TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398395 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 09:30:46 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Belo meso ?  (Pročitano 4818 puta)
djoleeeee
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 313


Trazi nacin a ne izgovor!

« Odgovor #17 poslato: Jul 09, 2012, 10:33:55 posle podne »

U podmazan dry cooker (delimano) + malo vode ubacim belo meso + zacin C + alevu papriku

Tako ja spremam, meni bude skroz OK...


btw, sa rostilja mi je belo meso uvek bilo suvo i bzv... Ja mislio ja ne znam da przim, a onda sam provalio da u fast food-ovima oni trpaju ulje pa je zato ukusno :)

Super je taj cooker stvarno..ja skoro sve spremam u njemu..

Jeste super, ali nije bas kao sto ga oni reklamiraju :D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12953


Never give up!

« Odgovor #16 poslato: Jul 09, 2012, 07:13:16 posle podne »

Ma u cepteru je zakon,skuvam ga i onda je sve super.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #15 poslato: Jul 08, 2012, 02:22:05 posle podne »

U podmazan dry cooker (delimano) + malo vode ubacim belo meso + zacin C + alevu papriku

Tako ja spremam, meni bude skroz OK...


btw, sa rostilja mi je belo meso uvek bilo suvo i bzv... Ja mislio ja ne znam da przim, a onda sam provalio da u fast food-ovima oni trpaju ulje pa je zato ukusno :)

Super je taj cooker stvarno..ja skoro sve spremam u njemu..
Sačuvana
djoleeeee
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 313


Trazi nacin a ne izgovor!

« Odgovor #14 poslato: Jul 08, 2012, 01:39:23 posle podne »

U podmazan dry cooker (delimano) + malo vode ubacim belo meso + zacin C + alevu papriku

Tako ja spremam, meni bude skroz OK...


btw, sa rostilja mi je belo meso uvek bilo suvo i bzv... Ja mislio ja ne znam da przim, a onda sam provalio da u fast food-ovima oni trpaju ulje pa je zato ukusno :)
« Poslednja izmena: Jul 08, 2012, 01:41:18 posle podne od strane djoleeeee » Sačuvana
Peki
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 542


ALL NATURAL !!!

« Odgovor #13 poslato: Jul 04, 2012, 08:27:39 posle podne »

Aham..razumem Hvala MightyMo..hvala svima ;)
Sačuvana
Još uvek sanjam mračne oblake da prolaze,
još uvek mislim kako jedna reč promeniće svet!
I onog dana kada mene više ne bude,
ni tada nema povlačenja, nema predaje!!!!
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #12 poslato: Jul 04, 2012, 06:04:57 posle podne »

ma opusti se, bitno samo da nije pohovano, prženo - sa puno ulja... tek tek malo ulja neće škoditi... roštilj je ok, kuvano, pečeno na teflonu... sve dijetalno
Sačuvana
Peki
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 542


ALL NATURAL !!!

« Odgovor #11 poslato: Jul 04, 2012, 12:02:38 posle podne »

Aham..razumem.. Ne znam kako moja keva pravi nisam je pitao al spremanje kevinog belog mesa i na rostilju na kioscima,mogu vam reci dva razlicita pojma ;) :D
Sačuvana
Još uvek sanjam mračne oblake da prolaze,
još uvek mislim kako jedna reč promeniće svet!
I onog dana kada mene više ne bude,
ni tada nema povlačenja, nema predaje!!!!
labrador
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 71


jedite zdrave hemikalije iz ivičnih galaksija

« Odgovor #10 poslato: Jul 04, 2012, 10:21:12 pre podne »

zakolji zivo pile zubima direkt. :P
Sačuvana
ko hoće-naĂ°e način, ko neće-naĂ°e izgovor
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #9 poslato: Jul 04, 2012, 09:24:08 pre podne »

Ma ja samo zacinim i bacim u cooker i to je to..ponekad jedem kuvano ali retko...
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2139


Today is my future!

« Odgovor #8 poslato: Jul 04, 2012, 08:33:45 pre podne »

ja ga istucam da bude tanko, zacinim i bacim na teflon. Dovoljno je tanko da ce se taman lepo ispeci a nece zagoreti.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #7 poslato: Jul 03, 2012, 10:39:41 posle podne »

Tako je ok. Ja sam malo zaluĂ°enik za ukusnom hranom, pa mi ne biva teško da na terasi raspaljujem gril svakog ili svakog drugog dana. :) Onda mogu da pojedem baš dobre količine mesa. :)
Sačuvana
Str1ker
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 65

« Odgovor #6 poslato: Jul 03, 2012, 10:06:21 posle podne »

Ja sam mislio na kucno grilovanje na tiganju bez ulja i icega,cisto da se razumemo :D
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 851


« Odgovor #5 poslato: Jul 03, 2012, 09:47:49 posle podne »

Upravo tako.Bezi od toga ! :)
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20555


Pansport
« Odgovor #4 poslato: Jul 03, 2012, 09:19:30 posle podne »

Samo nemoj roštiljsko sa kioska ili iz restorana jer se ono marinira(čitaj: dosta ulja).
Sačuvana
neko tamo
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 851


« Odgovor #3 poslato: Jul 03, 2012, 09:10:50 posle podne »

Kuvano sa supom,pa ga kasnije ocerupas...:D
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.121 sekundi sa 18 upita.