TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399320 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 09:15:36 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: DILEMA xD  (Pročitano 13897 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #79 poslato: Maj 25, 2008, 03:34:09 pre podne »

Nene...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Lokk1
Gost
« Odgovor #78 poslato: Maj 25, 2008, 03:06:32 pre podne »

umrecesh glup .. eto :D pobedio sam :D CS ce biti sport i kao takav preti da ce svi ostali sportovi biti zaboravljeni pa ce svi da igraju CS i ti hans dada :D :))) eto ..
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #77 poslato: Maj 25, 2008, 02:50:02 pre podne »

E vas dvojica niste normalni... ajde preĂ°ite na PM pa se objašnjavajte, a nas pustite da ovde vreĂ°amo kvazi sportove poput pola, la krosa i ostalih idiotskih aktivnosti koje su izmislili ameri samo da bi zgrnuli velike pare... kapitalizam bato!  ;D

taj la crosse mi je dojaja da gledam poshto se lome ko nezdravi .. ono ko hokej .. ali da nema smisla ... nema :D :))))

a polo je zasluzio jedan LOL :D

ja pokushavam da ugasim raspravu a shaban bi sada terao do smrti :D :)))

nemosh ti da ugasish raspravu,na vashu zalost demokratija vlada pa mogu do smrti da teram po svom niko ne moze da me spreci...eto vam demos kratos vash...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #76 poslato: Maj 25, 2008, 02:45:33 pre podne »

ti furash svoju definiciju koja realno nema veze sa mozgom .. tako mislite ti i mozda josh 2 coveka na svetu ... tako da ne znam ni shto raspravljam uopshte ...

brate jesi se kao malo trkao sa drugarima ... pa  bacao kamenje da vidish ko ce dalje baciti ... i ako se setish radio si to ZATO SHTO TI JE ZABAVNO !! nije ti napamet palo da sa 6-7-8 godina pomishljash na ponizavanje druga nego si gledao kako da se zabavish ... to ti je kao kada u choporu vukovi ili kerovi onako krenu da se rvu i da se grizu .. ali to im je igra .. nema veze ni sa dominacijom ni sa osvajanjem !!

CS i paintball slichni ... po chemu ... ovde trchish i sakrivash se a ovde koristish reflexe misha mozak timski rad ... timing specifichne uslove igre i fiziku koja ti dozvoljava da radish stvari koje su nemoguce u rl ... ja ne vidim povezanost CS i paintbala ... CS je igra mozga ..

ne,vidis tako kako ti razmisljas razmislja mala manjina...zato fala bogu cs i nikad nece zaziveti kao sport...pricas kao u svetu je bolji mentalitet...ajde da napravimo malu anketu anytime,anywhere i garantujem da ce svuda(osim u koreji :D ) ljudi reci da cs NIJE psort...

Cek izvini,u paintabllu ne koristis mozak,reflekse,timski rad,taktiku,strategiju.. ?? ala si sad nalupo za to...samo sto u csu zavisis od exploatisanja(bar je tako sa iskusnim igracima) nerealnosti,ustaljene fizike,bagova itd te igre...mislim oni fazoni kako kazu :e brate radi matrix :D :D wtf,pa one fore pucanja kroz zidove,i tacno naucis kada i gde mozes pucati kroz zid jer si igrao mapu milon puta..al mi je skill jebes me....BAGOVI,fore e to je cs...a u stvarnom svetyu zavisis od bogom datih gena...only the strong survive...e to je sport...

a sto s ebacanja kamenja tice...radis to da bi bio bolji od drugih...zabavno je,ali i nije lepo kad si poslednji il je zabvno kad gubis a?
« Poslednja izmena: Maj 25, 2008, 02:47:20 pre podne od strane Hans » Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #75 poslato: Maj 25, 2008, 02:40:36 pre podne »

