TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399833 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 12:45:41 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc oko kupovini preparata za brze napredovanje  (Pročitano 5568 puta)
ivica80
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Februar 08, 2012, 11:53:32 posle podne »

Hvala svima na svetu , bili ste od pomoci....
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #16 poslato: Februar 08, 2012, 10:14:38 posle podne »

Upravo tako.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Februar 08, 2012, 10:13:12 posle podne »

Njabolji preparat mozes da kupis u mesari.
Znaci svaki dinar sto si odlucio da potrosis na suplemente, prebaci na meso.
Pa kad mislis da si kupio dovoljno mesa, onda razmisli jos jednom i kupi jos, jer mesa nikad dovoljno.
E posle toga , sednes za sto i radis nesto sto ljudi rade hiljadama godina, jedes, pa opet jedes, pa sve tako,
dok ti meso ne "izadje" na nos!
Jer nema tog preparata, koji moze to sto ti oces, da se uradis na brzinu i da pri tom imas "odradjenu" definiciju.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #14 poslato: Februar 08, 2012, 09:29:43 posle podne »

Morash imati makar 3 jacha obroka, to je neki minimum. Pored toga mozhe jedna zamena za obrok (v60 pro) i jedna npr, bademi/orasi/kikiriki neslani.
Ali opet, 3 glavna obroka su neka osnova.
1. Doruchak (pre posla)
2. Rucak (na posao ponesesh, rachunam da ti je prva pauza vec posle par sati ali poshto jedino tada imash vremena da jedesh, onda svedimo to kao ruchak)
3. uzhina (dok si na poslu razmutish V60 na brzaka i popijesh)
4. Vechera (kad dodjesh kuci)

Mislim da je to neki minimum i da ispod toga ne bi trebao da idesh.
Najbolje shto mozesh je josh jedna uzhina na poslu (tipa bademi itd) i obrok pred spavanje.

Poz!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Stefan L.
Gost
« Odgovor #13 poslato: Februar 08, 2012, 08:41:13 posle podne »

Kad ne stigne da jedes,ali kad to stvarno bude razlog a ne kad te mrzi da spremas, imas u Pansportu zamene za obrok,razmutis je kao Whey i popijes.Ili popijes Whey,a uz to neko suvo voce,bananu ili neko kostunjavo voce...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #12 poslato: Februar 08, 2012, 06:21:13 posle podne »

Ako je tebi problem samo taj obrok na poslu, onda sam ti već odgovorio. Znači, jedan čvrst obrok pojedeš u toku 30-ominutne pauze i jednu mericu Pro V60 2-3 sata kasnije. Zaista nema razloga da pokušavamo suplementacijom da nadoknaĂ°ujem problem loše ishrane, pa da ti sada predlažem brdo preparata. Gledam da bude i povoljno i efikasno rešenje.

Moraš početi kvalitetnije i češće da se hraniš. Neće ti niko ovde dati savet "kako da se brzo uradiš" jer to ne postoji. Središ ishranu, obroke u toku posla smo rešili, kvalitetno treniraš, budeš istrajan i videćeš kako se stvari menjaju i napreduješ. ;)
Sačuvana
ivica80
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Februar 08, 2012, 06:03:30 posle podne »

Nadam se da ce mi neko pomoci . Hvala svima!!
Sačuvana
ivica80
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Februar 06, 2012, 10:39:16 posle podne »

Moraš spremiti obrok koji ćeš pojesti na poslu u tih pola sata(recimo, belo meso+pirinač ili tunjevinu+pirinač). Koliko para možeš da izdvojiš za suplementaciju? Recimo, bilo bi dobro kada bi mogao kupiti neki blend(koji bi za minut mogao popiti na poslu, van one pauze od 30 min). Pro V60 je sada na akciji, po vrlo povoljnoj ceni. Njega možeš iskoristiti i za posle treninga.
Ti predlozi sve sto treba od toga , ja cu videti i plus ako treba u tertani nesto da pijem?
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #9 poslato: Februar 06, 2012, 10:22:17 posle podne »

Moraš spremiti obrok koji ćeš pojesti na poslu u tih pola sata(recimo, belo meso+pirinač ili tunjevinu+pirinač). Koliko para možeš da izdvojiš za suplementaciju? Recimo, bilo bi dobro kada bi mogao kupiti neki blend(koji bi za minut mogao popiti na poslu, van one pauze od 30 min). Pro V60 je sada na akciji, po vrlo povoljnoj ceni. Njega možeš iskoristiti i za posle treninga.
Sačuvana
ivica80
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Februar 06, 2012, 10:01:35 posle podne »

Citao jesam i zato sam otovrio temu za pomoc , jel mi treba sigurno neki dodatak za mene , bilo koje vrste  za dobijanje mase i bolju definiciju.
Sačuvana
ivica80
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Februar 06, 2012, 10:00:39 posle podne »

Eto, vidi se da je problem u ishrani, iako nisi napisao šta jedeš. Morao bi imati obroke u jednakim intervalima(na oko 3 sata) i dobro izbalansirane. Jesi li čitao nešto na forumu o ishrani za dobijanje mase?

Da jesam , problem je u tome sto zbog posla kojim se bavim ne mogu to da izbalansiram, naime za seda sati imam pola sata pauze i to mi sve remeti.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #6 poslato: Februar 06, 2012, 09:49:58 posle podne »

Eto, vidi se da je problem u ishrani, iako nisi napisao šta jedeš. Morao bi imati obroke u jednakim intervalima(na oko 3 sata) i dobro izbalansirane. Jesi li čitao nešto na forumu o ishrani za dobijanje mase?

Sačuvana
ivica80
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Februar 06, 2012, 09:08:19 posle podne »

Ne treba ti gejner sigurno. Ali, kuda žuriš? Zbog čega samo 2-3 meseca? Nisi napisao ništa o  tome kako se hraniš, a to je ovde, veruj mi, ključno. Džaba bilo koji suplement ako slabo i loše jedeš.
Ok voleo bih da brzo napredujem zbog toga sam rekao to,  Sto se tice ishrane jedm umereno doruucak , rucak i obicno kasno uvece posle posla jedem. Ono sto je dobro ili lose je sto imam brz metabolizam. Mozes me videti na slici koju sam stavio kako sam izgledo kad sam poceo da treniram i prestao zbog nekih privatnih problema.
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #4 poslato: Februar 06, 2012, 09:01:54 posle podne »

Ne treba ti gejner sigurno. Ali, kuda žuriš? Zbog čega samo 2-3 meseca? Nisi napisao ništa o  tome kako se hraniš, a to je ovde, veruj mi, ključno. Džaba bilo koji suplement ako slabo i loše jedeš.
Sačuvana
ivica80
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Februar 06, 2012, 08:52:07 posle podne »

Pozdrav, Ivice!

Hrana je "preparat" za brzo napredovanje. :) Suplementi su dodaci toj hrani i malo će ubrzati put ka ostvarivanju cilja. Da li si ispunio već prvi korak ka cilju - ishrana? Možeš li nam napisati ukratko kako izgleda? Koliko si visok/težak?

Vrlo verovatno da ti gejner nije potreban, već možeš početi sa whey proteinom.
Hvala na odogovru ...
Viskok 183 tezak 75 kg ..Rado cu poslusati vas savet , bitno mi je da dobijem rezultat bilo za dva tri meseca...
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.104 sekundi sa 18 upita.