TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399825 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 07:33:51 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Skidanje masnih naslaga  (Pročitano 6749 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #11 poslato: Jun 01, 2011, 02:07:52 posle podne »

Uglavnom si dobio odgovor,ono sto je bitno da sve treba postepeno da izbacujes iz ishrane sto ne valja jel nagli rezovi mogu imati kasnije kontra efekat.
Sačuvana
Altec
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Maj 31, 2011, 07:39:13 posle podne »

Cilj ne bira sredstva :D

U svakom slucaju hvala ti na ovako detaljnim informacijama,znacice mi puno ubuduce :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #9 poslato: Maj 31, 2011, 03:49:56 posle podne »

E,da ovo ce ti se mozda na prvi pogled uciniti skupo,ali nije kad izbacis sokove,slatkise i ostale nepotrebne stvarcice. ;) I da,pi sto vise vode,nema potrebe da se nalivas,pijuckaj uvek po malo i milina.Jedno 2 L vode dnevno. :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #8 poslato: Maj 31, 2011, 03:44:53 posle podne »

Od UGLJENIH-HIDRATA pozeljno je jesti ovsene i jecmene pahuljice,takodje i ostale zitarice su skroz ok(sve integralno).Mozes i neki musli da kupis tu imas sve po malo,ali nadji neki Musli sa malo secera,ne vise od 3%.Onda pirinac(integralni) i krompir su takodje pozeljni i dobri uh.Pirinac neka ti zameni hleb,a krompir ubaci uz pirinac za rucak i za dorucak.Od PROTEINA su najpozeljniji belo meso curece i pilece,junetina,riba(ako volis i imas mogucnosti jedni ribe koliko ti dusa hoce,ali pastrmke,oslica,lososa),jaja(mozes svaki dan pojesti 3-4 cela jajeta,a belanaca mozes i 100 pojesti dnevno,samo ako imas toliko jajca i ako mozes toliko pojesti. :D Od MASTI uzmi laneno ulje i njime "polijes" salatu,onda maslinovo ulje,njime polijes pirinac kad ga skuvas,i naravno kostunjavo voce(orah,lesnik,badem) moze da ti bude jedna uzina,oko 50 g dnevno.Salate jedei koliko god mozes i zelis da pojedes.Mlecne proizvode izbegavaj,moze recimo solja jogurta ujutru i to je to. :) Da rezimiramo...Ovsene i jecmene,ili jaja su ti dorucak,a za rucak meso,pirinac i krompir sa salatom i vecera meso,pirinac i salata.Uzina izmedju dorucka i rucka vocka,a uzina izmedju rucka i vecere kostunjavo voce.To je otprilike ono sto je zdrava hrana,ima naravno toga jos puno,raznih kombinacija,recimo pecurke...citaj forum i polako uci sta i kako,ovo ti je sasvim dovoljno za pocetak. :) Sto se tice trcanja,nije toliko bitno koliko KM istrcis,vec da vremenski ne trcis ispod 30 min,i trcis laganim tempom,eventualno ubacis koji sprint i ptomenu ritma i to je to.Dovoljno ti je da trcis 3x nedeljno ali ubaci i tegove(teretanu). :) Kad sredis ishranu i pocnes da vezbaz onda mozes ubaciti i neki suplement. ;) P.S promeni Avatara,nece ti Delije dati savet. :D Mala sala,ja sam Zvezdas. :D
Sačuvana
Altec
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Maj 31, 2011, 09:37:39 pre podne »

Vidim i sam gde sam gresio,zato sam i dosao ovde :)

P.s Sta se moze koristiti u daljoj ishrani?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #6 poslato: Maj 31, 2011, 09:22:32 pre podne »

U zadnje vreme zbog obaveza na fakultetu nisam mogao nesto preterano da se bavim treninzima..Inace pre toga trening se sastojao od trcanja iskljucivo , i to nekih 3-4 kilometra ... Odradjivao sam ih 3x nedeljno..A ishrana opet kazem,klasicna domaca kuhinja,bez ikakvih odricanja..Naravno tu je uvek bilo masne hrane,testa,hleba itd...

i sa takvom ishranom očekuješ rezultate?   

moj prvi savet bi bio da izbaciš sve to što si napisao - masnu hranu, testo, hleb....  pa onda idemo dalje ;)
Sačuvana
Altec
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Maj 31, 2011, 08:45:45 pre podne »

U zadnje vreme zbog obaveza na fakultetu nisam mogao nesto preterano da se bavim treninzima..Inace pre toga trening se sastojao od trcanja iskljucivo , i to nekih 3-4 kilometra ... Odradjivao sam ih 3x nedeljno..A ishrana opet kazem,klasicna domaca kuhinja,bez ikakvih odricanja..Naravno tu je uvek bilo masne hrane,testa,hleba itd...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #4 poslato: Maj 31, 2011, 12:00:06 pre podne »

Moras konkretnije napisati tvoj trenutni jelovnik i koliko treninga imas nedeljno.
Sačuvana
Altec
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Maj 30, 2011, 10:18:40 posle podne »

Uglavnom su to bile neke vezbe tipa sklekova,trbusnjaka,zgibova.. Povremenog trcanja(3x nedeljno),svakodnevno bavljenje sportom (fudbal i stoni tenis)..Ali mislim da je glavna greska bila to sto su obroci ostajali isti ... ( o ishrani nisam mnogo vodio racuna) :)
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Maj 30, 2011, 10:05:24 posle podne »

Mogao bi da kreneš od toga šta si to na svoju ruku radio pa nisi uspeo. ;)
Sačuvana
Altec
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Maj 30, 2011, 09:52:05 posle podne »

Evo da otvorim topic i ovde i da jos jednom iznesem svoj problem...Ne zelim da se uplicem u neke previse komplikovane polemike u vezi raznih preparata,jer tek pocinjem sa svojim zadatkom..Posto na svoju ruku nisam mogao da uradim nista sto bi dovelo do nekog veceg pomaka u skidanju kilograma odlucio sam da pomoc potrazim ovde..Pa me zanima vase misljenje u vezi treninga i nacina ishrane..Pozz
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.467 sekundi sa 18 upita.