TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399645 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 07, 2025, 05:40:49 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening - dejan123  (Pročitano 3359 puta)
tarantula
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Decembar 16, 2010, 06:20:52 posle podne »

hehe pa imas ovaj najbolji forum pa njega citaj i edukuj se sam/a.
Sačuvana
kajsa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Decembar 15, 2010, 09:01:02 posle podne »

pa ajde edukujte nas :D
Sačuvana
tarantula
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Decembar 15, 2010, 06:20:15 posle podne »

zato njih 70 % tapka  u mestu i radi u prazno jer nemaju ishranu i rade nepravilno.
Samo malo truda i edukacije sve bi bilo ok.  :-\
Sačuvana
Vule~
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Decembar 15, 2010, 02:40:27 posle podne »

hahhahhh u drugom delu snimka  lik vise radi trbusnjake nego triceps xD
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #10 poslato: Decembar 15, 2010, 02:39:02 posle podne »

To je "pravilna forma" 90% ljudi u teretanama LOL
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
tarantula
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Decembar 15, 2010, 01:43:50 posle podne »

hahahahah na ovom snimku pokidao sam se http://www.youtube.com/watch?v=D7Fcj6CY_6I kada onaj deko iza radi triceps hahaha
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #8 poslato: Decembar 08, 2010, 10:22:50 posle podne »

Vidi moj savet je da kreneš neki program koji dokazano radi i snagu i masu, jer svi iskusniji vežbači moraju da rade sa većom kilažom kako bi nastavili da napreduju adekvatno. Recimo da bi ja na tvom mestu počeo da experimentišem sa Max OT trening sistemom.

Možeš da naĂ°eš čitav program treninga na ovom linku (.pdf file)

http://www.discussbodybuilding.com/downloads/Max-OT.zip

Ukoliko ti treba pomoć da shvatiš princip onda skini ovaj fajl i možemo zajedno da te pripremimo za ovaj trening.
Sačuvana
dejan132
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Decembar 08, 2010, 08:39:49 posle podne »

Znam Alene,ali verovatno ima neki program koji bi mi preporucio,da ja neeksperimentisem sam!?Naravno,radim na masi.Kao sto si mi ishranu detaljno napisao i objasnio.Vec posle par dana pridrzavanja,osetio sam velike pozitivne promene.Verujem da ce tako biti i sa treningom.Eto,jos bi te to zamolio,ako ti nije problem,jer stvarno si mi do sada dosta pomogao.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #6 poslato: Decembar 08, 2010, 08:36:12 pre podne »

Nastavićemo na ovoj temi da ne zakrčimo temu drugog člana, nadam se da ti ne smeta.

Vidi ovako dejo, što se treninga tiče imaš na stotine varijanti i svaka od tih radi. Nema tu mnogo mudrosti, ali nikad ne savetujem da sam praviš svoje treninge, nego uzmi jedan sistem i radi taj. nema razloga da se ja i ti pravimo pametni i smišljamo neke nove treninge kad ima mnoštvo dobrih treninga pomoću kojeg ćeš odlično da napreduješ.
Sačuvana
dejan132
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Decembar 07, 2010, 11:25:26 posle podne »

Ok...samo jos nesto...procitao sam ovde da ramena i noge ne bi trebalo raditi isti dan...moj program vezbanja je bio:grudi biceps,ledja triceps,i radio sam 3 dan ramena noge,pa dan pauze....Da li sada da ih razdvojim!?Da 3 dan radim ramena,a 4 da radim samo noge,pa onda dan pauze?I kad smo vec kod nogu,ja radim duboki cucanj(2 serije zagrevanje i onda 3 radne-gde mi je tezina 100kg.Sa tom tezinom odradim 8-10 ponavljanja.Posle toga odradim 3 serije iskorak,sa 50kg,20 ponavljanja(10 jedna,i 10 druga noga),i na kraju 4 serije listova.U teretani imam jos masinu,mislim da se zove leg pres,guras nogama uvis tezinu..:).Kako ti se ovaj moj program cini,i sta bi tu korigovao!?Tvoju ishranu vec par dana koristim,i ide mi super,osecam se bas napumpano.Evo sutra ujutru krecem na posao,i spremio sam piletinu,krompir,pirinac i voce za poneti...:).Hvala jos jednom na svemu!A uskoro cu i neke slike postaviti,pa da vidis kako guram..:).Veliki pozdrav!
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #4 poslato: Decembar 07, 2010, 08:32:31 posle podne »

Što se tiče mrtvog dizanja ono je odlično kada hoćeš da povećaš snagu, ali samo po sebi neće imati velik uticaj na razvoj samih leĂ°a, bar ne za većinu ljudi. Samo mrtvo dizanje će definitivno pomoći kad je povećanje mišićne mase na čitavom telu u pitanju, ali samo za leĂ°a ne baš. Recimo da možeš da ubaciš MD svake 3 nedelje i to na kraju treninga za leĂ°a, zagreješ se sa jedno 3 - 4 serije i onda odradiš jednu seriju od 5 ponavljanja sa kilažom koju možeš max da podigneš 6 ponavljanja, ako me razumeš.

Veslanje je OK, ali većina ljudi se ne snalazi baš sa šipkom, em drže torzo previše uspravno pa rad previše preuzimaju ruke i trapez ili ima je položaj tela toliko pogrešan da ni sam ne znam šta tačno rade. Veslanje na donjem koturu i jednoručno veslanje je po meni bolja opcija, ali ako smatraš da ti je tehnika dovoljno dobra onda možeš da ubaciš i veslanje sa šipkom (torzo pod 45 stepeni) u rotaciju pa rotiraš ove tri vežbe.
Sačuvana
dejan132
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Decembar 07, 2010, 03:07:00 posle podne »

Alene,a sto se tice mrtvog dizanja i veslanja!?Da li i njih povremeno da ubacim,ili!?
Sačuvana
dejan132
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Decembar 07, 2010, 02:57:33 posle podne »

Hvala bato...vec cu na sledecem treningu to probati,pa ti javljam...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #1 poslato: Decembar 07, 2010, 08:19:37 pre podne »

Vratilo je majka, kad su le]a u pitanju. Ja bi na tvom mestu radio 3 serije široki hvat 8 - 10 ponavljanja i to gledaj da ti laktovi idu što više u stranu, dakle da budu u liniji sa torzom, onda 2 serije uski pothvat i vuci se dok ti šipka ne doĂ°e do plexusa ili bar što više ka toj tačci i dok radiš uski pothvat izvijaj torzo unazad, ova fora:

http://www.youtube.com/watch?v=pKthV3ZNN_Q

i onda odradi još 5 serija donje vučenje ili jednoručno vučenje u pretklonu. U stvari menjaj te dve vežbe svaki trening i radi ih isto 8 - 10 ponavljanja. Ono što je bitno kod ovih vežbi je da imaš dobru formu.

Ova fora, sa sve zadrškom na plexusu

http://www.youtube.com/watch?v=D7Fcj6CY_6I

Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.044 sekundi sa 13 upita.