TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399865 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 04:02:10 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Potreban Savet  (Pročitano 3162 puta)
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #7 poslato: Septembar 19, 2015, 12:46:05 posle podne »

Ovako potreban mi je savet posto nisam bas iskusan oko suplementacije i tih stvari zanimame da li mogu ja uzimati vitamine i minerale putem suplemanticije ne idem u teretanu treniram  kuci ili napolju (zgibove,propadanja,sklekove,trbusnjake) i radim neke vezbe sa tegovima za biceps i triceps .Imam 17 godina  visok sam nekih 171-172 cm tezak 64 kg ? :)

Jelo drzi telo...nije poenta price samo u tome da si izbacio iz ishrane "stetno", a ubacio kvalitetno...vec i da to kvalitetno bude u dobrim "odnosima" da bi taj "kvalitet" ima efekta...dakle, dovoljno proteina visoke bioloske vrednosti, slozenih hidrata, zdravih masti...

Trening u teretani je najbolje resenje...

Sto se tice vitamina i minerala iz suplemenata, da, mozes ih uzimati, ali to ne znaci da svom telu treba da uskratis prirodne izvore istih...dovoljno svezeg povrca, voca, zdravih ulja( masti), kvalitenih mesa su takodje riznica dragocenih vitamina i minerala...

Preporuke za obavezno citanje na temu ishrane...

http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/plan-ishrane-za-poetnike.html

http://www.pansport.rs/tekstoteka/ishrana/najbolji-prijatelji-miine-mase-uljeni-hidrati.html

O deltvornom sistemu treninga...bazicnoj suplementaciji...odlican clanak dr Tutorova...

http://www.pansport.rs/tekstoteka/zdravlje/kako-da-poveate-miinu-masu.html

Obrati paznju i na nasu tekstoteku, ima dosta korisnih stvari o ishrani, treningu, suplementaciji...isprati, u tvoj je interesu...

http://www.pansport.rs/tekstoteka/

Sačuvana
blueberry24h
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Septembar 18, 2015, 05:18:58 posle podne »

Poslusa cu vas savet i poceti sa treningom u teretani  sto se tice ishrane ishranu sam sredio citao sam dosta po forumu izbacio sve stetno ubacio kvalitetno  :) hvala vam za savetu
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #5 poslato: Septembar 18, 2015, 03:00:42 posle podne »

Treba da jedes ko da si bio u logoru i da su te izgladnjivali danima,da vezbas u teretani kao da se spremas za zatvor pa kako bi se izborio za svoj status kad tamo dodjes a od suplemenata ti treba Whey pod broj jedan a i ne mora ako ces se odricati kvalitetne hrane zbog njega,tj ako se nema novca..

Vitamine i minerale mozes da pijes,a i ne moraš.
Sačuvana
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Septembar 18, 2015, 01:44:17 posle podne »

Ako se odlucis za trening u trening u teretani,tu smo da posavetujemo u vezi treninga,ishrane,suplementacije...
Sačuvana
Nenad Glisovic
Nenad Glisovic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Septembar 18, 2015, 01:33:06 posle podne »

I ja sam tako nesto pocinjao da vezbam kuci i to,ali napredka ima samo u pocetku kasnije moras poceti sa treninzima u teretani,jer se telo vrlo brzo navikne na bodyweight trening,tako da prvo preporuka za teretanu,a vitamine mozes uzimati slobodno..
Sačuvana
Nenad Glisovic
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Septembar 17, 2015, 10:02:59 posle podne »

Što se tiče vitamina i minerala ako ih ne unosiš dovoljno putem ishrane suplementacija je dobrodošla ne bitno da li treniraš ili ne.
Zašto ne počneš sa treningom u teretani ?
Sačuvana
blueberry24h
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 17, 2015, 05:55:09 posle podne »

Ovako potreban mi je savet posto nisam bas iskusan oko suplementacije i tih stvari zanimame da li mogu ja uzimati vitamine i minerale putem suplemanticije ne idem u teretanu treniram  kuci ili napolju (zgibove,propadanja,sklekove,trbusnjake) i radim neke vezbe sa tegovima za biceps i triceps .Imam 17 godina  visok sam nekih 171-172 cm tezak 64 kg ? :)
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.15 sekundi sa 18 upita.