TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397971 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: JordanSnots

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 02:32:29 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Koleno krc,krc,krc....  (Pročitano 3660 puta)
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Decembar 11, 2007, 03:15:09 posle podne »

e drugari, cela leva noga mi je u longeti, od pete do guze!!!
HEhehe....imao sam par zahvata i sve ce izgleda tamo do 27og decembra da se koliko toliko sredi. Ubija me to sto sedim doma, samo blenem u ovaj internet. INteresuje me jedna stvar, posto se plasim da mi se ovo sto sam izgradio za mesec dana ne razgradi, ja pijem onaj ISO 100% whey protein i sada sam poceo piti onaj tribulus. Da li to ima efekta, hoce li mi ISO pomoci da ocuvam postojecu misicnu masu????Kada treniram, dnevno pijem tri dozera, o sada dok lezim doma, pijem ujutru i uvece. Da li je to dobro, znam da je ISO veoma skup, ali opet, nemam nameru da dopustim da mi ovo sto imam propadne. Da li tribulus pomaze???

pazi ja sam isto imao celu nogu u gipsu i to 2 meseca, NAJBITNIJE ti je da budes aktivan sa ostalim delovima tela!
Ako si povredjen to ne znaci da treba non stop da mirujes, radi sto vise sa rukama, radi drugu nogu, kreci se sto vise na stakama ako mozes, budi aktivan!! To ti kazem jer noga ce ti se oporaviti i vezbaces je i posle toga ce ti biti zasigurno jos jaca od ove druge, kao meni sto je sada desna od leve, celo telo ce ti oslabiti... to ne smes da dozvolis, zato sve sto mozes radi kao da ti nije nista... najgore je kad te savetuju miruj samo u krevetu i sve ce biti dobro, e pa nece biti dobro ako takve budes slusao jer njih nije briga dal ces se ti ugojiti 10kg, omlohaviti, osusiti... takvi te ne gledaju kao sportistu vec kao bolesnika.... zato ne daj se... pozz
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Decembar 11, 2007, 10:02:45 pre podne »

Iso moze da ti pomogne u ocivanju misicne mase ali ti sada tribulus ne treba.
Sačuvana
u_jogurtu_nema_kostiju
Član
**
Van mreže Van mreže

www.icafe.rs

iCafe
« Odgovor #9 poslato: Decembar 11, 2007, 02:12:29 pre podne »

e drugari, cela leva noga mi je u longeti, od pete do guze!!!
HEhehe....imao sam par zahvata i sve ce izgleda tamo do 27og decembra da se koliko toliko sredi. Ubija me to sto sedim doma, samo blenem u ovaj internet. INteresuje me jedna stvar, posto se plasim da mi se ovo sto sam izgradio za mesec dana ne razgradi, ja pijem onaj ISO 100% whey protein i sada sam poceo piti onaj tribulus. Da li to ima efekta, hoce li mi ISO pomoci da ocuvam postojecu misicnu masu????Kada treniram, dnevno pijem tri dozera, o sada dok lezim doma, pijem ujutru i uvece. Da li je to dobro, znam da je ISO veoma skup, ali opet, nemam nameru da dopustim da mi ovo sto imam propadne. Da li tribulus pomaze???
Sačuvana
Um je granica. Sve dok um veruje da nešto možeš napraviti, napravićeš, dok god stvarno 100% verujes!!! by Arnold Schwarzenegger
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #8 poslato: Decembar 03, 2007, 02:18:25 pre podne »

8) 8) 8)

To se i meni desilo davno,i nakon toga mi se cesto dešavalo,
a koleno me i dan das boli kad krene leto,basket i bajk po adi.
Bolje pici pravo kod doce a se to snimi
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
quaresma
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Decembar 02, 2007, 10:33:09 posle podne »

e jogurte blesavi, ne sali se svojom glavom, vec otidji nogu snimit... ;D
Sačuvana
MSc Sport Scientist

Mladen Jovanovic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

dipl. kondicioni trener

« Odgovor #6 poslato: Decembar 02, 2007, 10:30:17 posle podne »

Moguće da je meniskus... Idi snimi to cudo.
Sačuvana
If you start with a poor assumption, you reach a poor conclusion!
u_jogurtu_nema_kostiju
Član
**
Van mreže Van mreže

www.icafe.rs

iCafe
« Odgovor #5 poslato: Decembar 02, 2007, 10:18:54 posle podne »

ajooj drugari moji, ja evo uspeo malo da ustanem iz kreweta pa skakucem po kuci malo vamo malo tamo, samo da ne lezim vise, bolje je nego jutros, boli i dalje jako, alo bolje i to nego da ne mogu da ustanem....
Sačuvana
Um je granica. Sve dok um veruje da nešto možeš napraviti, napravićeš, dok god stvarno 100% verujes!!! by Arnold Schwarzenegger
quaresma
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Decembar 02, 2007, 02:14:53 posle podne »

da da, ta cetvrta glava kvedricepsa, najmanja, sto se naslanja na casicu najvise utice na ocuvanje kolena, odnosno ko ima jak taj misic znatno smanjuje rizik od povrede kolena...
Sačuvana
MSc Sport Scientist

Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #3 poslato: Decembar 02, 2007, 01:00:07 posle podne »

Kolena nisu ni najmanje stvar sa kojom se treba saliti,zato nema izbegavanja vec je najbolje potraziti strucnu pomoc po tom pitanju.Niko ovde ne moze tacno znati sta ti se desava da bi ti dao i adekvatan odgovor.
Uostalom bolje je i mirovati kraci period nego imati ne daj Boze ozbiljnijih posledica,narocito posto si u najjacem treningu.
A i nema razloga za izbegavanje doktora.Imam druga koji ima problema sa levim kolenom i on u saradnji sa svojim doktorom vezba i dalje (takodje jak trening),ali mu je dao i neke fine "staticne" vezbice za ojhacavanje kolena tj kvadricepsa u tom delu koji je za kolena bitan.
Iznesi doktoru problem,cime se bavis i nema sale sa tim!!!
Sačuvana
Be Happy!!!
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Decembar 02, 2007, 11:11:20 pre podne »

Verovatno si dobro istegao ligamente(mirovanje) ali idi kod ortopeda, on bi trebalo da zna najbolje!!!
Sačuvana
u_jogurtu_nema_kostiju
Član
**
Van mreže Van mreže

www.icafe.rs

iCafe
« Odgovor #1 poslato: Decembar 02, 2007, 11:01:04 pre podne »

I sta mi se desilo, bili mi sinoc kod drugara na ispracaju, i u jednom trenutku ja se okrenuo jer me je neko zvao. I sada, sve bi bilo u redu da dole nije bio onaj tepih sto obicno bude po teretanama, znate na sta mislim, tako da mi je celo telo otislo u desno, a noga od kolena na dole ostala u mestu....

Samo sam osetio ogromno krckanje i istog trenutka sam pao na pod, ustao sam nekamo i jedva se dovukao do fotelje. Sinoc je bilo koliko toliko OK, ali jutros, uzas, jedva sam ustao da odem do toaleta, jer me noga ubija. Koleno mi je nateceno, ne nesto previse ali jeste. Boli me, i kada pokusam da ustanem, kao da osecam neki pritisak. E, pa, sada, ako neko ima neki predlog, sem da odem ko ortopeda, neka javi...

I gde to bas sad da mi se desi, sad kad sam u najjachem treningu...
Bedak
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.123 sekundi sa 19 upita.