TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 06:34:09 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: POMOZIMO ZIVOTINJAMA!  (Pročitano 1741 puta)
marijana021
Gost
« Odgovor #3 poslato: Decembar 02, 2007, 02:41:23 posle podne »

Ne znam koliko si ti licno do sada dao novaca, ja jako malo. A azila ima,samo ne dovoljno,na zalost. I pare se zna ko uzima- trenutna vlast naravno.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2 poslato: Decembar 02, 2007, 01:35:21 posle podne »

Mene samo plasi cinjenica da novac mozda ide u pogresne ruke a ne tamo gde je potreban.Da budem precizniji,ide ljudima koji navodno zele pomoci zivotinjama a u stvari samo pune dzepove.Pa jel moguce da posle toliko godina raznih skupljanja novca jos nista nije preduzeto po tom pitanju?
Jako sam skeptican i mislim da tu neko gadno zeza narod uzimajuci novac a rezultata nema ni traga.
Sačuvana
marijana021
Gost
« Odgovor #1 poslato: Decembar 02, 2007, 12:04:22 pre podne »

Svi mi volimo zivotinje, ali istina je da u Srbiji ne postoji dovoljan broj azila i organizacija koje bi se bavile napustenim zivotinjama i psima lutalicama.
Zbog toga veliki broj zivotinja zavrsava ubijen na najnehumanije moguce nacine (davljenjem zicom,kundakom puske..)
Ako imate dovoljno ljubavi idite na ovu adresu i saznajte kako sa malom donacijom mozete pomoci i osecati se bolje zbog toga(u pitanju je bukvalno desetina dinara,ko zeli moze dati i vise.
http://www.well.org.yu/HITNA%20POMOC.htm
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.128 sekundi sa 18 upita.