TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398419 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 05:07:20 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Sindrom piriformisa  (Pročitano 1699 puta)
ljiljana70
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Maj 21, 2014, 10:40:54 posle podne »

Ne radim nikakve vezbe,bila kod gin.sve ok ,jedino nisam uradila Uz karlice.Fizijatar mi dao terapiju tek od 09.06. i to nemam pojma koje vezbe.Da li biste mi mogli objasniti koje tacno vezbe jer sam nasla neke na You tube ali nisam sigurna pa se bojim da ne pogorsam sve
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Maj 21, 2014, 01:54:11 posle podne »

Da li sami radite istezanja?
Koje vežbe?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Maj 21, 2014, 01:53:36 posle podne »

Za početak bi bilo osnovno da radite vežbe istezanja po tipu joge, koja bi bila kasnije kombinovana sa laganim jacanjem mišića po tipu plivanja ili pilatesa...
Sačuvana
ljiljana70
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Maj 20, 2014, 11:17:28 pre podne »

Taj tekst sam i nasla i zato sumnjam u taj sindrom, a ultrazvuk karlice i krvnu sliku jos nisam radila posto to u Pancevu malo duze traje.
Osecam zadnja dva dana kao da mi malo popusta napetost u kukovima i kao da sam malo pokretljivija. S obzirom da nisam uzimala nikakvu terapiju, ne znam da l' to moze da prodje samo od sebe i koliko dugo bi to trajalo. Imam periode kad me bas stisne pa malo popusti pa vise ne znam da li je to uopste to.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Maj 19, 2014, 08:52:25 pre podne »

Jeste pogledali txt

http://www.pansport.rs/tekstoteka/zdravlje/bolna-ledja-sindrom-piriformisa.html
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Maj 19, 2014, 08:49:06 pre podne »

Da li je krvna slika uredu?
Ultrazvuk karlice?
Sačuvana
ljiljana70
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Maj 16, 2014, 06:33:49 posle podne »

Cao,danas sam naletela na ovaj forum i ako mi vi ne pomognete,ne znam sta cu...Imam 44 god ,radim u prodavnici i cesto dugo stojim ,dizem tesko i sl...Od pre 2 meseca imam bolove u donjem delu ledja,bol u dubini obe strane gluteusa i zatezanje misica gluteusa koji se spustaju do trticne i pubicne kosti i sa strane bedara i zadnje loze.Pri tom kad se vise zaginjem ilil ne daj boze cucim pocne da me strahovito pece cak mi i odeca posebno donj ves smeta.Stavljala sam hladne obloge i mazala zelenom konjskom masti medjutim,efekat je kratkotrajan i samo malo olaksavajuci.Ne radim vec mjesec dana ,radila sam rendgen kicme i kukova (jer me i kukovi zatezu prilikom hodanja i osecam kao da mi je neko seo na straznjicu pa ga nosim)na Banjici i EMR kicme i navodno je sve u redu osim sto imam hemisakralizaciju l5 prsljena ali to je navodno urodjeno i ne bi trebalo da stvara ptolike probleme.dat mi je uput za fizikalnu i ona me sad salje kod ginekologa(iako sam bila pre 3 nedelje) ,UZ donje karlice i da vadim krv i nema pojma sta mi je,navodno nije to za fizikalnu.Vise ne znam sta da radim jer to predugo traje a tek mi je za nijansu bolje .Napominjem da mi je tesko da sedim,saginjem se,cucim(onda krece grcenje misica i bol u kicmi)a i prilikom lezanja tesko mogu dugo da budem u istom polozaju.Osecam bol i prilikom odnosa a ginekolog mi je vec pre 3 nedelje rekao da imam zategnute veze izmedju jajnika i materice i pila sam Dovicin 5 dana i kao da je bilo malo bolje.Cackala sam po netu i pronasla clanak o sindromu piriformisa i sve sto je navedeno odgovara mojim tegobama pa vas pitam da li bi to moglo da bude i kako se to i koliko leci.Zivim inace u Pancevu.Molim vas da mi sto pre odgovorite!
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.102 sekundi sa 18 upita.