TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399825 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 07:57:58 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ishrana  (Pročitano 3062 puta)
stefanssson
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Avgust 28, 2011, 09:42:25 posle podne »

Ma kakvi brdo sala,mora to lijepo da izgleda  :D Hvala na savjetu.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #4 poslato: Avgust 28, 2011, 08:09:45 posle podne »

Pa nije to fora, nego mislim da ne treba da se opterećuješ tim forama kao što je nabacivanje mase, nego treba da se fokusiraš na to da se pravilno hraniš i dobro treniraš i dobićeš podjednako mišića i skinuti podjednako sala, samo što ti na vagi kilaža neće rasti svakih par dana.

Vidiš po mom iskustvu kod rekreativaca se masa svodi na ugoji se što više možeš, a to znači brdo sala, pa na kraju ispadne da imaju još manje mišića nego kad su krenuli, kontaš.

Tako da je savet da se obrazuješ o ishrani i treningu, naučiš što ti treba, pa onda naĂ°eš i šta ti odgovara i nikakvih problema nećeš imati sa dobijanjme mišića i skidanjem sala i to u isto vreme. Tamo negde ako baš zapneš da se spustiš u neke niske procente telesne masti onda možeš razmišljati i nekoj rigoroznijoj dijeti, ali opterećivati se bez ikakve potrebe je...upravo to ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
stefanssson
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Avgust 28, 2011, 10:26:31 pre podne »

Pa ne planiram da se takmicim,koja je najmanje glupa stvar koju mogu da uradim sebi?  :D
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #2 poslato: Avgust 28, 2011, 09:20:28 pre podne »

To ne postoji... bar ne sa ovako malo informacija koje si ti dao...uostalom ako mene pitaš to masa/defka je najveća glupost koju neko može da uradi sebi, a da ne planira da se takmiči, a ako planiraš da se takmičiš onda se zna...samo dosta mesa i dosta hemije i nema mnogo brige ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
stefanssson
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Avgust 28, 2011, 12:13:55 pre podne »

Pozdrav svima prvo.Bicu kratak i jasan...

Treba mi plan ishrane (ne namirnice,obroci i slicno) vec kalorijski unos i odnos UH,Proteina i Masti pozeljno u kcal i gramima,za sledece:

1. Defka
Cilj mi je da gubim iznad kilogram masti sedmicno,picio bih HIT treninge svih mogucih vrsta i to onoliko koliko budem mogao,ne ispod 4-5 sedmicno.Da sidjem na nekih 80ak kila pa da krenemo sa 2.

2.Misicna masa
O ciljevima ne bih govorio vec picimo pa kako ispadne.

Trenutno imam 91-91 kg,19 godina i visok 187. U dilemi sam da li prvo da radim defku pa da krenem sa masom ili obratno,vjerovatno prvo defka(otvoreno za sugestiju).Nisam posebno gojazan,naprotiv trenirao sam manje vise aktivno u proslosti,ako to nesto znaci...
Trosio bih do 100g whey-a na masi dnevno,ne znam da li mi je potrebno i za defku? Hvala unaprijed :)
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.044 sekundi sa 14 upita.