TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398395 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 09:17:22 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: FIBO 2011  (Pročitano 2045 puta)
Ervin Katona
POČASNI ČLAN
Član početnik
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: April 21, 2011, 07:11:47 pre podne »

14,15,16.aprila je organizovan peti FIBO u Essenu.Drugi put je organizovan profi strongman
takmicenje i prvi put je odrzan profi boadybilding takmicenje.Petak cam putovao iz Budinpesta
kao i uvek.Sat i cetrideset minuta mi trebalo da stignem do Dusseldorfa.Tamo sam sreo
Zydrunasa i Iljina,vozac nas cekao pa nas nosio u hotel.Vecera je bio tek u pola devet a mi
smo bili jako gladni pa smo morali da jedemo u komsiluk u Mc Donalds.Posle vecere je
bio mitin o programu.Tamo smo saznali da ujutro u 8 idem na expo i u 10 vec i pocinje
prva disciplina.Nismo bili sretni jer smo morali da doruckujemo i da ustajemo u 7 ujutro.

Takmicenje nije bio organizovan u hali medu tezgama kao prosle godine nego, medu
hangarima napolje u dvoriste.To je samo zato bio lose jer nismo videli nista sa druge
programe.
1.disciplina je bio log lift na maximum.Log je bio drveni 36cm debeo i 2,5m dugacak
Jako je bio velik a i podloga je bio malo kriva,tako da tezina vise islo na levu nogu i
ruku.Meni i Savickasu bas boli levi lakat,tako da smo i ja i on podbacili.Ja sam 170kg a
on 182,5 kg jedva gurnuo.U stvari su ga sudije castili sa tim pokusajem.
2.disciplina je bavarijan lift.Jedne vrsta deadlifta.Martin 1.Terry 2. Savickas 3. ja 4.
Rezultat je dobar je izpred mene su bili najbolji deadlifteri.
3.disciplina wilbaro ili auto kolica.Jedan konbi je bio napravjen za auto kolica.
Tezina na rukama je bio oko 320kg.U ovoj disciplini je bio raspored 1,Zidrunas 2.Terry
3.Ja.
4.disciplina je bio kombinovana.Yoko 410kg 25m i dzak 120kg na 25m.Na ovoj disciplini
mi otisao 3.mesto jer sam veliko gresio.Yoko sam isao jako brzo i dzak sam odma digao
ali nisam stavio na rame nego sam osetio da je lako pa sam na grudi nosio ali sam se
lose procenio i kad sam stigo sa dzakom do stalka nisam ima vise visinu pa nisam mogao
da stavim iz prve.Sigurno sam gubio 15 sekundi.U mesto da sam isao sigurnjak i bio bi
3.u disciplini ja sam hteo bolje pa sam zavrsio 7.
5.disciplina danbel 87kg.odvratna velika sprava a jos jedna strana jei tezi.Napravio sam 5
ponavjanje ali 2 su mi uzeli sudije,neznam zasto je posle takve pokusaje su dali Trtavisu.
6.disciplina je bio kugla.Travis je ovde bio najbolje a ja sam bio drugi u ovoj disciplini.
Zydrunas je pobedio bar nije u najboljoj formi,Terry drugi u dobroj formi.Martin 3.dobro
pripremjen za ovo takmicenje,ja 4. pola poena iza cetvrtog.
U nedelju pre podne smo imali odmor pa posle podne sastanak sa sponzorima i slikanje.
Ponedeljak je bio dan za putovanje onima koji su isli avionom.Sve su nas zajedno nosili
na aerodrom pa nisu hteli ni prerano da idemo da nebi puno cekali.Malo su lose procenjili
guzvu i Terry i ja koji smo imali prvi let nismo stigli na vreme pa smo zakasnili let.
Organizatori su morali da doplate za sledeci let a mi cekali opet vise sati.
Uvece u 10 sam vec i stigo kuci.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #5 poslato: April 19, 2011, 04:12:18 posle podne »

Pobjeda Savickasa u Njemačkoj uprkos ozljedi:

http://www.ironmind.com/ironmind/opencms/Articles/2011/Apr/Zydrunas_Savickas_Wins_SCL_GERMANY-FIBO_POWER.html

Evo nekih snimki:

http://www.youtube.com/user/bremen327#p/u
A evo i konacnog plasmana:
1. Zydrunas Savickas  70 points
2. Terry Hollands  55.5
3. Martin Wildauer  53
4. Ervin Katona  52.5
5. Jimmy Laureys  49.5
6. Travis Ortmayer  45

7. Etienne Smit  44.5
8. Konstatin Illin  39.5
9. Patrik Baboumian  32.5
10. Jarno Hams  32
11. Juan Carlos Herridia  26
12. Daniel Wildt  22.5
13. Gregor Stegnar  22.5

Cestitke Ervinu na osvojenom cetvrtom mestu!
Sledeca stanica SCL takmicenja ce biti u Srbiji,21.-og maja,a za detalje i sa ovog takmicenja(FIBO)a i sa predstojeceg takmicenja u Srbiji sacekacemo Ervina.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #4 poslato: April 15, 2011, 05:16:56 posle podne »

Fibo je poceo juce i trajace do nedelje tj.17.04.,a strongman takmicari ce sutra nastupati u okviru SCL takmicenja.Da se podsetimo da boje Srbije brani Ervin Katona,kome i ovim putem zelim sve najbolje na takmicenju!
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #3 poslato: Mart 30, 2011, 01:36:27 posle podne »

I ja. :)
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Mart 29, 2011, 09:26:05 posle podne »

Odlicno, dolazim da navijam za Ervina :)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Na mreži Na mreži

« Odgovor #1 poslato: Mart 29, 2011, 05:37:08 posle podne »

Sledeca stanica u SCL takmicenja je FIBO koji ce se odrzati 16.-og aprila u Essenu,Nemacka.To je najveci expo u svetu sto se suplemenata,sportske odece i sportskih oprema tice.Ovaj sajam ce se odrzavati u 12 hala.
Evo i liste takmicara:
• Zydrunas Savickas (Lithuania)
• Terry Hollands (UK)
• Gregor Stegnar (Slovenia)
• Martin Wildauer (Austria)
• Patrik Baboumain (Germany)
• Jarno Hams (Holland)
• Igor Werner (Germany)
• Ervin Katona (Serbia)
• Juan Carlos Herredia (Spain)
• Etienne Smit (South Africa)
• Travis Ortmayer (USA)
• Jimmy Laureys
• Konstantin Ilin (Ukraine)
Veoma impresivna startna lista.
Evo i disciplina:
• Giant Log for max. weight (it will be a wooden log, 36-cm diameter)-podizanje balvana na max
• Bavarian Stonelift-slican je kao deadlift samo se ovde dize teg sa specijalnom napravom i dize se iz visine stopala(znaci puno nize nego klasican deadlift)
• Wheelbarrow
• Medley with Yoke and Sack Loading-kombinovana disciplina sa super yokeom i tovarenjem(nosenjem)dzakova
• Giant Dumbbell-velika jednorucna bucica
• Stones of Strength-podizanje kugle
Sve u svemu bice jako interesantno takmicenje,a nama ostaje da navijamo za Ervina!
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.096 sekundi sa 18 upita.