TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397970 Teme od strane 25049 Članovi Poslednji član: mihailomikedjordjevic1987

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 04:39:06 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: bol...  (Pročitano 1889 puta)
Slavisa Stojic
Top poster
Van mreže Van mreže

Bog gleda u dušu, ne u tanjir...

« Odgovor #2 poslato: Oktobar 18, 2015, 03:12:01 pre podne »

ovako... imam cetrdeset godina,mesecima sam citao pazljivo vasa uputstva o ishrani,suplementaciji,o osnovnim vezbama za pocetnike...itd,znam gotovo sve napamet,ukapirao sam da je jedna     stvar ipak najbitnija,a     to je posvecenost!!maksimalna posvecenost treninzima,ishrani,pravilnoj suplementaciji...vezbam nekih pet meseci,ne preskacem treninge ni pod kojim izgovorom,lepo napredujem,ali imam problem sa konstantnim bolom u rukama,u predelu lakta,kao sto sam vec rekao drzim se osnovnih vezbi,tri serije svake vezbe sa tezinama od 8 do 12 ponavljanja,4 do sest vezbi po treningu,pauze minut-minut i po,jedan dan su to vezbe samo za grudi,drugi samo za ramena,treci ruke i noge,cetvrti samo za trbusnjake,i tako u krug,stalno,bez pauze,medjutim bolovi u rukama postaju nepodnosljivi,kazem posvetio sam maksimalnu paznju i vitaminima, i svemu ostalom,inace radim na gradjevini sest dana u nedelji po deset sati,kako da sprecim bol koji me udaljava od treninga a nikako ne zelim da ih preskacem?,pozzzz

Kao prvo, moramo definisati uzrok bola...neka povreda, prelom...? Morate nam malo detaljnije reći o bolu? Gde se bol javlja( lokalizacija)? Da li bol oštar, tup? Da li se širi? Kada se javlja? Povećava se pri nekom pokretu? Da li se javlja u mirovanju? Trajanje bola?

Poseta izbaranom lekaru? Neurologu? Fizijatru? Ortopedu? Neka "radna dijagnoza"?

Pijete neke lekove?

Sačuvana
Nemanja Gušić
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Oktobar 18, 2015, 12:04:47 pre podne »

ovako... imam cetrdeset godina,mesecima sam citao pazljivo vasa uputstva o ishrani,suplementaciji,o osnovnim vezbama za pocetnike...itd,znam gotovo sve napamet,ukapirao sam da je jedna     stvar ipak najbitnija,a     to je posvecenost!!maksimalna posvecenost treninzima,ishrani,pravilnoj suplementaciji...vezbam nekih pet meseci,ne preskacem treninge ni pod kojim izgovorom,lepo napredujem,ali imam problem sa konstantnim bolom u rukama,u predelu lakta,kao sto sam vec rekao drzim se osnovnih vezbi,tri serije svake vezbe sa tezinama od 8 do 12 ponavljanja,4 do sest vezbi po treningu,pauze minut-minut i po,jedan dan su to vezbe samo za grudi,drugi samo za ramena,treci ruke i noge,cetvrti samo za trbusnjake,i tako u krug,stalno,bez pauze,medjutim bolovi u rukama postaju nepodnosljivi,kazem posvetio sam maksimalnu paznju i vitaminima, i svemu ostalom,inace radim na gradjevini sest dana u nedelji po deset sati,kako da sprecim bol koji me udaljava od treninga a nikako ne zelim da ih preskacem?,pozzzz
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.084 sekundi sa 18 upita.