TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399759 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 13, 2025, 12:31:22 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ne verujem  (Pročitano 1658 puta)
nickey
Gost
« Odgovor #4 poslato: Septembar 21, 2010, 03:26:10 posle podne »

KOd prosecnog coveka znanje ne pali, moras biti zestoko merodavan da bi se ljudi pretvarali da te slusaju.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #3 poslato: Septembar 21, 2010, 01:50:22 posle podne »

Šta je ovde uopšte pitanje? Pitaš nas dali ti nešto možeš da uradiš...to nema nikakve logike. Ako hoćeš nekoga da uputiš u nešto onda tako uradi, ako nećeš onda nemoj...uostalom nemoj samo da zapadneš u zamku da to što ti radiš ima smisla, jer da ne zaboravimo da su bilderi pre 80tih godina svi trenirali satima u teretani i imali odlične rezultate. Postoji esencijalna razlika izmeĂ°u intenzivnih treninga i obimnih treninga, samo što masa uzme i ne radi ni intenzivne ni obimne, nego samo misle da ako rade manje od sat vremena da su odradili posao. TakoĂ°e je veoma bitno za shvatiti da početnici moraju da treniraju svaki mišić minimum 3 puta nedeljno, a posle prve tri do četiri nedelje (koje su i neka vrsta pripremne faze za telo) treba da se radi i do 4 - 5 treninga za svaku mišićnu grupu nedeljno, ako se želi optimalan napredak.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2 poslato: Septembar 21, 2010, 01:30:07 posle podne »

Mozda postoji mogucnost da neki rade kruzni sistem koji bas i obuhvata rad na za sve partije u istom danu laganim tezinama po malo serija svaka vezba.To se primenjuje ako je neko totalni pocetnik ili je pravio duge pauze.Ali opet ishrana mora bit prilagodjena da ide ka postepenom napretku.e sada ako je to u pitanju onda je ok.Ali ako oni to rade tako cisto bezveze onda je to mlataranje u prazno.
Sačuvana
tarantula
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 21, 2010, 01:24:37 posle podne »

Krenuo sam u teretanu naravno sve sam citao po forumu i pratio sto se tice vezbi i ishrane sto je najbitnije.Trening mi je trajao oko sat vremena biceps i ledja.Prvo sto sam primetio to su bili drugi pocetnici koji su u teretani po 2-3 sata.Rade biceps i Triceps zajedno pa uzmu rade bendz pa rade sklekove pa rade ledja pa rade trbusnjake i to sve lepo povezu i skupe 2 sata.tako rade 4-5 puta nedeljno.a ishrana im je uzas naravno ima ih 5-6 koji tako rade.e sad da li ja njih mogu nekako da uputim da procitaju negde nesto ili da samo cutim?verovatno je ovo glup topic ali morao sam da posaljem.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 18 upita.