TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 07:48:12 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: kucna varijanta  (Pročitano 1241 puta)
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Oktobar 02, 2013, 07:32:47 posle podne »

Pa, ova sprava mu dodje kao neki street workout, samo sto je u kuci. Znam neke ljude koji samo to rade, super izgledaju, ali su mrsaviji. Ti si u prednosti ako vec imas neku masu, sa ovim mozes da napredujes donekle. Ne zaboravi i noge, kupi i 2 bucice, pa bar radi iskorak, ako nista drugo.. Ili neki ranac, gvozdje unutra, i udri cucanj, improvizuj..
Sačuvana
Poki
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Oktobar 02, 2013, 07:21:20 posle podne »

Planirao sam i kilaze,ali malo kasnije cim se misici prilagode,isao sam u teretanu 5 meseci pa sam pauzirao 4 meseca,jer nisam bio u mogucnosti,sada sam opet u toj situaciji.Isao sam i pre u teretanu ali sa prekidima,imam mase ali zelim da mi misici dodju do izrazaja,da ih zategnem,mislim da cu moci sa ovom spravom da to izvedem
Sačuvana
škemi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Oktobar 02, 2013, 07:06:01 posle podne »

Sa ovim mozes da se lepo oblikujes, u pocetku. Posle moras da dodajes kilaze na sebe kada radis propadanja, zgibove i td.. Masu sa ovim neces dobiti. Ako ti je cilj da izgledas bolje od drugara koji igra PES  celi dan i pije kolu, to ces sigurno uspeti. Ali ako hoces da ozbiljnije treniras i napravis nesto, teretana je na prvom mestu.
Sačuvana
Poki
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Oktobar 02, 2013, 06:56:42 posle podne »

Pozz,imam u planu da kupim spravu za zgibovi,trbusnjake,propadanje i za sklekove sve u jednoj,da treniram kuci posto nisam u mogucnosti da idem u teretanu,interesuje me jel moze da se napreduje uz dobar trening i ishranu,i da mi predlozite neki tip treninga :) , hvala
Na ovu spravu mislim
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.101 sekundi sa 18 upita.