TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399946 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 20, 2025, 01:12:31 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitanje Za Marka Dimitrijevica  (Pročitano 3035 puta)
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jun 10, 2009, 11:59:46 pre podne »

Hvala,Hans bio sam ja dosta puta za svaku povredu koju sam ja ovde izlozio i nisam dobio nikakvo misljenje,kao zasto ti trcis,zasto ti treniras to,zasto se bavis ovim a sto nisi onim i bukvlano mi izredjaju sve zivo skoro od osnovne pa do faksa i posla zlo i naopako...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #6 poslato: Jun 10, 2009, 07:59:24 pre podne »

Ajd i ja ovde da pitam...Od kada sam poceo da sljakam intenzivno zgibove sa nadhvatom zglob mi postaje sve vise bolan pri bilo kom pokretu osim u polozaju za dahvat i za bench press.Molim za vase misljenje...
Vecina ljudi dok radi zgibove trudi se da broji ponavljanja a ne da pogodi latisimus...dakle usled cimanja i ostalih pokreta koji angazuju sve misice osim ledja upravo dolazi do ovakvih i slicnih povreda.Zgibove kada radis trudi se da vecinu pokreta odrade ledja ...i bez naglih pokreta,ujednaceno .
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #5 poslato: Jun 10, 2009, 03:46:07 pre podne »

reuma,povreda,iscasenje,istegnuce...ili jos 100 stvari,ides kod fizioterapeuta ako se nastavi i on ti kaze i sredi
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 10, 2009, 02:00:27 pre podne »

Ajd i ja ovde da pitam...Od kada sam poceo da sljakam intenzivno zgibove sa nadhvatom zglob mi postaje sve vise bolan pri bilo kom pokretu osim u polozaju za dahvat i za bench press.Molim za vase misljenje...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #3 poslato: Jun 04, 2009, 04:12:05 posle podne »

Mare kontao sam da primenim ona takozvani GVT trening..da radim grudi i ledja u jednom danu, ruke isto posebno, ramena posebno i noge posebno.. Sad posto sam presao u drugu teretanu...i rekao to novom treneru..uopste ne podrzava to.. Trenira me po njegovom..juce sam radio ledja i biceps..trening je izgledao ovako.. 5 serija zgibova ispred glave do otkaza, 5 serija zgibova iza glave do otkaza, pa 5 serija uski hvat zgibova isto do otkaza..pa vucenje 5 serija 8 do 10 ponavljanja maksimum...i na kraju jednu vezbu za biceps isto 5 serija, max 10 ponavljanja, min 8.. A danas sam radio grudi i triceps..prvo sam radio kosi benc..sve isto kao juce..znaci po 5 serija svaka vezba..znaci da u svakoj seriji izguram sa nekom kilazom max 10 ponavljnja i to jedva..radi sam cetri vezbe za grudi..i na kraju jednu za triceps.. Sta ti mislis o ovome..??

u GVT nemas poseban dan za ramena,taj trener pojma nema ako ti daje 15 serija skoro iste vezbe jer se regija koju pogadjas menjenjem hvata i sirine kod zgibova neznatno menja...ne placaj takve trenere vec citaj ovde imas gro tema o ledjima i svemu drugom...
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #2 poslato: Jun 04, 2009, 03:05:15 posle podne »

Sta da ti kazem...menjaj trenera...idi  ledja i triceps,loza i ramena,grudi i biceps,noge,unutrasnji deo ledja i trapez.
Sačuvana
Markos Katikus
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 04, 2009, 02:47:08 posle podne »

Mare kontao sam da primenim ona takozvani GVT trening..da radim grudi i ledja u jednom danu, ruke isto posebno, ramena posebno i noge posebno.. Sad posto sam presao u drugu teretanu...i rekao to novom treneru..uopste ne podrzava to.. Trenira me po njegovom..juce sam radio ledja i biceps..trening je izgledao ovako.. 5 serija zgibova ispred glave do otkaza, 5 serija zgibova iza glave do otkaza, pa 5 serija uski hvat zgibova isto do otkaza..pa vucenje 5 serija 8 do 10 ponavljanja maksimum...i na kraju jednu vezbu za biceps isto 5 serija, max 10 ponavljanja, min 8.. A danas sam radio grudi i triceps..prvo sam radio kosi benc..sve isto kao juce..znaci po 5 serija svaka vezba..znaci da u svakoj seriji izguram sa nekom kilazom max 10 ponavljnja i to jedva..radi sam cetri vezbe za grudi..i na kraju jednu za triceps.. Sta ti mislis o ovome..??
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.075 sekundi sa 18 upita.