TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399973 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 01:10:47 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vase misljenje..  (Pročitano 2956 puta)
MaZzZoHuCTa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

baGzyyy

Koliba CS Community
« Odgovor #7 poslato: Maj 02, 2009, 08:43:21 posle podne »

Hvala buraz na savetu veoma :-) btw ne mislim sparingovanje...znaci samo udaranje u vrecu...ne znam ali ne mogu da ne udaram u vrecu ili bilo gde bar jednom nedeljno...mnogo me opusta...ovako sam nervozan samo :S...za noge i ramena si u pravu..i to sam mislio da odvojim skroz...znaci jedan dan samo noge,a jedan dan samo ramena...mnogo izgubim snagu kada radim noge...nemam dusu da radim i ramena :-) A i krv mi ide cas gore,cas dole...probacu neki novi program pa cu postaviti u ovom topicu da vidim jel mislite da li je ok...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #6 poslato: Maj 02, 2009, 06:03:30 posle podne »

Ajmo redom...
1.Za pocetnika trening je preobilan i sumnjam da je tebi sredjena ishrana a i suplementacija tako da ce doci smo do razgradnje a ne naprtka.
2. Sto se tice "sparinga" to jest udaranje vrece kako si i sam napisao (to nije uopste isto)  radis minutaze od 2 ili 3 minuta po rundi sa minutom odmora.Ako si spreman onda ides 3min udaranja sa minutom odmora po minimalno sest rundi.Ali...udarati konstantno dzak 3min sest rundi je ekstreman napor koji izdrzavaju samo pravi bokseri i kick bokseri.Veruj mi ovo znam iz iskustva jer sam dugo i u boksu-delom i kick boksu.Mlataranje oko dzaka i pravilno udaranje su dva razlicita pojma a ja nisam siguran sta si ti mislio pod udaranjem vrece.
A sparing?? pa pravi sparing sa nekim ko zna da udara pa ti razbije nos ili glavu i nije bas dobra ideja kao vid kardia pa ti savetujem da to preskocis.
Nego da se vratimo na trening:
Velika ti je greska sto si spojio noge i ramena.Noge su velika partija i ako ih odradis kako treba nema sanse da ostane snage za ista drugo.Isto tako sam uveren i za ledja,ali to opet zvisi od coveka do coveka.Probaj sistem dva dana rada pa jedan pauze.Ako mora kardio onda samo posle treninga sa tegovima i to postepeno i polako - trcanje je bolje nego mlataranje u dzak (pogotovu ako ne znas pravilno udarati).Samo polako doziraj intenzitet.
Znaci:  Koriguj ishranu,malo obrati paznju na suplementaciju,trening promeni i bice vremenom ok.
« Poslednja izmena: Maj 02, 2009, 06:06:29 posle podne od strane Zoltan Kozma » Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #5 poslato: Maj 02, 2009, 05:33:58 posle podne »

au,idem i ja malo jace od 6meseci,ima ovde onih koji idu vise od 6godina,ali to nije poenta...
misicu treba 24-48 sati da se oporavi od "dobrog" treninga,ti izmedju prvog i drugog dana mozda nemas ni 24sata,tako da se misic nije ni oporavio a kamoli odmorio...
najbolji odgovor ces dobiti ako probas,ako bude islo dobro,nema sanse,jedino ako su ti treninzi labavi i misic ne radi 110%...ustvari mozes i ti da radis i tako ali trening za ledja sa "odmorenim" telom i danom odmah posle grudi ne mogu se porediti.

sad videh da si napisao poceo,ako imas za cilj masu nesto nije uredu.
Sačuvana
MaZzZoHuCTa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

baGzyyy

Koliba CS Community
« Odgovor #4 poslato: Maj 02, 2009, 05:17:14 posle podne »

Idem buraz nesto malo jace od 2 meseca u teretani...u pocetku sam imao malo vise odmora,ali sam poceo ovaj oko 2 nedelje vec i izgleda mi OK...a i imam dosta snage...stalno sam trcao pre toga...trenirao sam i fudbal 7 godina...mislim da mi odgovara skroz...sada ne znam..i zelim bas zato da cujem sta vi kazete ;P
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #3 poslato: Maj 02, 2009, 05:16:05 posle podne »

itekako malo,ja sam radio grudi/bicep u cetvrtak i trebao sam danas da radim ledja/tricep,ali nisam ostavio sam za sutra...
gledam i smejem se 3.Odmor ( "sparing"...udaranje u vrecu..trcanje ),kakav je to crni odmor sa udaranjem u vrecu,ja gledam da sto manje dizem ruke samo da se sto vise odmore sutra za ledja :)
Sačuvana
Ivan Djuric
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Maj 02, 2009, 04:57:53 posle podne »

Posto si mazohista udri dok ne padnes ;)
Premalo odmora za pocetnika...
Sačuvana
MaZzZoHuCTa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

baGzyyy

Koliba CS Community
« Odgovor #1 poslato: Maj 02, 2009, 11:50:19 pre podne »

E ovako...nisam bas nesto iskusan u teretani pa bi xteo da vidim vase misljenje o ovome...idem nekoliko meseci u teretanu i ovakav mi je program
1.grudi/biceps
2.ledja/triceps
3.Odmor ( "sparing"...udaranje u vrecu..trcanje )
4.noge,ramena
5.odmor ( totalan )
6.ispocetka

Program mi ovako skroz odgovara..ali ja bix ovog 3 dana posto imam vrecu za box,bandazerke i celu opremu...da malo udaram.."sparingujem"..a ponekad i trcanje...pa sam xteo da pitam da li to nece lose uticati zbog teretane...i ako nece..ako moze neko da mi kaze koliko da udaram u vrecu...minutaza/odmor...posto sam slabo upucen...:s
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.147 sekundi sa 19 upita.