TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399825 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 07:47:40 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Savet oko kombinacije treninga i suplementacije  (Pročitano 3443 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #7 poslato: Avgust 31, 2011, 08:27:16 pre podne »

dokaz da može puno da se nauči i sa foruma :)

javi kako napreduješ ;)
Sačuvana
Novkovic Nikola
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Avgust 30, 2011, 05:36:29 posle podne »

Za sada sam zadovoljan pa cu nastaviti ovako  :) inace sam sve pokupio sa ovog foruma malo modifikovao prema svojim potrebama i dobro funkcionise.
Hvala vam!  ;D

Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Avgust 30, 2011, 12:18:55 posle podne »

Meni se licno svidja tvoj trening jedan dan jedna misicna grupa...plus kardio ujutru na prazan stomak, super..ako imas dobre rezultate nastavi tako..
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #4 poslato: Avgust 30, 2011, 08:35:24 pre podne »

sve je ok,

kada spojiš teretanu i kardio  -  popiješ pre treninga l karnitin i glutamin,  izmeĂ°u možeš eventualno tečne aminokiseline, pa posle treninga šejk...   

Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #3 poslato: Avgust 30, 2011, 06:26:37 pre podne »

Pa ukoliko si na dijeti sa jako malo UH ili keto onda ima više smisla da se ne pije šejk izmeĂ°u tegova i kardio treninga, ali samo ako imaš dovoljno proteina u ishrani.

U suprotnom možda ćeš primetiti pad snage i energije veoma brzo, već nakon dve nedelje ovakve prakse.

I još jedna stvar, ukoliko ti je cilj da skidaš salo onda taj trening od jedna mišićna grupa dnevno ne pije mnogo vode, pogotovo ako još radiš 2 dana pauze tu ćeš slabo vajde imati...moje mišljenje.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Avgust 29, 2011, 04:40:47 posle podne »

L karnitin i glutamin mozes da popijes i pre treninga sa tegovima nema potrebe izmedju...
Sačuvana
Novkovic Nikola
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Avgust 29, 2011, 03:41:40 posle podne »

Imam nekih nedoumica oko plana treninga pa bih molio nekoga da mi razjasni neke stvari  :) Kombinujem teretanu i kardio. Teretanu radim 5 puta nedeljno, svaki dan po jednu grupu misica jer mi tako najvise odgovara. kardio radim 3 puta nedeljno po 35-45 min u zavisnosti kako sam raspolozen. E sad ono glavno :D radim jedne nedelje pre jedne popodne. kad radim popodne, odradim kardio ujturu cim ustanem na prazan stomak, stim sto popijem dozu l-karnitina pa posle posla teretana, posle tog treninga popijem proteinski sejk i 10gr glutamina. e sad kad radim pre podne radim prvo sa tegovima pa popijem dozu l-karnitina i 10 gr glutamina pa kardio trening pa tek posle svega toga popijem i proteinski sejk.
Takav plan treninga i suplementacije sam napravio na osnovu informacija do kojih sam dosao citajuci ovaj FENOMENALI forum.
u svakom slucaju bio bih  vam zahvalan da mi neko odgovori da li u necemu tu gresim i da mi eventualno da neke smernice oko kombinacije teretane i kardio treninga i suplementacije.

Unapred hvala! ;D
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.101 sekundi sa 18 upita.