TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 12:23:05 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kucna teretana  (Pročitano 1779 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 04, 2015, 07:52:13 posle podne »

Ne treba ti kriva sipka za početak je dovoljna i ravna ali ako imaš para bice od koristi. Slobodno radi i čučanj i mrtvo sa manjom kilažom dok ne ojačaš.
Sačuvana
pocetnik619
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 04, 2015, 06:40:50 posle podne »

Ja sam ranije imao svoju teretanu i po nekoj mojoj preporuci bitno je da imaš samo par stavi ostalo i nije toliko bitno jer sa tim možeš sve da odradiš.

Kavez,univerzalna klupa i dosta tegova.

Kombinovanjem univerzalne klupe i kaveza dobiješ ravni,kosi,kontrakosi bench sa šipkom bez kaveza na univerzalnoj možeš da radiš ravno koso,konra koso razvlačenje i pulover i time si pokrio veliki deo vežbi za grudi. Na kavezu često imaš nastavak sa zgibove, uske i široke.Za leĂ°a sa slobodnom tegom možeš da radiš veslanje u pretklonu sa nahvatom i podhvatom, jednoručno veslanje, zaglaviš šipku u cošak od zida ili da ne bi gulio zid negde kod kaveza i radiš veslanje sa t šipkom, takoĂ°e možeš da radiš i mrtvo dizanje. Vežbe za biceps to bucicama i šipkom odradiš sve ne treba ti nikakva sprava mada univerzalna klupa moze da pomogne da se poveća broj vežbi ima ih dosta da ne pišem sad.Za triceps kao i za biceps gomila vežbi i većina su sa slobodnim tegom + na univeralnoj klupi i kavezu možeš da radiš uski bench. Za ramena letenja  radiš bucicom potiske stojeći sa šipkom ili sedeci kad kombinuješ univerzalnu klupu u kavez. Za noge cucanj u kavezu, iskorak , rumunsko mrtvo dizanje, bugarski cucanj i jos mnogo toga.

Tako da moj savet kavez + univerzalna klupa, dve montazne bucice i gomila tegova.

Nemoj se zeznuti da kupiš gladijator i one univerzalne klupe sa stalkom, prednjim sutom i ostalim glupostima jer je to bacanje pare, opterećenje ograničeno i posle nekog vremena nećeš moći da napreduješ + uglovi na spravi i pojedine dimenzije nisu bas najbolje pa pokreti nisu puni ili nisu kako treba(ne možeš lepo da pogodiš mišić)

Kavez i univerzalna klupa ti izadju jeftiije dobiješ dve profesionalne sprave koje se koriste u teretanama koje mozeš kasnije da prodaš po istoj ceni i koje ti u potpunosti pokriju ceo trening.
Posto imam slabu kicmu i ledja generalno dal mogu mrtva i cucanj necim da zamenim cisto dok ih ne ojacam ? :D I da li mi treba kriva sipka ? :)
« Poslednja izmena: Jun 04, 2015, 06:52:16 posle podne od strane pocetnik619 » Sačuvana
spr1te
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 04, 2015, 03:21:34 posle podne »

Kao sto je i Dusan rekao izbegavaj "50u1" masine,i masine generalno,a nabavi klupu,sipku i tegove,nisam siguran da li si upucen sa cenama ali tegovi i nisu bas jeftini :D Ali ako pare nisu problem onda stvarno mozete napraviti lepu teretanicu,ja putujem busom svaki dan iz sela za grad i moram priznati da mi nekad i nije svejedno da se nateram da idem tako da skroz razumem povod za tom idejom ...
« Poslednja izmena: Jun 04, 2015, 03:31:11 posle podne od strane spr1te » Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jun 04, 2015, 02:49:19 posle podne »

Ja sam ranije imao svoju teretanu i po nekoj mojoj preporuci bitno je da imaš samo par stavi ostalo i nije toliko bitno jer sa tim možeš sve da odradiš.

Kavez,univerzalna klupa i dosta tegova.

Kombinovanjem univerzalne klupe i kaveza dobiješ ravni,kosi,kontrakosi bench sa šipkom bez kaveza na univerzalnoj možeš da radiš ravno koso,konra koso razvlačenje i pulover i time si pokrio veliki deo vežbi za grudi. Na kavezu često imaš nastavak sa zgibove, uske i široke.Za leĂ°a sa slobodnom tegom možeš da radiš veslanje u pretklonu sa nahvatom i podhvatom, jednoručno veslanje, zaglaviš šipku u cošak od zida ili da ne bi gulio zid negde kod kaveza i radiš veslanje sa t šipkom, takoĂ°e možeš da radiš i mrtvo dizanje. Vežbe za biceps to bucicama i šipkom odradiš sve ne treba ti nikakva sprava mada univerzalna klupa moze da pomogne da se poveća broj vežbi ima ih dosta da ne pišem sad.Za triceps kao i za biceps gomila vežbi i većina su sa slobodnim tegom + na univeralnoj klupi i kavezu možeš da radiš uski bench. Za ramena letenja  radiš bucicom potiske stojeći sa šipkom ili sedeci kad kombinuješ univerzalnu klupu u kavez. Za noge cucanj u kavezu, iskorak , rumunsko mrtvo dizanje, bugarski cucanj i jos mnogo toga.

Tako da moj savet kavez + univerzalna klupa, dve montazne bucice i gomila tegova.

Nemoj se zeznuti da kupiš gladijator i one univerzalne klupe sa stalkom, prednjim sutom i ostalim glupostima jer je to bacanje pare, opterećenje ograničeno i posle nekog vremena nećeš moći da napreduješ + uglovi na spravi i pojedine dimenzije nisu bas najbolje pa pokreti nisu puni ili nisu kako treba(ne možeš lepo da pogodiš mišić)

Kavez i univerzalna klupa ti izadju jeftiije dobiješ dve profesionalne sprave koje se koriste u teretanama koje mozeš kasnije da prodaš po istoj ceni i koje ti u potpunosti pokriju ceo trening.
Sačuvana
pocetnik619
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 04, 2015, 02:28:27 posle podne »

Drugar i ja hocemo da napravimo kucnu verziju teretane ,posto nam lakse prve smo komsije a teretana je na drugom kraju grada a i lakse nam je ovako. Sta nam je najbitnije da uzmemo od sprava,novac nije problem samo da znam da uzmemo sprave koje ce nam za pocetak najvise pomoci,da se ne zalecemo sa glupostima odmah :D
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.082 sekundi sa 18 upita.