TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399973 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 05:26:02 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: new routine,ne ujedam :)  (Pročitano 2631 puta)
FITNES ČIKA
Član
**
Van mreže Van mreže

doĂ°i sebi dok još imaš kome...

« Odgovor #13 poslato: Maj 02, 2009, 08:12:58 posle podne »

hvala za trud.mada moram priznati vrlo standardan trening za bidzu al naravno ako se radi kako treba vrlo efikasan
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #12 poslato: Maj 02, 2009, 07:12:30 posle podne »

http://kbierek.powweb.com/shapefit-pics/biceps-exercises-dumbbell-alternate-bicep-curls.gif
http://kbierek.powweb.com/shapefit-pics/forearms-exercises-reverse-barbell-curls.gif
http://kbierek.powweb.com/shapefit-pics/biceps-exercises-hammer-curls.gif (desna pa leva...)

Sačuvana
FITNES ČIKA
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Maj 02, 2009, 06:53:44 posle podne »

jel možeš da prevedeš ove vežbe na srpski?
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #10 poslato: Maj 02, 2009, 06:50:34 posle podne »

2)bicep
standard, alter. dumbel curls,barbel curls reverse,Thand dumb.  odlicna kombinacija i preporucujem svima da je probaju.

mozda i jesu gluposti,ali gledam da izbacim nesto sto vec i onako radim da cuvam energy sto vise...
Sačuvana
FITNES ČIKA
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Maj 02, 2009, 06:40:40 posle podne »

koji trening za biceps?
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #8 poslato: Maj 02, 2009, 05:25:07 posle podne »

previse se opterecujes glupostima....licno smatram da nema nista lose u radjenju prednjeg ramena,odnosno licno mi potisci za rame jako prijaju taman da se celo rame zagreje a i stimulise za rad....
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #7 poslato: Maj 02, 2009, 10:30:28 pre podne »

u cetvrtak sam odradio grudi/bicep/abs za 65min ;)
nisam ocekivao istu upalu ko pre...ali isto je.Nego danas je subota,trebalo bi da radim ledja/tri ali mislim da cu ostaviti za sutra.
osecam upalu i u prednjem ramenu,sad me to zanima,da li da izbacim letenje sa bucicama ispred(front dumbell raises) kada radim ramena? ako ih vec dobro radim sa grudima? ili ja mozda dizem(kada radim benc) ruke previse pa se ukljucuju vise tricep i rame,mada tricep ne osecam upalu,mada mozda i ne osecam od bicepa koji kuca kao cekic.
nema sta onaj trening za bicep je bukaca,juce u skoli na fizickom,kaze drug tebi samo ruke rastu lol
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #6 poslato: April 30, 2009, 05:07:43 posle podne »

nema uvreda tako jeste,ali izgleda da sam stigao do plafona :(
od septembra napredovao sam svaki mesec po 2-2.5kila,hrana je uvek ista a trening sve bolji bolji,i do februara 90kg(septmebar nesto manje od 70) i u martu ista kilaza,pocetak aprila nesto manja...
posto sam ja dosta visok(2) ,iako sam jeo malo mesa(i u boljim danima nisam imao) jeo sam uglavnom pasulj,pirinac,grasak,buraniju..itako to...
ono sto se sad sigurno desava jeste da ta isharana ne zadovoljava potrebe tela za proteinima,zato i nema napretka,Ali i ne dobijam na salu,sta vise vidim malo vise abssa,sto znaci da gubim jer imam 5km svaki dan hoda,bicikla...do je druga strana motke visine,treba dosta vise jesti za dobijanje mase,ali i kad jedes dosta telo dosta vise i trosi...

sad nemam pojma sta da radim,da batalim nema sanse,da imam vise love(mozda nekad),zato sad gledam da trening podignem na jos visi nivo..

upravo to sto rece Filip u prethodnom postu, ok je trening na visem nivou ali ako ishrana nije na visem nivou opet neces napredovati...
radis dosta i aerobne vezbe, 5 km dnevno te takodje istrosi.... veoma...
moras pojacati klopu, nema druge...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #5 poslato: April 29, 2009, 12:41:17 pre podne »

podizanjem treninga na visi nivo neces nista dobiti ako ne podignes ishranu za dva nivoa...to ti je kao ono e sad ocu da popravim biceps radicu ga 4 puta nedeljno...a kontraproduktivno je...tako isto i ovo,ako imas extra treninga a tamo-vamo ishranu slaba vajda....kakogod vezbao i ako dobro jedes i suplementiras neminovno ces rasti to je cinjenica...tako da ok ti radi bolji trening ali NISTA od toga jer zapamti da ti treningom RAZARAS telo,a kuci rastes,i ako ti budes razarao vise nego sto popunjavas o cemu pricamo onda....
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
chiller
Gost
« Odgovor #4 poslato: April 28, 2009, 10:40:06 posle podne »