E vas dvojica niste normalni... ajde preĂ°ite na PM pa se objašnjavajte, a nas pustite da ovde vreĂ°amo kvazi sportove poput pola, la krosa i ostalih idiotskih aktivnosti koje su izmislili ameri samo da bi zgrnuli velike pare... kapitalizam bato!  ;D

taj la crosse mi je dojaja da gledam poshto se lome ko nezdravi .. ono ko hokej .. ali da nema smisla ... nema :D :))))

a polo je zasluzio jedan LOL :D

ja pokushavam da ugasim raspravu a shaban bi sada terao do smrti :D :)))
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #74 poslato: Maj 25, 2008, 02:39:25 pre podne »

ti furash svoju definiciju koja realno nema veze sa mozgom .. tako mislite ti i mozda josh 2 coveka na svetu ... tako da ne znam ni shto raspravljam uopshte ...

brate jesi se kao malo trkao sa drugarima ... pa  bacao kamenje da vidish ko ce dalje baciti ... i ako se setish radio si to ZATO SHTO TI JE ZABAVNO !! nije ti napamet palo da sa 6-7-8 godina pomishljash na ponizavanje druga nego si gledao kako da se zabavish ... to ti je kao kada u choporu vukovi ili kerovi onako krenu da se rvu i da se grizu .. ali to im je igra .. nema veze ni sa dominacijom ni sa osvajanjem !!

CS i paintball slichni ... po chemu ... ovde trchish i sakrivash se a ovde koristish reflexe misha mozak timski rad ... timing specifichne uslove igre i fiziku koja ti dozvoljava da radish stvari koje su nemoguce u rl ... ja ne vidim povezanost CS i paintbala ... CS je igra mozga ..
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #73 poslato: Maj 25, 2008, 02:35:24 pre podne »

Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #72 poslato: Maj 25, 2008, 02:34:21 pre podne »

Aj ovako: CS u realnom svetu bi bio paintballl...to jeste sport,ali CS na kompu nie sport jbt jbt jbt...jeste zato je izmisljen sport trust me...da ponizis drugu stranu a da obojca ostanete zivi...sve se svodi na to...mislim jbt,igre ce uskoro moci da s eigraju ono stavis neku glupost na glavu i u virtuelnom svetu si,sve mozak radi telo skroz miruje...oce i to biti sport ako neka "kul" igra kao cs bude mogla tako da se igra?Ajde bezi....
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #71 poslato: Maj 25, 2008, 02:28:42 pre podne »

Al pikadom mozh da ubijes nekog,csom nemoSH! aman svati,IGRICE NA KOMPU SU ENREALNE<VIRTUELNE STVARI! NISU SPORT I NEMOZ DA BUDE SPORT NESZTO STO JE JEBENI SKUP NULA I JEDINICA! KRAJ!

pikadom ili curlingom ili bocanjem mozesh da ubijesh nekog ... fudbalom mozesh da ubijesh nekog ??? odbojkom mozesh da ubijesh nekog ...  u kom sick worldu ti zivish :D :D ...

sportovi nisu nastali da bi se ljudi ubijali nego razonodili ...

brate hans ti si skup elektrona,protona i neutrona ... jesi svestan kako ovo glupo zvuchi kada se tako banalizuje ..
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #70 poslato: Maj 25, 2008, 02:25:06 pre podne »

Al pikadom mozh da ubijes nekog,csom nemoSH! aman svati,IGRICE NA KOMPU SU ENREALNE<VIRTUELNE STVARI! NISU SPORT I NEMOZ DA BUDE SPORT NESZTO STO JE JEBENI SKUP NULA I JEDINICA! KRAJ!
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #69 poslato: Maj 25, 2008, 02:19:41 pre podne »

zato shto ti je tada kada je nastalo fizichko i materijallno bilo blize i pristupachnije nego mentalno ...  lakshe je bilo bacati koplje ili se rvati nego igrati shah koji nije ni bio izmishljen .. a o kompovima da ne pricham ...

nije zamena za rat .. nego je covek drushtveno bice i voli da se takmichi .. neko ce ovo povezati sa dominacijom ali sumnjam iz vishe razloga za koje me mrzi da objashnjavam .. 

