TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399833 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 15, 2025, 10:05:32 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Savet za Xpand Xtreme...  (Pročitano 2680 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #5 poslato: Mart 25, 2012, 07:42:02 posle podne »

Radile bi i dve kantice pa cak i tri ako znas kako treba da uzimas i kad je pauza.Ali ako je pauza zaista duga od prve kante onda nema bojazni da nece raditi u bilo kom smislu.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #4 poslato: Mart 25, 2012, 01:22:56 posle podne »

Ne vidim zashto ne bi radilo. Koliko vidim pio si ga pre 5-6 meseci tako da si imao veliku pauzu i nema tu problema.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Mart 25, 2012, 12:42:06 posle podne »

Pa dobro,ima malo i onog - ''Kada telu nesto das prvi put,ono lepo odreaguje,zato sto nikada to nije bilo u njemu. Drugi put se vec naviklo,i efekat nije isti.'' :D Ovaj deo ''nikada to nije bilo u njemu'' je malo smesan,ali jbg...:D GEJ STOP ! :D
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Mart 24, 2012, 09:25:07 posle podne »

Pozdrav jos jednom...Koristio sam ovaj preparat pre nekih 5-6 meseci, lepo je odradio posao,e sad bih uzeo  ponovo...Koliko bi efekta imao,cuo sam sto se tice NO reaktora da uglavnom najbolje odrade posao jednom,a vec za drugi put je efekat znatno slabiji..Da lli ga je neko koristio dva puta pa da moze iz iskustva da kaze nesto vise,u principu ne bih bacao pare bez potrebe...Znam da sigurno ne bih imao nikakvog efekta da sam uzeo dve kantice za redom,ali sam u ovom slucaju pravio pazu oko pola godine..Hvala unapred!!! :)Inace za sada sam ispio jedo pakovanje kreatina od 400 gr, pa pravim pauzu da se malo ocistim nekih desetak dana pre Xpanda,da li bi bilo bolje da ne pravim pauzu vec da samo nastavim,neki kazu da je pre NO dobro da se napravi podloga sa kreatinom...

Ako te radio prvi put radice opet..ne vidim tu nikakav problem ...Sto se tice kreatina nema potrebe za pauzom ;)
Sačuvana
Alpha
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Mart 24, 2012, 06:19:04 posle podne »

Pozdrav jos jednom...Koristio sam ovaj preparat pre nekih 5-6 meseci, lepo je odradio posao,e sad bih uzeo  ponovo...Koliko bi efekta imao,cuo sam sto se tice NO reaktora da uglavnom najbolje odrade posao jednom,a vec za drugi put je efekat znatno slabiji..Da lli ga je neko koristio dva puta pa da moze iz iskustva da kaze nesto vise,u principu ne bih bacao pare bez potrebe...Znam da sigurno ne bih imao nikakvog efekta da sam uzeo dve kantice za redom,ali sam u ovom slucaju pravio pazu oko pola godine..Hvala unapred!!! :)Inace za sada sam ispio jedo pakovanje kreatina od 400 gr, pa pravim pauzu da se malo ocistim nekih desetak dana pre Xpanda,da li bi bilo bolje da ne pravim pauzu vec da samo nastavim,neki kazu da je pre NO dobro da se napravi podloga sa kreatinom...
« Poslednja izmena: Mart 24, 2012, 06:21:49 posle podne od strane Alpha » Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.082 sekundi sa 18 upita.