nema uvreda tako jeste,ali izgleda da sam stigao do plafona :(
od septembra napredovao sam svaki mesec po 2-2.5kila,hrana je uvek ista a trening sve bolji bolji,i do februara 90kg(septmebar nesto manje od 70) i u martu ista kilaza,pocetak aprila nesto manja...
posto sam ja dosta visok(2) ,iako sam jeo malo mesa(i u boljim danima nisam imao) jeo sam uglavnom pasulj,pirinac,grasak,buraniju..itako to...
ono sto se sad sigurno desava jeste da ta isharana ne zadovoljava potrebe tela za proteinima,zato i nema napretka,Ali i ne dobijam na salu,sta vise vidim malo vise abssa,sto znaci da gubim jer imam 5km svaki dan hoda,bicikla...do je druga strana motke visine,treba dosta vise jesti za dobijanje mase,ali i kad jedes dosta telo dosta vise i trosi...

sad nemam pojma sta da radim,da batalim nema sanse,da imam vise love(mozda nekad),zato sad gledam da trening podignem na jos visi nivo..
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #3 poslato: April 28, 2009, 08:37:56 posle podne »

bez uvrede,ne opterecuj se vezbama samo idi u teretanu,dizi 45 minuta i ostalo vreme jedi kvalitetno....kada udaris u plato s napredovanjem onda birini o dzidzabidzaba i vezbama itd
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
chiller
Gost
« Odgovor #2 poslato: April 28, 2009, 07:19:23 posle podne »

u cemu je fora niko nista nepise ko na sarani,ziv sam ako je to...

vise me zanima sama organizacija i neko predjasnje iskustvo,koga i nemam mnogo...
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #1 poslato: April 26, 2009, 11:53:53 pre podne »

pocinjem novu rutinu narednih 7-8 sedmica,predhodna je bila dobra,mada sam radio zestoko,vidim sada da je bilo preterano,ali sta cu volim da radim tako  :)
Moracu da smanjim vezbe,vreme...i ono malo para sto sam imao,potrosio sam na hranu,ustvari nije malo preko 300e u posledjih 5-6 meseci,i ako sa tim nisam imao dovoljnu ishranu,sada ce biti jos teze :( ,o suplementaciji da ne pricamo :-\
u napred znam da ishrana nece biti na nivou treninga,ali sta je druga opcija? da sedim kuci i cesem jaastuk :D

imam dileme oko vezbi,mada bih to verovatno otklonio posle prve sedmice,isprobao sve pa izabrao najbolje,sada cu to skratiti..

raspred:
sre. grudi/bicep
sub. ledja/tricep
ned. noge/ramena

1)grudi
benc press,kosi i kontra kosi sa bucicama,razvlacenje sa bucicama na kosom
ovde moram da izbacim kosi ili kontra kosi,ili da jedne sedmice radim sa kosim sledece kontra koso...mozda da sada radim razvlacenje na ravnom?
2)bicep
standard, alter. dumbel curls,barbel curls reverse,Thand dumb.  odlicna kombinacija i preporucujem svima da je probaju.
ne znam da li da umesto b.curlsa reversa ubacim obican barble curl.

3)ledja
ovde ce biti zeznuto,radio bih latpulldown,ona na donjem koturu i tbar row i deadlift
wide grip zgibove ne bih radio,mogu da uradim 5-6,ali mislim da jos ovih narednih 7-8semica moram bez njih jer nije to to kad radim,iako se ne cimam(mnogo) i radim sa brzim dizanjem i sporim spustanjem ne osecam veliku kontrolu ili sta vec kad radim..

4)ramena
seated overhead Dpress,standing side literals,standing frond Dumbell raises.
dobro ovo ide,pre sam radio na pocetku s.overh.dpress i dosta se tu napredovalo,pa sam onda radio prvo standingsideL. i jos lepse ide tako da ce to biti tako,samo ne znam da li bi radio zadje rame,neke vezbe koje sam probao deluju mi kao piss niz vetar,kolko je uopste vazno da se radi neka vezba za zadnje rame i da li moze ono da napreduje sa ledjima ili nekom od ovih gore vezbi za rame?

aj za noge cu malo kasnije..

« Poslednja izmena: April 28, 2009, 07:16:06 posle podne od strane chiller » Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.142 sekundi sa 19 upita.