znachi poenta sporta je da pobedish nekog ..  ok pikado ? jel to tebi sport ?? a streljashtvo ?? to realno mogu da rade ljudi koji ne mogu da dignu tanjir supe .. ali JESTE sport .. druga stvar je to shto kad pomenesh rech sport tebi je u glavi prvo fudbal kosharka atletika rvanje i ostale ,,fizichke stvari '' ... nadji na netu definiciju sporta i ne davi vishe :D:D:D::D

verujem ja da se ti necesh pomiriti sa tim da su te stvari sport .. ali brate ne postoji niko na svetu ko zeli da obori lupam shah sa liste sportova. .. ljudi koji se imalo razumeju u tematiku i teoriju razumeju zashto je shah sport ... ti nerazumesh i to je tebi neprirodno .. ok a shta si ti .. shto bi se ljudi prema tebi ravnali ... postoje mnogo pametniji i obrazovaniji ljudi i od mene i od tebe i bojim se da su se svi oni slozili da eto npr shah jeste sport ...

CS npr ima sve preduslove da postane sport ... koliko god se vi derali da je to skrnavljenje i da nije prirodno i da je to za debile .. to ne menja stvar da se eto CS prikazuje na eurosport2 (gledao sam turnir neki ...shaguar ih polomio sve :D :)) ) i da ce pre ili kasnije .. ne mora CS ali neka druga igrica koja ce mozda biti josh bolja (samo ne znam kako ) postati sport .. u to sam ubedjen ..gaming je josh uvek ,,nova disciplina'' i josh uvek je taboo kao shto se vidi ali predrasude rade svoje .. ljudi nece da pogledaju chinjenice ..
« Poslednja izmena: Maj 25, 2008, 02:25:34 pre podne od strane Lokk1 » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #68 poslato: Maj 25, 2008, 01:50:40 pre podne »

a shah mozesh da prihvatish .. ??  i bocanje i ono brisanje podova .. curling valjda ... ??? SPORT i fizichki napor NIAKAKO NISU POVEZANI !!!

pa ne prihvatam naravno,jesu povezani su...bas zato sah ne prihvatam kao sport...a krling ne da ne prihvatam,nego kao sto ameri ne vole fudbal tako ni ja ne volim karling...stran mi je i ne svidja mi se,nemam odnos prema njemu,ovo podneblje nije plodno za to,pa ni ne cudi sto je izmisljeno na severu....ali opet i karling zahteva napor i fizicki skill...svati jednostavno : sport je nastao kao zamena ljudima za ratovanje...simple fact...ajd da se ne ubijamo i tako vidimo ko je bolji,nego ajd da se rvemo,da vidimo ko ce dalje koplje da baci itd...to su prvi,izvorni sportovi a ostali su se samo an to nadovezivali...nema sporta bez fizickog napora,nije samo nadmetanje ko je bolji u necemu u pitanju....jednsotavno SPORT=fizicki,ono sto ne zahteva fizicki napor a zahteva umni ne bih nazvao sportom...to je to...
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #67 poslato: Maj 25, 2008, 01:22:06 pre podne »

a shah mozesh da prihvatish .. ??  i bocanje i ono brisanje podova .. curling valjda ... ??? SPORT i fizichki napor NIAKAKO NISU POVEZANI !!!
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #66 poslato: Maj 25, 2008, 01:17:17 pre podne »

Ma brate ne svatas ti mene...ja bi zveo u igricama da mi neko ponudi ...ali je bogohuljenje reci da je CS ili bilo koja igra sport brate svatas me?Jednostavno i apsolutno razvija umne sposobnosti,analiticke,opticke,logicke...ali nie sport i ne treba da bude...nek bude takmicenja svakih mogucih u igrama,ali da se ne zovu SPORTSKA....
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #65 poslato: Maj 25, 2008, 01:13:37 pre podne »

oni su gay bili ... nishta se oni ne pitaju :D :D ...realno da su antichki grci imali cs ne bi ni bacali disk nego bi delili HS ... ajde banalizujemo ... batali ovo .. ajd lock dok ja i hans ne zakrvimo :D :D :D:D
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.402 sekundi sa 18 upita.