TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398431 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 05:34:58 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Najtezi cucanj u istoriji IPF-a ali......  (Pročitano 2492 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #8 poslato: Decembar 28, 2011, 03:45:41 posle podne »

Bogami nešto je ozbiljno puklo, deluje kao zadnja loža ako se ne varam, malo mi se prevrne u stomaku kada vidim ovakvu povredu...jednog trenutka sve izgleda odlično, a drugog pak'o...
Ja upravo zbog toga ne volim da gledam ovakve filmove,ali nazalost i to je sastavni deo ovog sporta.Mada ako covek pametno vezba i ne preteruje,u smislu da se ne ide uvek preko limita mogu se smanjiti ovakve povrede,ne izbeci,jer se to nazalost ne moze,ali barem smanjiti.Mada ako ti je sudjeno,onda dzabe sve...

E pa baš to. Nekako ima osećaj da je ovaj rus bio jak na svim poljima, ali jbg desilo se nešto i ode mišić, tako da nisam siguran koliko je mogao da spreči tako nešto...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #7 poslato: Decembar 27, 2011, 06:54:13 posle podne »

Ajao! Nemam komentara.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #6 poslato: Decembar 27, 2011, 02:56:48 posle podne »

Bogami nešto je ozbiljno puklo, deluje kao zadnja loža ako se ne varam, malo mi se prevrne u stomaku kada vidim ovakvu povredu...jednog trenutka sve izgleda odlično, a drugog pak'o...
Ja upravo zbog toga ne volim da gledam ovakve filmove,ali nazalost i to je sastavni deo ovog sporta.Mada ako covek pametno vezba i ne preteruje,u smislu da se ne ide uvek preko limita mogu se smanjiti ovakve povrede,ne izbeci,jer se to nazalost ne moze,ali barem smanjiti.Mada ako ti je sudjeno,onda dzabe sve...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #5 poslato: Decembar 27, 2011, 09:01:55 pre podne »

Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Decembar 26, 2011, 06:53:50 posle podne »

Opet je u pitanju Dmitriy Ivanov,sad sa 470kg,ali.....
Dmitriy Ivanov - IPF squat 470 kg (1038 lbs) FAIL

Nazalost ni sad nije uspeo da obori IPF-ov all time rekord u cucnju,ali sad nije benc u pitanju,nego povreda,i to zestoka!Steta!
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Decembar 19, 2011, 08:05:28 posle podne »

Da,u pravu si Alene,ova federacija trazi najvise od svojih takmicara(cak i neke bespotrebne stvari po mom misljenju,ali ne bih da ulazim u to!!!)!Jako lagano je uradio taj cucanj.Sigurno ima tih 500kg u sebi,sad mu cilj treba da bude da pored fantasticnog cucnja  uradi benc i mrtvo da ne ispadne iz takmicenja i da mu priznaju rekord! ;)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #2 poslato: Decembar 19, 2011, 07:59:39 posle podne »

Mati mila, ovo je najbrži čučanj koji sam video.

Koliko ja znam u IPF - u se gleda još dosta stvari, što još više čini ovaj čučanj ozbiljnim.

Prvo što se šipka ne sme držati previše nisko, onda se ne koristi toliko opreme, a postoji i ozbiljna doping kontrola.

isto tako ja bi reko da je ovaj ludi rus ostavio sebi dosta lufta za čučanj, ne bi me začudilo da probije 500kg kad ovako ide u 460...
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Decembar 19, 2011, 07:43:58 posle podne »

Takmicar iz Rusije Dmitry Ivanov je na Svetskom Prvenstvu u IPF federaciji i cucnuo neverovatnih 460kg(zato neverovatnih jer se u ovom savezu zahteva mnogo veca dubina cucnja nego u ostalim savezima!!!!)i time se upisao kao covek sa najboljim cucnjem u IPF istoriji,ali....
2011 IPF World Championship Dmitry Ivanov 460 kg Squat (Unofficial World Record)
Njegov rekord ipak ostaje nezvanican jer u sledecoj disciplini u bencu je ispao i nije mogao da zavrsi takmicenje.Nije mogao da ima total od 3 discipline!A to se u ovom savezu itekako gleda!Steta!Ovako Dmitriyej rekord ostaje nezvanican Svetski rekord.....
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.131 sekundi sa 18 upita.