da je tako  kao sto oni kazu...pesma...nista ti ne radis a pare pluste na sve strane :) :) :)

ma daj bre >:( >:( >:( >:(
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
kikko
Gost
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 26, 2007, 01:25:28 pre podne »

Nasao sam ovo na netu,i deluje mi zanimljivo...Mada mi deluje i suvise jednostavno da bi bilo stvarno...Jel ima neko iskustva sa ovim ili necim slicnim?

"Agloco-laka zarada

Sve sto trebate da radite jeste da surfujete internetom a Agloco ce vam za to placati.
Besplatno, jednostavno i profitabilno - AGLOCO™.
Sta je AGLOCO™?
To je sistem koji spaja oglašavanjee i online prodavce na malo sa njihovim potencijalnim

kupcima – korisnicima interneta.

Kako da ja zaradim?
Postanite clan, download-ujte Viewbar™ i surfujte kako biste to i inace radili! Nije potrebno da menjate svoje navike!
Viewbar cee nadgledati vaše surfovanje i prema tome prikazivati bitne reklame. Bcete placeni za svaki sat u kome je Viewbar™ upaljen dok surfujete (do pet sati po mesecu). Ali ovo nije jedini nacin da napravite profit, jer takodje ce te dobiti procenat za surfovanje sati vaših prijatelja, koje pozovete da se pridruze AGLOCO™.

Your Friends

Kako da pozovem prijatelje da se pridruže AGLOCO™?
Kada se ukljucite u AGLOCO™, dobicete vaš ID i vaš vlastiti link za Pristupanje AGLOCO™ (Pridruži se AGLOCO™) formu. Vaši prijatelji samo treba da prate taj link i da se prikljuce. Tako cete zaraditi više sa svakim prijateljem koga uputite. cak ce te prikupiti profit za prijatelje vaših prijatelja, sve do petog nivoa pozivanja.

Pa da li je AGLOCO™ još jedna piramidalna šema?
Apsolutno NE. Osnovni pokretac ovoga je veliki broj ucesnika. AGLOCO™ je besplatan, pa ne može biti piramidalna šema.

Kako da znam da se ne radi o još jednoj prevari?
Prevare se obicno ne osnivaju od strane 15 ljudi, ukljucujuci 8 Stanford MBA, koji imaju partnere u Univerzitetima kao sto su Stanford, Michigan itd. kao i kompanijama kao što su IBM i Wikia.

Pa odakle novac dolazi?
AGLOCO™ zaradjuje novac za svoje korisnike tako što prodaje reklame koje se prikazuju na Viewbar™, kroz razlicite podrizne programe i redirekcije na pretraživace.

Da li ovo stvarno radi?
Da! Slican sistem je vec bio u toku 2000. godine, ali je doživeo slom u dot-com krahu 2001. godine, zbog nezrelosti samog interneta kao i nedostatka modernih marketiških sistema. Pored svega, ipak je isplatio više od 100 miliona $ svojim korisnicima.

Da li trebam platiti da bi se uclanio?
AGLOCO™ vam nista ne naplacuje, sve je potpuno besplatno!

Sta je sa sigurnosti? Ne bih zeleo da moj email bude prodat nekim kompanijama koje se bave prevarom.
AGLOCO™ ima jednu od najboljih Polisa Privatnosti (Privacy Policies). Pored toga što imamo specijalno osiguranje, postoje predsedavajuci kao i CPO (Chief Privacy Officer) ciji posao jeste samo da zaštite privatnost podataka AGLOCO™ korisnika!

Kako da se pridružim?
Sve sto trebate da uradite, jeste da kliknete odete na www.agloco.com/r/BBHV2101

Ovo zvuci predobro da bi bilo istinito!
Svesni smo i mi toga, ali šta imate da izgubite? Ne morate uložiti nista osim vašeg vremena da regrutujete nove clanove. Ovo je nista ako se poredi sa privilegijama koje dobijate tako to ce te biti clan AGLOCO™."
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.142 sekundi sa 18 upita.