TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 02:33:14 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Savet  (Pročitano 2728 puta)
Goxy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jun 19, 2007, 08:13:57 posle podne »

Hvala Hans,veceras cu malo da prozujim po forumu pa da nadjem sta mi treba...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #7 poslato: Jun 19, 2007, 12:38:59 posle podne »

Pa aminokiseline su ti sadrzane u proteinima....citaj ovde m,alo i naci ces sta ti treba...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Goxy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jun 19, 2007, 11:40:29 pre podne »

Naravno da cu da treniram :),a sta je to dota mozes li mi objasniti?:Posto si sham :))))

Ljudi moj drugar koristi neku kombinaciju aminokiseline i proteini,ne znam kako se tacno zove pitacu ga,koristi se oko 20 dana i kosta oko 2200 i on uz neku normalnu ishranu i vezbanje ima solidne rezultate,nista u nekom profesionalnom smeru,ali to je ono sto i ja jurim,neka definicija,jednostavno da telo izgleda dobro...isto kao ja na 184 cm oko 85 kg,i to izgleda dosta dobro...
Sačuvana
Johnn1e
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jun 18, 2007, 09:09:14 posle podne »

Sto si ti meni poznat  ;D Samo treniraj, bolje je nego dota!  :P
Sačuvana
Goxy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 17, 2007, 01:45:49 posle podne »

Sto se tice ishrane,tu sam onako umeren,moze i kvalitetnije,svaku noc izlasci pa posle aj nesto da se jede itd...to sam izbacio,mnogo sam van kuce,pa je dosta tesko uskladiti te stvari.Sto se tice vezbanja tu sam ono maksimalno korektan,nemam problema sa odlaskom u teretanu,ali razumem da je to samo deo puta do necega...Ne bih da pijem nesto sto bi mi dala jos neke mase,jer uvek postoji mogucnost da se ta masa ne usmeri kako treba zar ne,ono sto osecam jeste da kroz vezbanje imam jaku motivaciju,ali osecam da mi treba nei dodatak misicu neka hrana,neki vitamin da izdrzi trening i da se pravilno razvija,tako da takvu neku kombinaciju bih uzeo...mislim ne razumem se puno pa sam mozda lupio...Hvala na savetu Hans,siguran sam da ce mi znaciti,verovatno cu primeniti nesto slicno...

Hm u medjuvremenu sam video poruku od Markonija,pa ako ces istorijat:)),kao klinac Milicionar,posle Obilic,pa jedno vreme kadeti,omladinci Stuttgart,pa se vratio opet u Obilic,pa se tu sve raspalo,i onda se skoro lomio nesto za Bezaniju al sam definitivno batalio,poceo da radim nesto privatno,izvago i odlucio da batalim ,jbg !
« Poslednja izmena: Jun 17, 2007, 01:51:32 posle podne od strane Goxy » Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jun 17, 2007, 01:35:47 posle podne »

goxy gde si igrao fudbal ?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #2 poslato: Jun 17, 2007, 01:20:16 posle podne »

Pa stavi slike ako zelis smernice za nabacivanje mase,ovo i jeste deo za slike.

A prvo ti je vazno da sredis ishranu,6-7 obroka dnevno kvalitetna hrana,bez pizza,pljeskavica...Kad to sredis ubaci jedan koncentrat whey,najbolji je elite whey,uzmes i glutamin i bcaa za ocuvanje misica,vitamine i omega 3 masne kiseline.To bi trebalo da je dovoljno kao osnovna suplementacija,opelt pod uslovom da sredis ishranu.
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Goxy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 17, 2007, 12:55:06 posle podne »

Poz ljudi,vec 2,3 dana iscitavam ovaj forum i kao mnogi drugi odusevljen sam sadrzajem i prilivom korisnih informacija.

Iskoristicu priliku da se u prvom postu predstavim i zadrazim neki savet ili sugestiju.:)
Zovem se Goran 1985 sam godiste,12 godina sam trenirao fudbal,profesionalno i ozbiljno.
Video sam da ima dosta komentara o motivaciji,volji i zelji za treniranjem,e to je nesto sto sam ja stekao godinama,12 godina trcanja i svakodnevnog treninga :)).
Nakon niza povreda i pauzica ja sam prestao da se bavim fudbalom profesionalno.Govoreci o teretani i vezbanju,mogu reci da i tu imam dosta staza,kroz pripreme za fudbal u sklopu kluba ali i privatno,akcenat je uglavnom bio na zatezanje,spremanje misica za napore,eksplozivnost itd...

Trenutno treniram redovno u teretani 4-5 puta nedeljno,vec 2-3 meseca,oslanjajuci se na programe koje sam naucio iz ranije pomenutog primera.Ono sto je moj plan u narednom periodu,jeste da postepeno udjem u neki program rada,ishrane i koriscenja nekih suplemenata,tu mi je potreban vas savet :)).
Visok sam 184cm,tezak 83 kg,znaci da sam od prestanka treniranja,dobio jedno 4,5 kilograma.

Vrlo ozbiljno zelim da se pozabavim svojim telom u narednom periodu na duze staze.
Noge su mi vrlo jake,izdefinisane i prilicno sam zadovoljan.Sto se tice ruku,grudi,ledja,...mogu reci da za sada lepo izgledam i zadovoljan sam donekle.

Da ne bih sada sirio puno pricu u mom prvom postu,zeleo bih od vas da cujem ideje i savete,pocevsi od nekog programa,nekih dodataka ishrani itd...
Moj neki krajni cilj je da nastavim sa treningom jer sam naviknut na konstantni trening,da odrzavam telo zdravim i u formi i da dodjem do neke definicije i mase,gde bih moga reci da lepo izgledam,da brinem o svom telu.
Unapred sam zahvalan na svakom odgovoru ili savetu,u zelji da naucim od vas nesto,da svoju energiju usmerim ka svom telu.

Sta bi to konkretno bilo ,od proteina ili aminokiselina(nisam neki strucnjak oko toga:PP) ili drugih preparata,sto bi mi uz naporan rad dalo neki zeljeni rezultat.Ako mozete da mi ostavite neki link,da date neki savet,jer sam upoznat apsolutno sa radom u teretani i vezbama,jedino sto mi je potrebno su smernice,kako bih krenuo da radim u pravom smeru,uzimajuci u obzir moj krajni cilj.

Jos jednom se zahvaljujem na vremenu i odgovorima unapred.

Ps: Hvala mom drugaru Dzontri :)))),sto me je uputio na ovaj forum,siso nemoj da se smejes kad budes citao :PP.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.111 sekundi sa 18 upita.