TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 09:19:04 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Gudi+ledja  (Pročitano 3489 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #14 poslato: Maj 29, 2007, 04:21:04 posle podne »

ok je
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Maj 29, 2007, 04:15:03 posle podne »

znam. ali nisam to radio. radio sam kosi+ravni+razvlacenje na kosom a ledja lat nazad+lat napred+veslanje
naravno u supersetovima. Isto mi i rame zadnje pogodilo extra. samo radio sam ruke u nedelju, ne znam da li sam napravio dovoljno dugu pauzu??
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #12 poslato: Maj 29, 2007, 04:04:59 posle podne »

Uski zgibovi sa dlanovima ka tebi su super vezba za biceps
Sačuvana
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Maj 29, 2007, 04:03:40 posle podne »

Odradio sam trening, i buknule mi ruke hahaha :D :D koja ironija
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #10 poslato: Maj 27, 2007, 08:13:52 posle podne »

Jao brate...ne slusas me....NIJE SUPERSERIJA ono biceps pa odma triceps,to je pre zamor antagonistickog misica,ali se odomacio izraz superserija po teretanama sta ces....Ovaj princip radjenja kako sam ti napisao je najnormalniji trening.Nema soka ekstremnog,prodje par minuta pre nego sto ponovo uradis isti misic.A imas odmor izmedju svake serije.

i to je natagonisticki super set ali totalno drugaciji , pre zamor i post zamor se rade za istu grupu misica , ako se radi za antagoniste onda je to neka cudna super serija

Da izvini zezno sam se
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #9 poslato: Maj 27, 2007, 08:12:54 posle podne »

Taj fazon,svaka promena godi.Probaj sve isto da radis trening,ali recimo treniraj u drugo vreme nego inace opet ces dobiti reakciju misica.
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Maj 27, 2007, 08:12:20 posle podne »

Jao brate...ne slusas me....NIJE SUPERSERIJA ono biceps pa odma triceps,to je pre zamor antagonistickog misica,ali se odomacio izraz superserija po teretanama sta ces....Ovaj princip radjenja kako sam ti napisao je najnormalniji trening.Nema soka ekstremnog,prodje par minuta pre nego sto ponovo uradis isti misic.A imas odmor izmedju svake serije.

i to je natagonisticki super set ali totalno drugaciji , pre zamor i post zamor se rade za istu grupu misica , ako se radi za antagoniste onda je to neka cudna super serija
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Maj 27, 2007, 08:10:24 posle podne »

ti sto to kazu nemaju pojma , cu sokira organizam , pa svaka promena sokira organizam , to sto ces jednom u mesec dana odraditi neki drugi trening pa ponovo se vratiti na staro nista nece promeniti , trening menjas na mesec dana , organizam se na sve moze navici , promena je dovoljno da bude minimalna , npr. Poliquin je radio istrazivanje tako sto je sa radio cucanj 10x10 odredjeni vremenski period sa jednim patikama i onda kada je telo prestalo da reaguje tj. kada je naviklo na tu tezinu on nije promenio tezinu vec je promenio patike i nakon tog treninga dobio upalu misica nogu
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #6 poslato: Maj 27, 2007, 08:07:06 posle podne »

Sačuvana
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Maj 27, 2007, 08:03:57 posle podne »

Pa za ruke sam citao da valja samo jednom mesecno zato sto je cilj da se sokira misic a da se ne stvori navika na takav trening. Sto je za grudi-ledja drugacije?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #4 poslato: Maj 27, 2007, 07:53:22 posle podne »

Tako je najefikasnije,nije to onaj superset kako si navikao odma posle jedne radis drugu,nego bas kako je napisano sa odmorima.Kad vec radis antagoniste ne znam sto ne bi radio ovako.
Sačuvana
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Maj 27, 2007, 07:51:27 posle podne »

pa ruke radim samo jednom nedeljno, kao i ramena. Pa nije valjda svaki trening grudi+ledja superset?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #2 poslato: Maj 27, 2007, 06:30:08 posle podne »

Radis u supersetovima

Recimo benc pa minut odmor pa onda zgibovi minut odmor  pa opet benc pa odmor....tako po 4 serije svake vezbe

onda uzmes nove dve vezbe,recimo kosi benc i veslanje u pretklonu ista fora kao gore.

i uzmes za kraj recimo povlacenje na latu iza vrata i letenje na ravnom bencu,samo sto smanjis malo odmor izmedju serija i uradi 2-3 serije

I sve vreme pazi da ti tempo ne ode ispod 3020,znaci bar 3 sekunde spustas teg.Nista eksplozivno.Ovo znaci da ne uzimas ogromne tezine vec nesto sto mozes da iskontrolises.

Ledja i grudi ce puci veruj mi,nema boljeg splita od grudi-ledja.

I ne preteruj sa rukama opet ti kazem :)

« Poslednja izmena: Maj 27, 2007, 06:32:17 posle podne od strane Hans » Sačuvana
Hitman
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Maj 27, 2007, 06:20:35 posle podne »

Sta mislite o treningu grudi+ledja. ja sam do sada radio odvojeno ali sad bi hteo da spojim kako bi mogao da ustedim koji dan posto imam 2 utakmice nedeljno. Nije mi cilj masa na ledjima, a ni na grudima nista preterano posto su mi sad prioritet ruke.
Mislim velike su grupe misica pa se bojim da ne pretreniram. Kako da radim? Sta prvo? Koje vezbe i koliko  serija. Jel dovoljno kosi+ravni+razvlacenje+zgibovi(napred i nazad)+veslanje+ledjnjaci???
Kako vi radite?
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.072 sekundi sa 20 upita.