TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 09:29:07 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pomoc oko treninga u teretani???  (Pročitano 1886 puta)
Djole76
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Januar 27, 2014, 11:07:00 pre podne »

Ubaci u uzinu recimo kombinaciju badema, lesnika, brazilskog oraha, malo brusnice. A mozes i malo crne cogolade, ne mnogo. Lepo ce da te zasiti a plus unosih dosta hranljivih sastojaka.

Pomfrit?! :) ovu rec kostiti ubuduce za kuvani krompir :)

Kao sto kaze Dusan, uvece nikao voce bolje u toku dana mada i tu vodu racuna sa kolicinom. Uvece salate, tunjevina, mladi sir sa malo masti.

Dobra varijanta za veceru:
1. Obaris povrce (ako moze na pari); imas da kupis u svim makretima razlicite zamrznute mesavine
2. Malo mladog sira
3. Tunjevina
4. Maslinke
5. Malo dvopeka iseckas ako si navikao da jedes hleb

Sačuvana
pejamd
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Januar 27, 2014, 09:41:24 pre podne »

Hehe ma znam druze da sa takvom ishranom necu bas najbolje skinuti kilazu,al kazem ti opet zbog takvog posla koji radim ,tesko mi je uskladiti ishranu bas kako treba,ali cu se potruditi da to poravim najbolje sto mogu i pridrzavam se toga....;) a i vi sa foruma ste tu da pomognete nekim dobrim savetom da se to sve ispravi...

A radim vezbe po principu:
1.dan Grudi /biceps
2.dan Ledja /Triceps
3.dan Ramena /Noge

E sad mogu tu ubaciti sto ti kazes i po 4 ili 5 razlicitih vezbi,samo pocetnik sam pa se malo teze snalazim sa tim kombinacijama i sve mi sprave u teretani se malo izmesaju...al pocecu da zapisujem svaku vezbu sebi na papir za odredjenu grupu misica i valjda ce biti bolje...;)

Hvala na savetima i ubuduce! ;)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Januar 26, 2014, 04:57:29 posle podne »

Sa tim doručkom se kile neće skinuti :D Nema hleba,paštete,salame i tih gluposti :)
Pojedi 4 belanceta i 1 celo jaje npr.Užine treba da ti budu voće ,a ne poslednji obrok u danu.
Poslednji obrok treba da ti liči na ručak s tim što možeš da izbaciš ugljene hidrate iz tog obroka.
Koje grupe mišića spajaš? Malo je po 3 vežbe po grupi,radi minimalno 4,a možeš i 5.
Sačuvana
pejamd
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Januar 25, 2014, 08:45:05 pre podne »

Bolje vas nasao! ;)
Pa ovako sve zavisi od mog posla ,jer radim na spediciji i radno vreme mi je u firmi od 7 ujutro do 7 navece i nisam u svom gradu vec 20 kilometara od kuce na granici,pa mi je tesko ishranu da uskladim svaki dan kako bi trebalo.
Ali ujutro jedem nekad jaja,virsle,mleko,jogurt,pastetu,sta stignem da kupim u prodavnici, za rucak kad sam u firmi tamo jedem sta kuvarice spreme,riza, meso ,krompir,boranija....a ako sam kod kuce onda jedem belo meso,sa rizom,pomfritom...salate neke ...to je to,a uvece nekad samo neko voce pojedem ,banana,jabuka,naradza..... eto to je to otprilike...nista bas posebno ne jedem....ali ako imas neki predlog oko toga ,kako  sta da jedem ,pokusacu to da ispravim i korigujem...???
I sad idem tri do cetiri puta u teretanu u vecernjim satima kad stignem,a radim po dve grupe misica po tri vezbe,valjda je to dovoljno??
Hvala na pomoci!
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Januar 24, 2014, 11:20:54 posle podne »

Ćao i dobrodošao na Forum! :)

Napiši mi šta trenutno i koliko jedeš u toku dana?
Sačuvana
Djole76
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Januar 24, 2014, 03:36:57 posle podne »

Pozdrav i tebi.

Imas lepu motivaciju za trening i to je ok ali budi isto tako motivisan pa pogledaj malo po forumu vezano za terninge i ishranu. Mislim da ces pronaci sve odgovore koji su ti potrebni.

Svaki predlog bi bio kopiranje postojecih postova ali mozda neko hoce da nesto doda...

Sačuvana
pejamd
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Januar 24, 2014, 03:17:43 posle podne »

Pozdrav drustvo, ja sam Slobodan iz Republike Srpske i krenuo sam u teretanu ima nekih 20 dana, treniram aktivno, i zelim da nastavim i dalje trenirati i zategnuti svoje telo....vise bi zelio da radim na definiciji misica ,jer masu imam i trudim se da uz to i smrsam!
Imam 29 godina i visok sam oko 185cm i tezak oko 112kg, i bavim se kikboksom vec nekih desetak godina vise rekreativno,par putam sam se i borio ,ali vise sad radim rekreatvno...pa eto tako bih zelio da mi pomognes malo oko izrade nekog plana treninga u teretani jer, ja radim u firmi od 7 ujutro do skoro 7 navece, tako da mi preostaje da samo uvece treniram i teretanu i kik boks ,jedan dan jedno drugi drugo.
E da sto se tice ishrane to tesko mi ide sa uskladim neka 3 ili 4 obroka po manje dnevno, jer radim na takvom poslu da ne mogu redvno to da ispratim,ali trudim se da izbacim hleb testeninu ,slatko...jedev vise belog mesa, i povrca, zitarica....
I planirao sam da uz ovo ubacim ujutro da popijem sagorevac masti ,a navece posle treninga neki protein cisti?
Pa molim te mozes li mi pomoci oko ovoga svega da to sukalidmo i da me posavetujes kako sve to da radim i kombinujem????
Ja na pisah dosta ovde ,al valjda cete se snaci drugovi i pomoci mi !!
Unapred hvala na pomoci!! ;)
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 14 upita.