TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 02:34:08 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Powerlifting za devojke-početak  (Pročitano 1544 puta)
RoseAmber
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Avgust 22, 2015, 09:38:35 pre podne »

@Miletić Dušan Treniram oko 2 nedelje. Trudim se 3 puta nedeljno. Ne forsiram dug trening. Npr. 3Ă—5 sa pauzama izmedju serija. Šipka je teška 10kg, dva diska od po 5kg i dva od 3kg. Čučanj i mrtvo radim sa svim tim, a radim nekad i iskorak, ali skinem onih 6kg. Nekako se plasim da mi ne zaigra koleno.. Maksimum mi je to sve xD Šalim se.. Ne znam koliki mi je maksimum, ali je sigurno veći od ovoga.

@PavacSM Trenirala sam u Zemunu :-)
Sačuvana
Baby, be a simple kind of man...
AnĂ°elko
Gost
« Odgovor #5 poslato: Avgust 21, 2015, 04:32:21 posle podne »

Kad sam bila tinejdžerka trenirala sam kajak nekoliko godina

u kom si gradu trenirala?  :D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Avgust 21, 2015, 04:11:44 posle podne »

Daj mi malo više podataka. Koliko dugo treniraš sa tim tegovima ? kako ti trenutno izgleda trening? koliki su ti maksimumi? Kakve tegove imaš, koliko ti je najmanji disk( pitam zbog skokova u kilaži koje možeš da praviš) ?
Sačuvana
RoseAmber
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Avgust 20, 2015, 09:40:08 posle podne »

Imam šipku i diskove. Nije baš za pohvalu. Išla sam u teretanu, ali je počela da me smara jer ima previše ljudi, ne mogu da dodjem na red do onoga što mi treba. A i zbog posla ne mogu da "ubodem" termin kada sam naspavana (što obično nisam) da idem ujutro u teretanu. Mislim da radim ok. I volim da radim čučanj i mrtvo dizanje. Sa opterećenjem je izazov. Cilj mi je da podignem 50 kg, a posle možda i više.. Inače imam snage i kondicije. I predznanje, mada daaavno. Kad sam bila tinejdžerka trenirala sam kajak nekoliko godina, i imali smo dobar trening u teretani, pa i čučanj sa tegom, mrtvo i benč. Doduše, čučanj je bio olimpijski, a benč mi je išao dobro, ali ga nikada nisam volela. Ni sad ga ne volim, pa nemam klupu za to. Više bih radila noge i zadnjicu. Ali se plašim za kolena, pa zato kukam da mi kažete koliko da dodajem.. jer moram da dokupim diskove.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Avgust 20, 2015, 08:48:45 posle podne »

Šta imaš kući od sprava i tegova ? Zašto ne počneš sa teretanom? Da li si sigurna da pravilno izvodiš ove vežbe ?
Sačuvana
RoseAmber
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Avgust 20, 2015, 08:20:22 posle podne »

Tek sam počela da se ozbiljnije bavim powerliftingom jer sam zaključila da mi veoma odgovara. Nabacila bih masu, ne definiciju. Imam svoju šipku i tegove, i radim kod kuće. Radim čučnjeve i mrtvo. Nemam mnogo tegova. Najveća kilaža koju dižem je presmešna 26 kg. Sramota me da napišem.. nabaviću još tegova, ali ne znam koliko da dodajem. Kako ide trening za treningom, mišići su porasli, ali hoću još. Prosto osećam da mi je malo, mogu još da ponesem. Plašim se da ne stagniram predugo, a istovremeno, ne znam koliko da dodajem kg da bih napredovala, a da ne preteram. Šta vi mislite, koliko da dodam kg? Imam 55 kg, i 165 cm.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.155 sekundi sa 18 upita.