TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399391 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 27, 2024, 11:23:36 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Sta dalje?  (Pročitano 1736 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #4 poslato: Decembar 28, 2010, 01:17:39 pre podne »

Nije previse hrane jedino sto mislim da ti malto i dex nisu potrebni.Obroka i treba da imas vise u toku dana ali kvalitetne i po malo.Sto se tice ramena ako su ona losija partija onda treba da namestis da budu na samome vrhu programa to jest prioritet.Pokusaj da radis letenje bucicama i to prvo sa manjim tezinama gadjaj taj srednji misic ramena.Nije cilj uzeti velike bucice pa samo podizati,vec treba da ga osetis da radi misic.Isto tako i za misice ledja,prvo sa laganom tezinom da pogodis misic a posle povecavas.
A noge onda radis zadnje jer su najbolje.
Sačuvana
Bokiii
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Decembar 27, 2010, 03:07:50 posle podne »

Cao Kozma i hvala na odgovoru

Sto se tice ishrane, pokusavam da je sredim, imam 4-5 manjih obroka dnevno + pwm(2 mere izolata kre-alkalyn 10g malto 10g dex) + jutarnji i vecernji (whey + kazein sa mlekom) ugljene hidrate se trudim da smanjujem sto se vise dan blizi kraju, zadnji obrok mi je oko 3-4 sata pre spavanja kuvani oslic oko 250g, a tik pred spavanje whey + casein sa mlekom ili vodom, kako kad. Mozda je to previse hrane?

Najlosije mi napreduje srednje rame koje uvek imam problema da pogodim i gornji deo ledja konkretno latissmus dorsi, genetski su mi najbolje noge, pogotovu listovi.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2 poslato: Decembar 27, 2010, 01:55:54 posle podne »

Pozdrav Boki, ja bih te na samom pocetku pitao jesi sredio ishranu kako treba?
sto se samog programa tice tu opet mogu da se vrse korekcije u zavisnosti koja je tebi partija genetski bolja koja losija.One bolje na primer ja uvek stavim zadnje da radim kada sam najumorniji a one losije na pocetku nedelje da bih mogao sto vise i bolje da ih forsiram.
Za grudi bih te posavetovao da jedne nedelje radis recimo ravni bench pa posle kosi potisak bucicama sa klupe.A sledece nedelje kosi bench a posle ravni potisak bucicama sa klupe.Nemoj ravni i kosi bench u istom danu raditi.
Dobro je sto ides sistem dva plus jedan i vikend odmor,ali moguce je da zbog ishrane ima slabijeg napretka.
Sačuvana
Bokiii
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Decembar 27, 2010, 03:10:45 pre podne »

Pozdrav ljudi,
Treniram vec dve godine sa pauzom od 6 meseci zbog povrede noge, pa pocevsi od pre 4 meseca treniram opet, u poslednje vreme nisam zadovoljan svojim napretkom i zanima me na koji nacin bih mogao da ga poboljsam, da li radim nesto pogresno i sta mislite o mom programu uopste, ili ako hocete da predlozite neku vezbu kojom bih zamenio neku koju izvodim, svaki savet je dobrodosao!:)

trening se sastoji iz sledeceg:

pon: ramena i trapez
-potisak iza glave dvorucnom sipkom(ponekad bucicama ali retko) 2 serije zagrevanja 5 radnih serija
-sleganje ramenima dvorucnom sipkom ili bucicama 4-5 serija
-letenje bucicama 4-5 opadajucih serija serija
-letenje u pretklonu ili u lezecem polozaju na kontrakosom bencu 4 opadajuce serije
-vijaca 15ak minuta(od skoro)

uto: ledja i triceps
-mrtvo dizanje 2 serije zagrevanja 4-5 radnih serija sa malo duzim pauzama 90-120sec
-T sipka ili veslanje dvorucnom sipkom u pretklonu 4 serije
-lat masina ili veslanje sajlama u sedecem polozaju 4 serije
zgibove ne radim jer sam se u periodu dok nisam isao prilicno umastio i sad ne mogu da radim siroke a i uskih mogu malo
-potisak sa cela ravnom sipkom ili uski benc 5 serija
-ne znam kako se zove vezba kada se bucica spusta iza glave, to ili neka druga vezba sa sajlom 4 serije

sreda - odmor

cetvrtak: noge
noge sam skoro poceo da radim zbog problema sa kolenom pa se trudim da ih manje opterecujem i radim sa manjim tezinama
-cucanj dve serije zagrevanja 4 radne serije
-leg press 4 serije
-uzdizanje na prste pod teretom 4 serije

petak: grudi i biceps
-kosi ili ravni benc potisak sipkom 2 serije zagrevanje 5 radnih serija
-jedna serija propadanja odmah po zavrsetku zadnje serije na bencu - koliko mogu
-kosi ili ravni (suprotno od prve vezbe) potisak bucicama 4 serije
-leptir sa sajlama 4 serije
-pregib dvorucnom sipkom sa ledjima uz zid 2 serije zagrevanje pa 4-5 radnih serija
-pregib bucicama na skotovoj klupi 4-5 serija
-u zavisnosti kako sam zadovoljan treningom ponekad uradim i trecu vezbu sa sajlom
-vijaca 15ak minuta(od skoro)

subota i nedelja odmor

trudim se da mi pauze izmedju vezbi budu oko 60 sekundi
od suplementacije uzimam kazein whey omega 3 multi vitamine i kre-alkalyn
visok sam 2metra i imam oko 130kg
hvala unapred svima koji su procitali, i svima koji su odgovorili
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.085 sekundi sa 18 upita.